04.10.2025 Chelsea FC - Liverpool FC

Może to ostatnia szansa dla Kerkeza, aby się pokazać. Jeśli dzisiaj nie zagra na poziomie jak w zeszłym sezonie, a Andy z ławki wypadnie lepiej to mogą się zamienić miejscami. Środek pola jak rok temu, więc może zacznie to trybić jak należy.

Skład trochę beton, ale może będzie dzień Isaka i to on coś strzeli.

Po prostu się nie załapał widocznie, dziś ta ławka wygląda całkiem solidnie

Nasze boki obrony to dwie elektrownie. Chłopaki po 22 lata każdy, którzy może kiedyś będą bardzo dobrymi piłkarzami. Na ten moment niestety nie są. Niech dla odmiany zagrają dziś topowy mecz to będzie wszystkim lżej.

1 polubienie

Na egzamin musi się uczyć

Skald bardzo przewidywalny. Właściwie kwestia było zdrowie ekitike. Widać lepiej odpuścić. Myślę że oba zespoły zostawia sporo miejsca i dziś Alex isak błyśnie. Ważne też żeby wreszcie dobry mecz zagrał maca. Do boju panowie.

Ps nawet jak dzis źle pójdzie to ja nadzieji nie stracę. Bo kibicem jest się też wtedy kiedy drużynie nie idzie

Jak po swoje chłopaki :crossed_fingers:

Podrzuci ktos linka? pięknie prosze

Zobaczymy czy wnioski zostały wyciągnięte

Intensywny Start. Dobrze to wróży

Łooo ale przyfanzolil

1 polubienie

Strzał wyszedł genialny. Bramkarz bez szans. Gdzie nasi zawodnicy, że pozwolili Ekwadorczykowi holować piłkę przez kilkanaście metrow

2 polubienia

Ehh… standardzie w tym sezonie. Gol z pupy

zaczynamy jazde żesz cholera jasna

Szkoda, że jeszcze go nie odholowali pod wapno, bo miał tyle miejsca.

Chłop dwa razy zdążył poprawić piłkę przed tym strzałem, a nasi patrzą. Żenujący obraz.

10 polubień

100 baniek kosztuje taki strzał i takie granie :blush:

Jak z pupy? Z pupy to jest nasza pomoc, ze chlop przebiega sobie tak o tyle przestrzeni zaraz przed naszym polem karnym panie.

2 polubienia

Znowu hektary przestrzeni bezpośrednio przed linią obrony. Caicedo wie jak kopać piłkę gdy czerwony dywan położony.

1 polubienie

Jak my fatalnie wyglądamy w obronie to jest coś niesamowitego. 2 podania i nie ma naszego środka pola.

Salah ma okazję, żeby spressowac i odebrać piłkę to stoi i się patrzy.

Wyglądamy katastrofalnie.

Chelsea nie ma żadnego problemu w omijaniu jakiegkolwiek naszego pressingu. Wyglądamy jak zlepek wielu słabych piłkarzy.

My nie robimy żadnej przewagi na skrzydle - Gakpo ani Salah nie potrafią minąć nikogo.

1 polubienie