Humor

2 polubienia

Ci kibice to są śmieszni. Wiekszych sezonówek to nigdy nie widziałem.

6 polubień

To chyba nie zaglądałeś do naszych artykułów meczowych w zeszłym sezonie :smiley:

1 polubienie
1 polubienie

Ostatnio jak weszlem zobaczyć co sądzą o tchouamenim to widziałem jeden komentarz pod jakimś postem cytuje " dlaczego nie kupimy sobie bramkarza za courtoisa skoro Barca kupiła to czemu real nie może" i to mówi wszystko o wiedzy piłkarskiej kibiców realu

https://x.com/TrollFootball/status/1851019233767145540?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1851019233767145540|twgr^a471f846a1fbd45cf810dd0972c1a0b96d0475f6|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.meczyki.pl%2Fsportbuzz%2Fnormalny-gosc%2F329851

6 polubień

150 mln euro za Kyliana Mbappe! Oni naprawdę chcą go wykupić z Realu

Seba pisze dla gazety :smiley: Szmatławca ale jednak. Gratulacje dla forumowego kolegi :clap: :clap:

1 polubienie

Już sobie wyobrażam jak 31 letni Mbbape do nas przyjdzie kiedy będzie wolnym agentem i łapie non stop kontuzję, żeby nasz sztab miał znowu kogoś do leczenia, a tu właśnie wyskakuję Seb z tekstami no i kto miał rację !!!

1 polubienie

Prawda jest taka że real napalil się na niego już kilka lat temu widząc w nim spadkobiercę Cristiano. Problem pojawił się w momencie w którym mbappe odmawiał powinni go olać. Bo w tym okresie “rasista” wyrósł na świetnego piłkarza a mekambe się zwinął. Do tego widać że Judowi bardzo odpowiada błysk fleszy i już nie chce być najlepszą 8 świata a 10.
Real w takim systemie będzie źle wyglądał bo ich najlepsza trójka atakujący to 3 lewoskrzydłowych.
I każdy będzie sfrustrowany.
Sam mbappe prawdopodobnie pasowałby 10/10 do każdego innego klubu na świecie.
Do nas zresztą też. Niesamowite jak źle wybory potrafią nawet najlepsza karierę spieprzyć.
Oczywiście wiem ze on już sporo wygrała i gra w Realu Madryt, ale jak sobie przypomnicie jaka to jest składa talentu i jakie on ma końskie zdrowie to zrumiecie że wyciska naprawdę minimum

Nawet Evra czasem coś mądrego powie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

I oby zakończenie było takie same jak w przypadku Louisa i Jose.
“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się :joy:

Akurat Mourinho to chyba najlepsze co się im przytrafiło po odejściu Fergusona, więc niech nowy Portugalczyk jednak radzi sobie gorzej. Mou miał drugie miejsce w lidze i jakiś puchar (lub liczba mnoga, wybacz nie chce mi się szukać), a zwolniony tylko dlatego, że Pogbie i kilku innym zawodnikom się nie podobał. No i pisze to jako ktoś kto nie zbyt lubi Mourinho i jego stylu, ale trzeba przyznać, że wyciągnął z tego bajzlu co mógł.

Edit: Strata była spora, ale miejsce w top 4, to miejsce w top 4 a nie druga połówka tabeli tak jak teraz. Zresztą porównywać City z United to jednak lekka przesada. Jeden zespół krąży w środku tabeli, a drugi zdobywa seryjnie mistrzostwa. Czy Pogba był sprowadzony na prośbę Mourinho, czy był to wymysł zarządu, żeby odzyskać zawodnika, który wcześniej odszedł za darmo to też nie wiadomo. Zresztą ja nigdzie nie pisałem, ze on był idealny, ale moim zdaniem od odejścia Fergusona wycisnął z tego klubu najwięcej. No i to też już tradycja Mourinho, żeby po 2-3 sezonach skłócić się ze wszystkimi i zostawić za sobą spaloną ziemię, co nie zmienia faktu że wcześniej robił wyniki, prawdopodobnie nawet ponad stan.

1 polubienie

I tu się mylisz bo on też ich tam zagrzebał. Drugie miejsce miał to fakt ale strata to Man city była olbrzymia. Po sobie zostawił mnóstwo spalonej ziemi jak to często u Mourinho tylko wcześniej jakies trofea zostawiał teraz już tylko tej 3 kategorii.
Wspomniany pogba to zawodnik za którego wywalono olbrzymi hajs na prośbę mou więc ten argument słaby. To też Portugalczyk ściągnął taki szrot jak lindelof czy Harry maglaja.

Problemem united jest zarząd. od prezesa po dyrektora sportowego aż scoutingu.
Ilość przeciętnych trenerów i zawodników jaką za gruby hajs się tam przewinęła jest olbrzymia. Dopiero drugi raz biorą trenera który wydawaf by się mogło już jest świetny ale najlepsze ma przed sobą.

1 polubienie

luźny filmik do obiadku, przypomnijmy sobie jeszcze raz tę historię

1 polubienie
3 polubienia
2 polubienia