Fantasy Premier League

@lfc96pp wątpie, ale to pytanie do opiekuna :smiley: ja nic nie wiem :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Dzięki za info!
A przewidziane są jakieś nagrody ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

Ja nie potrafię w screeny i inne takie jak to chłop ze wsi xD.
Tak więc mój skład umieszczam tutaj:
Areola (Leno)
Burn TAA Gabriel (Beyer Lamptey)
Gross Saka Mbeumo Benrahma (Knockaert)
Kane Darwin Haaland

1 polubienie

Wlasnie dolaczylem do FL , LFC.pl , dzieki za cynk.
:slightly_smiling_face:

Jak już przy temacie to zachęcam do dzielenia się swoimi składami.
Wiem, że jeszcze niektórzy kwadrylion razy będą je zmieniać, ale dla samego zapoznania się ze swoimi składami myślę że warto ;).

ja coś takiego wybrałem, tak o bez większego przemyślenia :smiley: jedynie wyjściową 11tke ułożyłem wg 1szych meczy.

@lfc96pp w sumie nigdy jakos specjalnie sie nie bawilem w to, więc pewnie i tak zapomne przed startem ligi o tym. Nie przywiązuje wielkiej wagi do FPP. Co do Twojej to za dużo Unajted graczy :smiley:

Co sądzisz w takim razie o moim (jest wyżej)?
Jak również, czy nie uważasz, że zbyt ,bogata’’ jest Twoja ławka?

Wcześniej miałem Dalota, ale po przemyśleniu stwierdziłem, że Gabriel jest lepszą opcją.
Tak samo przez moment miałem Bruno, ale postanowiłem, że rozłożę pierdolnięcie bardziej na linię ataku.
Tym bardziej, że Portugalczyk cieszy się niemałą popularnością (choć dla niektórych tak wysoka nie musi się ona wydawać).

Dokladnie wychodze z zalozenia ze lawka powinna byc ,tania, ale grajaca , wtedy sa wieksze mozliwosci odnosnie pierwszej 11- stki.

1 polubienie

Pytanie czy zejść z Salaha kosztem napastnika za 8mln - Gabriel Jesus, Watkins, ewentualnie isak lub Darwin + upgrade pomocy W postaci kogoś z Arsenalu lub Man united - Rahsford
Czy zostawiać jak jest ? :face_with_raised_eyebrow:

Bramka:
Dla mnie zupełnie bezsensowe jest kupowania brakarza za więcej, niż 4,5 mln.
Moje propozycje: Pickford, Leno (pierwsze z brzegU).
Obrona:
Pomysłowo złożona, lecz dwóch piłkarzy o tej samej, niemałej wartości (Shaw, Estupinian) moja się z celem.
Proponuję kogoś tańszego, a niekoniecznie gorszego.
Dodatkową kwestią jest to, jak dużo graczy ma Estupiniana, co mnie odciągnęło od tego transferu.
Moja propozycja pierwsza z brzegu: Burn.
Pomoc
Która jest moim zdaniem złożona poniekąd bez sensu.
Dlaczego?
A no dlatego, że jak dobrze wiemy, Lucho po kontuzji nie doszedł (jeszcze) do sibie - tutaj mogłaby pojawić się moja uszczypliwość, ale w porę się opamiętam.
W tej samej cenie dla mnie na teraz lepszym wyborem jest Maddison, jak również innie, tańsi zawodnicy, jak chociażby Ecisio, Mitoma, Gross i kilku innych.
Salah: moja największa zagwozdka.
Ja osobiście z Niego zrezygnowałem ze względu na cenę i na to, że mimo wszystko może się on według mnie okazać lekkim rozczarowaniem z Jego strony. Taka ,czutka’'.
Wszystko co powyższe składa się według mnie na beznadziejnie złożony atak.
Grając w FPL trzeba patrzeć na to, kto gra w jakim klubie ile będzie grał, jaką ma szansę na punktowanie.
Owi obaj napastnicy jak już wyżej napisałem są pokłosiem nierównomiernego rozdysponowania fundusy, przez co musiałeś się posiłkować takimi tuzami futbolu.
Taka lekka pomoc z mojej strony i pamiętaj, że to Ty masz podejmować decyzje co do tego, kogo dasz do składu, a mój wpis jedynie jest pomocą, którą mam nadzieję, że Ci pomoże pozdro.
Za Kovacicia równie dobrze mógłbyś mnie dać. Efekt ten sam. Ale to moje zdanie.

Witam wszystkich, dołączyłem dzisiaj do naszej ligi fantasy. Kompletnie się na tym nie znam, grałem tylko raz kilka lat temu, ale szybko przestałem
Anyway myślę że będzie dobra zabawa i powodzenia wszystkim:)

zapodajcie kod do naszej ligi lfc.pl i innych ciekawych rodzimych lig :slight_smile:

1 polubienie

Nikt nie stworzył ligi head-to-head w tym roku?

Zapraszam :wink:

1 polubienie

Jak wam się podoba? Oczywiście skład zmienia się dwa razy dziennie ale chętnie poznam wasze zdanie i jakieś przewidywania co do niektórych nieoczywistych zawodników. Ja mogę powiedzieć że prędzej będę grał Fergusonem niż Enzo i mam nadzieję że nie zawiodę się po pierwszej kolejce z naszym LFC XD

Ja się zdecydowałem na coś takiego, wywaliłem Eze i Ake, bo zwyczajnie to nie ma sensu, wskoczył Saliba i Jota.

Pierwsze kolejki już za nami. Jak wam idzie?
U mnie nie ma dramatu aczkolwiek wiadomo że mogło być lepiej.
Salah od GW1 zrobił mi różnice. A w ostatniej kolejce podwojony Newcastle z Trippierem i Botmanem dźwignęły mnie w rankingu ładnie do góry.
136k w OR

A mnie Trippier z Botmanem zrzucili z 40k na 200k, a Jackson i Gusto zmusili do użycia dzikiej karty.

Czy dla zwycięzcy ligi LFC.pl przewidziana jest jakaś nagroda rzeczowa?