Co ty bredzisz człowieku. Przecież gdy Robertson miał kontuzję, to Grek świetnie się spisywał jako zastępca Szkota, kontuzja z Arsenalem sprawiła że wszedł Joe i prezentował się bardzo dobrze, do kontuzji Tsimikas był jednym z lepszych zawodników.
Zacznij oglądać mecze Liverpoolu człowieku a nie pieprzysz głupoty. Tsimikas grzał ławę gdy Gomez grał na lewej stronie, Grek nie potrafił go wygryźć ze swojej NOMINALNEJ pozycji.
Zapraszam do wątku Tsimikasa jak masz problemy z pamięcią, a widzę że masz
Wybrałeś wypowiedzi pod tezę, że Kostas by słaby, a wystarczy sięgnąć nieco dalej w ten wątek i był bardzo chwalony za występy na przełomie listopada i grudnia, a kiedy dostał kontuzji z Arsenalem, to był płacz. Grek ma ten problem, że wolno się rozkręca, ale jak wejdzie do formy to prezentuje solidny poziom.
A jakie miałem wybrać? Pod Twoją tezę że świetnie się spisywał? Podałem przykłady, jakie panowało w tym okresie (gdy świetnie się spisywał) na forum zdanie, tak w ramach przypomnienia, żeby naprostować brednie wypisywane przez Ralf088.
Jeśli to mało, zapraszam pooglądać mecze z tamtych okresów, ale pewnie tego i tak nie zrobisz.
Zgadzam się z użytkownikiem @FanLFC25.
Wiadomo że kostasa to nie łamaga totalna, ale od zawsze wyglądał przeciętnie. Ma fantastyczna lewa nogę i jego gra do przodu jest super nie można mówić, ale z tyłu mega nie ogarniał. Powodów może być mnóstwo. Fakt że slot stara się boki zmieniać co daje kostasowi więcej minut i jest on bardziej pod prądem może być powodem tego że grek w tym sezonie jest całkiem solidny. Niestety po ostatnim występie przydałaby się nam ktoś topowy tutaj i moje myśli już od dłuższego czasu kłaniają się ku ait nouriemu który gra swietnie w tym sezonie i myślę że byłby do wyjęcia za nie źle pieniądze
A to akurat nic nowego, josif wykorzysta każdą okazję żeby zadrwić z Kellehera
Jak na moje to mamy najlepszego drugiego bramkarza w premier league i należy sie z tego cieszyć, szczególnie, że Alissonowi zdarza sie wypasac na kilka tygodni
Szkoda ze takich negatywnych i drwiacych wpisów od josifa nie widze gdy jego wielokrotne interwencje ratują nam wynik meczu
Ten człowiek byl moderatorem xd
A co do wpisu to wydawało mi się oczywiste, że to ironiczny post? XD nie wiem myślałeś, że serio czekam na delegalizacje klubu czy o co teraz chodzi. Dodatkowo nasze okno i etap między sezonami nikogo optymizmem nie napawał i raczej większość forum jest naprawdę zaskoczona pozytywnie tym jak gramy
No bo to jest jego poziom. Chłop jest przeciętnym jak na warunki PL bramkarzem. Ale ta jego przeciętność, przy poziomie wielu zmienników w innych klubach na bramce, wydaje się niektórym użytkownikom kosmicznym poziomem. Ot, chłop nie pęknie na robocie jak chociażby ten śmieszny Sven Ulriech z Bayernu. Ale nie da też stabilnego coś ekstra w dłuższej perspektywie.
Przy pierwszej bramce dla Arsenalu stał jak zaczarowany w tej bramce. Alisson na pewno poszedłby na skrócenie kąta czy coś. Możliwe, że nurek i tak by strzelił ale jednak nie miałby czasu aby wypić kawę i zdecydować po telefonie do przyjaciela, w który róg zaje*ać.
No dlatego jest bramkarzem rezerwowym. Zgadzam się z tym co napisałeś. Natomiast co można oczekiwać przy niskim nakładzie finansowym jaki my mamy i gościu który naturalnie nie jest w rytmie meczowym. Moim zdaniem to co daje Kelleher to sporo patrząc na okoliczności.
Jednak nikt na tym forum nie próbuje z niego zrobić buffona
Do @maciej12345 i reszty - Nie wiem, czy zauważyliście, ale to jest wątek meczu Arsenal-Liverpool. Co ma do tego przyszłość Kellehera, wiek użytkowników itp?
Stwórzcie sobie jakiś odrębny watek typu ‘dziecięce przepychanki’ albo pogadajcie na priv. Tam sie możecie wzajemnie obrażać.
Dziś mecz z BHA, po remisie na Emirates (jak dla mnie mimo wszystko niezły wynik) pora na 3 punkty na Anfield.