Ciekawe czy tak szybko zjazd tego kocura może mieć coś wspólnego z bardzo często praktyka w Afryce czyli ”przebitymi blachami”
@Ziaja no ale przecież styl salaha się drastycznie nie różnił. Oczywiście z przymrużeniem oka ale nie wykluczalbym
Ciekawe czy tak szybko zjazd tego kocura może mieć coś wspólnego z bardzo często praktyka w Afryce czyli ”przebitymi blachami”
@Ziaja no ale przecież styl salaha się drastycznie nie różnił. Oczywiście z przymrużeniem oka ale nie wykluczalbym
Imo nie, po prostu też jego styl też niszczył jego organizm. Cały czas na zrywach i na sprintach.
Mnie nie smuci, a cieszy. Ostatnie lata w jego wykonaniu były tak tragiczne, że Klopp robił tylko mu krzywdę wpuszczając go co mecz.
Dla mnie mega się różnił, bo Salah lepiej potrafił szacować siłami podczas meczu. No i też dochodzi kwestia organizmu. Każdy ma inny.
Świetny mecz Hendo przeciwko United, Kelleher wyciągnął karnego Bruno. Dobry mecz Liverpoolskiej kolonii w Londynie.
Nie oglądałem, więc proszę o informację. Elliott zszedł z kontuzją w przerwie czy po prostu okazało się, że przyszłość Liverpoolu jest za słaba nawet na granie w tragicznej Aston Villi?
OPIS: Morton gol
Już w zeszłym tygodniu trener Emery mocno skrytykował cały zespół i indywidualnie eliotta mówiąc że źle gra piłka w skrócie. Dziś słabiutka połowa w jego wykonaniu i zjazd do bazy. Jego zmiennik miał asystę i bramkę.
Niestety to dopiero początek, ale wychodzi na to że kilku z nas miało rację że Harvey jest za słaby na lfc.
Za to morton mega na plus mnie zaskakuje.
@caharin7 ja również chłopaka darze olbrzymia sympatią. Człowiek miał takie wrażenie jakby się u nas wychował. Do 19 roku życia byłem przekonany że u nas będzie grał przez lata. Niestety dokładnie wtedy przestał się rozwijać.
Ja bardzo go lubię,niestety oprócz kilku błysków był za słaby na Liverpool ,mam jednak nadzieję że powiedzie mu się
Może jestem naiwny, ale bardzo bym chciał i życzę Mortonowi, aby się tak rozwinął, że jeszcze wróci do nas, będąc ważnym graczem. Niektórzy eksplodują później z talentem jak odejdą na jakiś czas z klubu. Oby tutaj tak było.
To Jones powinien tam kopać, a Morton powinien zostać u nas.
Mocno kibicuje Elliottowi, ale na razie wygląda, że jego kariera się zwija, a nie rozwija. Morton zaś na duży plus, od początku transferu zbiera dobre recenzje.
Wygląda w tych włosach trochę jak czeski piłkarz z lat 90 ![]()
Fajnie, że mu się w tym Lyonie powodzi. Kilka meczy temu trochę zrąbał z tym czerwem ale ogólnie noty zbiera przyzwoite we Francji.
Wspaniały był to talent ![]()
on u nas grał 8, 10,9, wielki Jonjo, symbol tartaku Kennyego ![]()
W FM był top talent. Szokujące gdzie go zawiało. Przecież tam nie może nawet na wielką kasę liczyć
Tsinikas słabo w Romie
Nunez coś strzelił 3G o 1A w 6 meczach i kontuzja w 3meczach teraz
Quansah 1 G i nota powyżej 7 stabilny w obronie na +
Eliot ławka w aston villi
diaz dobre występy w bayernie 4 G i 5 A
A na jakiej podstawie te wnioski?
Widzę gra wszystko, zbiera dobre noty.
W sumie racja . Gdzieś mój błąd się wdał ..
Uzupełniłem ![]()
. . . , . . .
Bez Trenta. Co za przypadek.
@kukikuki racja. Zapominałem.