Giorgi Mamardaszwili

I tego, że Mamardaszwili jest lewo nożny, a nie prawo nożny jak Alisson.

Podstawowym zadaniem bramkarza jest bronienie ale może czegoś nie wiem :thinking:
Kurcze a kiedyś grałem na tej pozycji, trochę strzałów wyłapałem a to wszystko okazuje się ściema była :joy:

Kurła kiedyś to było…

Dziadku, piłka się trochę zmieniła przez ostatnie 50 lat.

Tomaszewski vibe. ###

A po podstawowym zadaniu można się skupić na pozostałych elementach czyli np grą nogami.
No aż taki zacofany to ja nie jestem mości młodzieży :zany_face:

A Jasiu wraz z Józkiem Młynarczykiem to dwaj najlepsi polscy bramkarze w historii :smiling_face_with_sunglasses:

odkryliśmy tajemnice naszego @ynwa19 :sweat_smile: Toż to Janek we własnej osobie :star_struck:

Jak Janek na Mundialu bronił to @ynwa19 jeszcze na gówno papu mówił :squinting_face_with_tongue:

A figa z makiem @Loku64
ynwa19 miał wtedy 7 i parę miesięcy bo jest ze stycznia :flexed_biceps::blush:
A żeby sięgnąć do początków to oglądałem także finał na IO w Monachium i naszą piękną wygraną z Madziarami :poland::trophy::flexed_biceps::blush:

Tak, są ludzie co w wieku 5 lat i 8 miesięcy już kibicowali!

Te cudowne chwile :1st_place_medal:

Boże co za bzdury. Teraz Guardiola wziął najsłabiej grającego nogami bramkarza w elicie.

Bramkarz na przedewszystkim świetnie bronić. Jak ktoś uwaza że gra nogami jest ważniejsza to polecam obejrzeć onane. Moim zdaniem mama nie gra nogami źle. Po prostu przeciętnie. Natomiast fantastycznie wprowadza ręką.

Kilka osób zwraca uwagę że przy golu schade czy bramce mbuemo mógł szybciej wyjść.

Moim zdaniem to po prostu alissona jest najdynamiczniejszym bramkarzem świata i każdy na jego tle będzie wyglądał jakby za wolno wyszedł. Jeżeli w pierwszych meczach tak wymagającej ligi naszym jedynym problemem jeśli chodzi o jego bronienie jest takie coś to oznacza że mo iść wprost nie ma się do czego przyczepić.

Mama ma jeszcze czas na rozwój, ale pamiętajmy. Kogoś takiego jak Ali to my już nie znajdziemy być może przez najbliższe naście lat. Facet jest fenomenem. Tak jak nie znajdziemy drugiego vvd i nie znaleźliśmy Gerrarda. Ci ludzie są za dobrzy

@kuczq ale on nie wygrywał bo miał edersona i teraz nie przegra mając Włoch. Zresztą on w PSG ma lm i z Włochami mistrzostwo Europy. Całkiem nie złe skalpy jak na to co próbujesz przedstawić.

1 polubienie

I już gowno wygra w tej lidze. Możesz to sobie zapisać

Piękny Gruzin :georgia: Świetnie dziś wygląda.

Masz rację, kilka świetnych interwencji, szkoda że ma przed sobą Konate

1 polubienie