Canal+

Może w apce te skróty pojawiają się później, ale na YT pojawiają się relatywnie szybko, jakoś godzinę od zakończenia spotkania.

1 polubienie

Oferta nc+ za 45 zł/miesiąc to oferta na telewizje satelitarną z pakietem sportowym i umowa na dwa lata.
Myślę że najlepszą opcją jest ta miesięczna oferta online, rezygnujesz kiedy chcesz i 24 zł różnicy miesięcznie, to co to jest w dzisiejszych czasach.

1 polubienie

Klienci PKO BP mają zniżki na C+online. 59zł co miesiąc lub 331 płatne z góry na pół roku, co daje 55zł/miesiąc.

Ja chętny :wink: daj na pw

Na youtube niedzielnego ranka były trzy skróty, meczów więcej, ale tam są reklamy przed filmami i w trakcie.

Cześć,

czy używa ktoś z Was C+ za granicą? Działa to, nie ma problemów? Mowa tutaj o C+ online i korzystaniu z tego na smart tv, głównie zależy mi na kilku programach telewizji na żywo i wiadomo - na piłce.

Z tego co zdążyłem wyczytać, to muszę założyć konto w Polsce i opłacać je z polskiej karty - wtedy nie będzie problemów.

Too zależy. @HappyBlancik

Acha płace normalnie z mojego polskiego konta.

Wyżej opisywałem, że działa mi tylko na telefonie jak robię myk z pierwszym włączeniem na polskim internecie w roamingu.

Na Tv w apce mogę się zalogować, ale nie widzi live kanałów i streamów, mogę oglądać tylko same powtórki.

Na iPadzie to samo, próbowałem nawet z VPN i nie działa.

W sypialni mam trochę starszy telewizor z którym używam firesticka Amazonu, żeby szybciej menu działało i też lipa.

Jak zrobię hot spota z telefonu z tej polskiej karty SIM na telewizor czy iPada to mecz śmiga , ale trzeba się liczyć, że za jeden mecz stracisz 4 do 6 GB pakietu.

W sumie to się podpinam do pytania i ktoś może znalazł lepsze rozwiązanie.

Z Via wszędzie mi śmigała bez problemu.

Z Canal takie cyrki mimo, że na stronie mają napisane , że za granicą można oglądać.

Na ich stronie znalazłem niby rozwiązanie żeby aktualizować uprawnienia, ale w moim przypadku nie działa.

Ludzie pisali żeby skontaktować się do supportu I im udowodnić, że się płaci w Polsce ( wysłać jakiś rachunek to podobno odblokują)

Trzeba zadzwonić na infolinię. Po wysłaniu na e-mail potwierdzenia przelewu z polskiego konta odblokują możliwość oglądania za granicą.Musisz mieć konto w Polsce i opłacać usługę polską kartą albo przelewem.

1 polubienie

To samo usłyszałem na infolinii, wypytując agenta o wszystko. Mianowicie - w pełni korzystać z C+ można za granicą, ale… konto trzeba założyć w Polsce i płacić z polskiej karty, a gdy zablokują dostęp - wystarczy wysłać im jakiś rachunek (prąd, telefon, cokolwiek) że płaci się podatki w Polsce, wtedy ponoć działa bez problemu.

Czy jest może jakaś alternatywa dla C+?

Też macie klika sekundowe wyprzedzenie obrazu względem komentarza? Oglądam na streamingu. Viaplay wróć :face_holding_back_tears::folded_hands:

U mnie OK, ogladam na laptopie

dzisiaj chciałem puścić mecz z 30-minutowym opóźnieniem przez Chromecast i koniec końców musiałem oglądać mecz na laptopie znając wynik z 30. minuty. Otóż na telefonie czy laptopie można sobie bez problemu cofać i przewijać mecz, to jeśli chcesz streamowac to tylko na żywo, po kliknięciu “oglądaj od początku” Canal+ po chwili namysłu włączyło mecz na żywo, eh

Za którymś razem odświeżyłem, za każdym razem oczywiście myk z hotspotem i strata czasu, bo oglądam za granicą, i obraz względem komentarza się unormował.

Ogólnie dramat, jedyne i ostatnie 60zl wydane na to dziadostwo, co jakiś mecz to problemy, ten sezon wraca do moich korzeni czyli streamy z neta za free, gorzej nie będzie, po wku**iam się na reklamy, ale ten wk**w chociaż będzie za free.

Interpretacja tego Foya to jakaś abstrakcja. Skąd oni go wzięli ?

Działa wam C+ online? U mnie nic nie mogłem odpalic,a po wylogowaniu bląd techniczny i sie nie moge zalogowac

U mnie ok ale chyba bym wolał tego nie oglądać :unamused_face:

Tak sobie właśnie dziś pomyślałem, że współczuję ludziom, którzy wykupili C+, by oglądać ten paździerz w 4k xD

Kosowski za duzo proszku z targówka . Co on pier… co za nieobiektywne białe prześcieradło, w przerwie i po meczu odrazu co mówił. Chyba ze to ja sie nie znam na piłce :thinking:

Ogromny szacun za to dla Marcina Żewłakowa, który chyba jako jedyny spoza kibiców Liverpoolu miał trochę oleju w głowie i zamiast wyznawania zasady: “nie znam się, to się wypowiem”, poczytał trochę na temat odejścia TAA, poznał opinie kibiców Liverpoolu i odpowiedział w idealny sposób na pytanie co sądzi o buczeniu kibiców. Janusze z internetu niech notują i uczą się, że jak już zabiera się głos na jakiś temat to warto trochę się przygotować zamiast kompromitować się w internecie.

13 polubień