Alisson Becker

Alisson nigdy nie przejawiał w ogóle podstaw do tego.
Nie zapominajmy że ten sezon był dla niego cięży niż poprzednie przez kontuzje. Może po prostu dostał dłuższe wakacje przez wzgląd na te urazy.

16 polubień

Może tak być i oby tak było :stuck_out_tongue_winking_eye: Jednak z reguły, jak się wraca po urazach to się wakacje skraca. W każdym razie mam nadzieję, że to nie jest związane z jego wydziwianiem.

Ali dziś wrócił, jutro ma trenować.

2 polubienia

Cholera…mam wrażenie, że to ostatni sezon Brazylijczyka w LFC. Odejście kumpli w postaci Fabsa i Firmino, dłuższy urlop i zainteresowanie bramkarzem z Valencii. Wydaje mi sie, że Ali poinformował klub, że chce odejść (po sezonie 24/25) albo bardzo poważnie o tym myśli.

Niestety mam podobne odczucia. Widziałem dziś filmik jak wchodził do obiektu i jakiś taki inny mi się wydawał. Z Salahem zbił piątkę tak od niechcenia. Włączyły mi się loczkowe teorie spiskowe.

Jak go dzisiaj zobaczyłem to mam wrażenie że on jeszcze w sierpniu zmieni klub.

A jak pierwszy pisałem o możliwym odejściu Aliego to oburzenie, a teraz wszyscy czują, że może odejść xD
Treningów jeszcze nie widziałem, ale mam nadzieje, że zostanie, bo ma facet jaja i jest świetnym fachowcem. Do tego potrafi motywować drużynę i moim zdaniem jest lepszym “kapitanem” niż Virg.

1 polubienie

A może gość wrócił po urlopie i pomyślał “Ja pier-ole, znowu do tej roboty i zapier-ol co trzy dni, już mi się nie chce…”
A wy siejecie ferment, że już go praktycznie nie ma w klubie XDD Tak samo jak i Arnolda, Virgila, Salaha i innych co już mieli odejść w tym okienku XDD Na szczęście tu są i mam nadzieje (i wrażenie w przeciwieństwie do wielu tutaj chyba), że zostaną. Oby.

Na tym zdjęciu Ali nie wygląda jakby mu Liverpool zbrzydł :laughing:
A wspomnianego filmiku nie widziałem więc możecie tu dać ale z tych waszych opisów nasuwa mi się bardziej ta myśl o której wspomniałem w pierwszym zdaniu niż o tym że Alisson się żegna z LFC.

2 polubienia

Wiem, że muszę się mentalnie przygotować na jego odejście, bo wiecznie tu nie będzie, ale będzie to dla mnie chyba nawet gorsze od pożegnania Kloppa. Ali to mój top 1 piłkarz w sercu i to się raczej nieprędko zmieni

1 polubienie

W zasadzie nie wiem dlaczego Allison miałby opuścić nasz klub.
Jest w dobrej formie, w topowym nadal mimo odejścia Kloppa klubie, wiek też bardzo ok bo jako bramkarz to i mając 38 lat może tu grać na takim poziomie jak obecnie. Myślę, że sam by nie chciał opuszczać Liverpoolu bo w sumie to gdzie miał by odejść? W arabie i pogoń za pieniędzmi nie wierzę i jedyna myśl to taka, że powrót do Brazylii dla rodziny. Ewentualnie kierunek hiszpański ale tam to na chwile obecną chyba tylko Atletico myśli zmienić bramkarza… No chyba, że sam Liverpool go chce opchnąć byle coś zarobić i z tygodniówki zejść (nie wiem ile zarabia) ale jeśli by tak było to porządnie bym się wku-wił :rage:

Widzę, że co roczna transferowa menstruacja wśród użytkowników zaczyna rzucać się na pozostałe, póki co zdrowe tematy. Ali to jeden z nich. Takie bijące serce, a jednak spekulacyjny nowotwór [edit] i tutaj bo chłop nie uśmiechnął się do zdjęcia tak jak uśmiechnąć się w mniemaniu niektórych powinien. Zastanówcie się nad swoim życiem :smiley:

Gdyby mi ktoś zrobił zdjęcie rano w pracy mimo że lubię swoją robotę to też by ludzie myśleli czy nie chce odejść. A tak na serio ludzie są różni. A Ali raczej rzadko się uśmiecha i wydaje się być mocnym introwertykiem.

Brak Alissona xD

2 polubienia

Ronwen Williams z ligi RPA. Co to ma być😂

Ale przynajmniej jest nasz gruzin :smile:

1 polubienie

On “pół roku” nie grał w piłkę.

1 polubienie

I nadal nikt nie ma do niego podjazdu

Czepianie się braku nominacji na siłę. Chłop pół sezonu nie grał to logiczne, że nie ma nominacji.

1 polubienie

Bo jakiś ogórek z Rpa jest lepszy od Alissona. Tam nawet Ederson byłby lepszy niż on. Robią to specjalnie żeby się nagłośniło o Balon d oro. Coś takiego jak z ocenami w Fifie. Każdy wie że trolują ale są to zabiegi marketingowe. Messiemu dają żeby sobie potem wstawić zdjecie na ig z 7 czy 8 zlotymi pilkami czy ile on tam ich ma

Wytłumacz mi proszę jeśli możesz ( I jeśli oczywiście będziesz miał taką ochotę ) dlaczego uważasz, że Alisson nie grający pół sezonu przez kontuzje powinien być wyżej w rankingu od tego bramkarza ? Podejrzewam że nie obejrzałeś ani jednego spotkania z jego udziałem, a więc nie masz żadnego powodu, ani argumentu że jego nominacja jest błędem ( Ja też nie mam o nim zielonego pojęcia ).