Jest 7ma minuta meczu… Może dasz im zagrać do końca i wtedy rozliczysz?
Forum w żałobie, bo Arne rozpisał świetną akcję bramkową.
Niech mlody robi liczby. Moze jeszcze cos dorzuci. Fajnie zeby mial dobra końcówkę sezonu to zacznie nastepny w 1 składzie ![]()
XDDDD prawie się oplułem XD
Ale to Chelsea jest tragiczne ![]()
I dobrze
I tak mieli duuuużo farta z Enzo Marescą i palmerem w ostatnich latach bo gdyby nie to to nie wiem gdzie by byli teraz
McFarlane: Co ja tutaj robię ?
Bez Wirtza od razu inna drużyna
Ma ktoś linka do meczu?
Nikt się nie bał Chelsea przed meczem, ludzie jedynie narzekali że pewnie zobaczą kolejne kiepskie widowisko
Z Rio jak już, bo bez niego była by nędza dalej.
Rio jest świetny, ale musi grać zespołowo. Widać, że bardzo chce strzelić, ale wystarczy czasem dostrzec lepiej ustawionego kolegę. Patrząc na Chelsea nie mamy prawa dzisiaj stracić z nimi punktów.
Boże i jak zwykle strzelimy i cofamy się w pole karne jak jakiś beniaminek
Po prostu Slot ball.
Już bramka i mamy 30 procent posiadania piłki.. Przecież tak się nie da grać w premier league
Ostatnio jak na niego machal Szobo, ze mogl podac. To sie wiekszosc forum oburzyla.
Klasycznie ktoś zrobił coś ekstra a potem bramkarz walczy o MOTM.
super. lfc starczylo sil na doslownie 7 minut grania. ogolnie mecz wyglada jak spotkanie oldboyow/legend a nie w najwyzszej klasie rozgrywkowej. masakra
Nie sądzę że to fart. Płacąc taką kasę i biorąc topowe talenty co jakiś czas trafisz. Palmer z resztą gra straszna padake od półtora roku jedzie na nazwisku
No i poza golem jest to właśnie bardzo słaby mecz, standardowy w naszym wykonaniu, to żadna niespodzianka w sumie, ale tak się zastanawiam, skoro Frimpong przyszedł do nas jako obrońca, nie ma Salaha, jest Gomez, a ten stawią na prawej obronie Jonesa lub Szobo, a Frimponga na skrzydle, a każdy widzi że to skucha, on tylko szybko biega, jestem pewien że już więcej pożytku na skrzydle mielibyśmy z Jonesa i Szobo, a jeszcze jest niewidzialny od wielu miesięcy Chiesa.