To samo napisałem. Wszyscy biegają jak kurczaki bez głowy to wina ewidentnie po stronie trenera, że nie potrafi znaleźć im miejsca. Przyszły gwiazdy byłych klubów i pod Slotem wyglądają jakby dopiero zaczęli przygodę z piłką.
Jeden skok pressingowy z naszej strony z udziałem wszystkich piłkarzy i Isak ma okazję do strzału.
Szkoda, że nie chcemy robić tego częściej.
Jak miał okazję wykazać się pewnością siebie to się totalnie pogubił i zmarnował dwie dobre akcje i do tego po jego pójściu na raz też gorąco się zrobiło
Hendo-Milner-wijnaldum - tartak środka pola z wielkich serduchem do biegania. To był heavy metal, ale przynajmniej wszyscy pracowali za dwóch i tacy średniacy byly gwiazdami
Chyba Wirtz w drugiej za Bradleya, Szobo na prawą. Chyba, że szanse dostanie Gomez. Szkoda, że nie mamy na lewej stronie zmiennika Gakpo, bo Eti to raczej na szpice ew. za Isaka.
Jest takie gówno że dawać Wirtza Frimponga i Ekitike. Gorzej nie będzie
Boże co za dno. Ponownie. Chelsea która grała turniej w wakacje ma więcej siły do biegania niż nasi. To jest masakra. Tu chyba na prawdę trzeba będzie się nastawić na walkę o 4 miejsce bo z taką grą to na nic więcej nie ma co liczyć. Kerkez to się nadaje do tego żeby go wsadzić w ubera i wysłać spowrotem do Bournemouth. To jest poziom Kroncheskego a nie zastępcy Robertsona.
![]()
Bradley zjazd do szatni. Tragedia.
No na razie jest źle, Bradley nie rozczarowuje jak grał piach tak trzyma formę nadal.
Środek pola nieporadny, mam wrażenie, że Szobo wrócił do tego czym irytował przez większość zeszłego sezonu( słabe decyzje i jeszcze zwykle za późno podejmowane), Graven wyłączony z gry, a jak już ma piłkę to często straty, Macca niby chce i nawet to jedno fajne przejęcie, co mogło się bramką skończyć, ale jednak większość czasu zagubiony.
Zero kontroli, dużo długich piłek na skrzydła byleby się pozbyć piłki.
Kerkez z przodu straszny, z tyłu niewiele lepszy. Konate niepewny. Isak przynajmniej pokazał, że wiele mu nie trzeba, aby zagrożenie stworzyć, to samo Mo, więc jakaś nadzieja jest, że coś się tam ukuje…
Top 4? przecież to nie jest obecnie poziom górnej części tabeli
Ciężko kogokolwiek pochwalić za pierwszą połowę. Wszyscy zrównali się poziomem najniżej jak się da. Po prostu nie było żadnego pozytywu w tych 45 minutach. Może jedynie to, że Salah biega więcej niż zazwyczaj w tym sezonie, ale to też nie dawało żadnych korzysci
Gramy dzisiaj tak slabo, ze nawet Taylor nie bedzie musiał Chelsea pomagać. Zwolniony z obowiązku xD
Spokojnie, rozkręci się…
Salah niestety wygląda tak, że jak on dostaje piłkę to wiem , że zaraz będzie podanie do tyłu , albo strata.
Choć jedną wrzutkę z fałsza dał.
Diaz IN. Jedziemy z nimi, coś zrobi na tym lewym skrzydle jak Salah na prawym nie może. A nie czekaj, Diaz właśnie zrobił bramkę + asystę we Frankfurcie.
Dawać mi tego Fede, Wirtza może coś się ruszy
Co by nie mówić, na razie dobrze prowadzi zawody. Pozwala na dużo piłkarzom i nie przerywa co chwilę gry. Podejmuje też dobre decyzje jak na razie
Dokładnie. Jedną piłkę dał ale to jaki kwadratowy się zrobił to głowa mała
Z meczu na mecz wyglądamy co raz gorzej. Ruszamy się jak muchy w smole. Gakpo to chyba najsłabszy skrzydłowy w lidze i pomyśleć, że za zmiennika ma 16 latka z którego Slot oczywiście i tak nie skorzysta.
Tymczasem Diaz strzela kolejnego gola…
A wracając do straconego gola, to van Dijk chyba znowu dupą chciał obronić strzał.