Hugo Ekitike

Zawodnik za 90 milinów jest naszym najlepszym graczem ofensywnym w tym sezonie.

Po raz kolejny udowodnił że jak zespół dobrze funkcjonuje to be błyszczał. Tym razem dla reprezentacji, ale jestem pewny że jeszcze wiele razy dla nas. Teraz tylko czekać aż zawodnik zarabiający 450k£!!! tyg zagra choć na przyzwoitym poziomie

Obawiam się że większość graczy lepiej wygląda w swoich reprezentacjach bo lepiej się gra na 33 letniego Karavaeva z Dynamo Kijów i 31 letniego Svatoka z MLS na obronie. Tylko później przychodzi mecz z City czy Realem i chłop się kopie po czole

Ten zawodnik dostał taką tygodniówkę bo przez niemal dekadę niszczył premier league, francuski placek zagrał w niej dwa dobre mecze i nigdy się do poziomu Egipcjanina nie zbliży

Już jest, nie ma lepszego ponoć

Próbowałem zrozumieć czemu tak, ale mi się nie udało

Hmm a wcześnie nie brał pensji? Czyli rozumiem że dożywotnio mu bd płacić? Wspaniała logika.

Ooo czyli Hugo będzie top bo jeśli pamiętasz to mieliśmy zakład w którym ja uważałem że Diaz jest lepszy niż Gordon. Ty wręcz przeciwnie. Możemy już uznać że miałem rację tak czy czekamy jeszcze aż Diaz się zestarzeje?

Wszystko na to wskazuje

Tak piję do tego wpisu

1 polubienie

Wokół Hugo powinien być budowany nowy atak Liverpoolu. Ma na tyle dobrą technikę i ilość inteligencji, żeby zająć rolę fałszywej 9. Tylko potrzebujemy do tego nowych skrzydeł, bo Gakpo to maks zmiennik, a Salah już jest na emeryturze.

1 polubienie