Humor

Rooney ma więcej bramek w tym sezonie w barwach United, niż Rashford czy Anthony.

5 polubień

1 polubienie
5 polubień

14 polubień

I jesteśmy my gdzie wydaje się, że rywalem jest City, a to w rzeczywistości FSG :wink:

11 polubień

Nieźle się Ten Hag zaorał w swoich wywiadach. Kompilacja godna mistrza!

1 polubienie

Ryana Gigsa i tak nie przebiją

2 polubienia

Zawsze mi to miano do niego pasowało Otamendi=motherfucker

2 polubienia

Ci kibice to są śmieszni. Wiekszych sezonówek to nigdy nie widziałem.

5 polubień

To chyba nie zaglądałeś do naszych artykułów meczowych w zeszłym sezonie :smiley:

1 polubienie
1 polubienie

Ostatnio jak weszlem zobaczyć co sądzą o tchouamenim to widziałem jeden komentarz pod jakimś postem cytuje " dlaczego nie kupimy sobie bramkarza za courtoisa skoro Barca kupiła to czemu real nie może" i to mówi wszystko o wiedzy piłkarskiej kibiców realu

https://x.com/TrollFootball/status/1851019233767145540?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1851019233767145540|twgr^a471f846a1fbd45cf810dd0972c1a0b96d0475f6|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.meczyki.pl%2Fsportbuzz%2Fnormalny-gosc%2F329851

4 polubienia

150 mln euro za Kyliana Mbappe! Oni naprawdę chcą go wykupić z Realu

Seba pisze dla gazety :smiley: Szmatławca ale jednak. Gratulacje dla forumowego kolegi :clap: :clap:

Już sobie wyobrażam jak 31 letni Mbbape do nas przyjdzie kiedy będzie wolnym agentem i łapie non stop kontuzję, żeby nasz sztab miał znowu kogoś do leczenia, a tu właśnie wyskakuję Seb z tekstami no i kto miał rację !!!

Prawda jest taka że real napalil się na niego już kilka lat temu widząc w nim spadkobiercę Cristiano. Problem pojawił się w momencie w którym mbappe odmawiał powinni go olać. Bo w tym okresie “rasista” wyrósł na świetnego piłkarza a mekambe się zwinął. Do tego widać że Judowi bardzo odpowiada błysk fleszy i już nie chce być najlepszą 8 świata a 10.
Real w takim systemie będzie źle wyglądał bo ich najlepsza trójka atakujący to 3 lewoskrzydłowych.
I każdy będzie sfrustrowany.
Sam mbappe prawdopodobnie pasowałby 10/10 do każdego innego klubu na świecie.
Do nas zresztą też. Niesamowite jak źle wybory potrafią nawet najlepsza karierę spieprzyć.
Oczywiście wiem ze on już sporo wygrała i gra w Realu Madryt, ale jak sobie przypomnicie jaka to jest składa talentu i jakie on ma końskie zdrowie to zrumiecie że wyciska naprawdę minimum