14.04.2026 Liverpool - PSG

Kolejny się łamie jak pokraka bez żadnego kontaktu, co oni robia na treningach? xd
Przeciez to jest jakies nieporozumienie jak ten skład jest słaby fizycznie

1 polubienie

Chyba jakiś PR’owiec powiedział Slotowi, że powinien być bardziej żywy w trakcie meczu, zamiast siedzieć na ławce z miną zbitego psa

Ciekawe co z Ekitike. Jeśli to faktycznie Achilles poszedł to po prostu dramat. Zniesienie na noszach nie zapowiada niczego dobrego

1 polubienie

Fatalna sprawa z Hugo :worried:

Niby lżejsze treningi a kontuzji więcej niż za Jurgena. Cały sztab do wypierdolenia.

6 polubień

PSG to jest obecnie inny poziom, oni nawet się zbytnio nie starają bo nie muszą mając bezpieczną przewagę a my jesteśmy bezradni.
Jeszcze Hugo wyleciał, teagedia.

I wchodzi Salah, emerytowany piłkarz, który nie ma siły podać na 3 metry. Pół miliarda w okienko tak dla przypomnienia.

Salah zrobił więcej w 10 sekund niż Ekitike w pół godziny

3 polubienia

Achilles to chyba gorzej niż ACL

Wraca Isak, to Hugo wypada

Panie wpuszczaj jeszcze Rio

Virgil daje sygnał takimi wyjściami.

Masakra z Ekitike kur

Ja też i oglądam każdy pozdrawiam

1 polubienie

Prowadzimy!

Mundial ma z głowy. Niech się ten sezon już kończy, bo nie mogę. Jeden wraca, to drugi wypada pewnie na cały rok. I tak w kółko, przecież w tym klubie dobrze nie może być…

Maca odstaje w środku pola, Rio w drugiej polowie za niego. Nie ma co bronić i tak.

1 polubienie

napewno gorzej, bo powrot po podobnym czasie ale to juz mozna nigdy nie wrocic do podobnej dyspozycji, zazwyczaj mało kto wraca.

Frimpong to jest jakieś nieporozumienie, osoba odpowiedzialna za ten transfer powinna odpracować każdego funta w gułagu.

7 polubień

Nie mogę na Alexisa patrzeć

Na razie taktyka jak Rocky Balboa.

1 polubienie