Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Kali strzelać, Kali kopać.

Klasyczny Diaz, dobry drybling, mózg w wielkości orzeszka.

1 polubienie

Te bramki Diaza to takie XD, dobitka akcji Olise i wielbłąd Marquinhosa

A faul bardzo brzydki, być może skończył sezon Hakimiemu :confused:

Show jednego bohatera :joy:

1 polubienie

Hat trick. Szczerze? Ale odpalił u tego Belga. Pal sześć te czerwień ale Diaz rozjeżdżające PSG? Nawet ja jego zwolennik się nie spodziewałem

Nie wygląda jakby chciał krzywdę zrobić, bardziej Ułańska fantazja

Może nie brutalność, ale głupota totalna.. szkoda Hakimiego :confused:

1 polubienie

To jest dopiero The End tej historii

15 polubień

Na razie obecność Trenta w Realu to kompromitacja. Same kontuzje, a jak gra to słabo. Niech go Alonso ogarnie, bo szkoda patrzeć na niego. Jakby nie było dużo dał dobrego Liverpoolowi.

Jakby zagrał od początku nie miałby życia. Wszedł na kilka minut i kibice chyba tylko na to czekali, bo po ciszy na trybunach odezwali się przy każdym dotknięciu piłki. Chłopak jest spisany na straty w Liverpoolu.

On musiał błagać Alonso w myślach, żeby ten go nie wpuszczał. Katastrofalne wejście z tymi jego niedokładnymi wrzutkami jako wisienka na torcie. To była przyjemna odmiana widzieć to z drugiej strony.

Masz za dobre serduszko.

Miałeś chamie(Trencie) złoty róg, ostał ci się jeno sznur :zany_face:

Każdy jest kowalem swojego losu, (nie) szczęścia!

1 polubienie

Czas pokaże czy Trent dobrze zrobił czy jednak źle… w tym sezonie to jednak Real gra lepiej.

no lol normalnie. Serio uważałeś, że Real będzie grał słabo?

Przykro się jednak zrobiło na jego widok w innej koszulce. Prawda jest taka, że i jemu i nam te rozstanie nie wyszło na plus.

5 polubień

Nie. Ale właśnie dlatego to napisałem - jak Trent wygra puchary w Madrycie to nie będzie żałował odejścia. Nawet jeśli w Realu nie będzie pierwszoplanową postacią

Puchary, pucharami ale głośno zaczął mówić przed odejściem o złotej piłce

1 polubienie

On woli śmieszny plebiscyt na najlepszego piłkarza, myślisz że poszedł tam zdobywać trofea? Sodówa i tyle

1 polubienie

Oj tam, można gadać różne rzeczy… Ja naprawdę nie rozumiem tych zachwytów nad złotą piłką. Przecież to dziennikarze wybierają laureata. Dziennikarze z całego świata, z małych odległych państewek też.. Tak naprawdę to jest plebiscyt popularności. Dla mnie liczą się trofea. A Trent w Realu ma szansę ich sporo wygrać. Co nie zmienia faktu że ma poważne kłopoty z aklimatyzacją w Madrycie. Zupełnie jak nasze gwiazdy kupione za olbrzymie pieniądze

Trent poszedł bo chce zostać gwiazdą globalna. U nas też zdobywał trofea i musiał wiedzieć że idą lata w których może być tego więcej. Po prostu chciał tego blichtru który jest wokoło realu. Zobaczcie jakim paździerzem jest ten vinicius a oni próbowali ludzią (i to całkiem skutecznie) wmówić że to najlepszy gracz świata. W Anglii tak jak w kadrze Brazylii byłby to gracz na poziomie gakpo.

Plan był prosty, w Hiszpanii real prawie nie broni, rzuci kilka tych swoich ciasteczek i będą spazmy. Cyk własna matka ubrań, miejsce w 10 złotej piłki.

No cóż, początek fatalny, ale to nie znaczy że taki będzie finał.

Ja już go mam w nosie. Przykre dla mnie było jak miał białą koszulkę wczoraj, ale sam wybrał ten los.

2 polubienia