Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Ciekawe czy tak szybko zjazd tego kocura może mieć coś wspólnego z bardzo często praktyka w Afryce czyli ”przebitymi blachami”

@Ziaja no ale przecież styl salaha się drastycznie nie różnił. Oczywiście z przymrużeniem oka ale nie wykluczalbym

Imo nie, po prostu też jego styl też niszczył jego organizm. Cały czas na zrywach i na sprintach.

Mnie nie smuci, a cieszy. Ostatnie lata w jego wykonaniu były tak tragiczne, że Klopp robił tylko mu krzywdę wpuszczając go co mecz.

Dla mnie mega się różnił, bo Salah lepiej potrafił szacować siłami podczas meczu. No i też dochodzi kwestia organizmu. Każdy ma inny.

1 polubienie

Świetny mecz Hendo przeciwko United, Kelleher wyciągnął karnego Bruno. Dobry mecz Liverpoolskiej kolonii w Londynie.

8 polubień

Nie oglądałem, więc proszę o informację. Elliott zszedł z kontuzją w przerwie czy po prostu okazało się, że przyszłość Liverpoolu jest za słaba nawet na granie w tragicznej Aston Villi?

OPIS: Morton gol

3 polubienia

Już w zeszłym tygodniu trener Emery mocno skrytykował cały zespół i indywidualnie eliotta mówiąc że źle gra piłka w skrócie. Dziś słabiutka połowa w jego wykonaniu i zjazd do bazy. Jego zmiennik miał asystę i bramkę.

Niestety to dopiero początek, ale wychodzi na to że kilku z nas miało rację że Harvey jest za słaby na lfc.

Za to morton mega na plus mnie zaskakuje.

@caharin7 ja również chłopaka darze olbrzymia sympatią. Człowiek miał takie wrażenie jakby się u nas wychował. Do 19 roku życia byłem przekonany że u nas będzie grał przez lata. Niestety dokładnie wtedy przestał się rozwijać.

1 polubienie

Ja bardzo go lubię,niestety oprócz kilku błysków był za słaby na Liverpool ,mam jednak nadzieję że powiedzie mu się

Może jestem naiwny, ale bardzo bym chciał i życzę Mortonowi, aby się tak rozwinął, że jeszcze wróci do nas, będąc ważnym graczem. Niektórzy eksplodują później z talentem jak odejdą na jakiś czas z klubu. Oby tutaj tak było.

To Jones powinien tam kopać, a Morton powinien zostać u nas.

Mocno kibicuje Elliottowi, ale na razie wygląda, że jego kariera się zwija, a nie rozwija. Morton zaś na duży plus, od początku transferu zbiera dobre recenzje.

Wygląda w tych włosach trochę jak czeski piłkarz z lat 90 :smiley:
Fajnie, że mu się w tym Lyonie powodzi. Kilka meczy temu trochę zrąbał z tym czerwem ale ogólnie noty zbiera przyzwoite we Francji.

1 polubienie

Voldemort pojechał dorobić na nową różdżkę

Wspaniały był to talent :sweat_smile::sweat_smile: on u nas grał 8, 10,9, wielki Jonjo, symbol tartaku Kennyego :sweat_smile:

W FM był top talent. Szokujące gdzie go zawiało. Przecież tam nie może nawet na wielką kasę liczyć

Tsinikas słabo w Romie

Nunez coś strzelił 3G o 1A w 6 meczach i kontuzja w 3meczach teraz

Quansah 1 G i nota powyżej 7 stabilny w obronie na +

Eliot ławka w aston villi

diaz dobre występy w bayernie 4 G i 5 A

A na jakiej podstawie te wnioski?

Widzę gra wszystko, zbiera dobre noty.

W sumie racja . Gdzieś mój błąd się wdał ..

Uzupełniłem :wink:

. . . , . . .

1 polubienie

Na potwierdzenie dobrej gry Quansaha, to właśnie dostał powołanie do kadry :winking_face_with_tongue:

Bez Trenta. Co za przypadek.

@kukikuki racja. Zapominałem.