Humor

tak jak się spodziewałem Arteta widzi winę wszędzie tylko nie u siebie
a bo to przez Donnarumę nie wygraliśmy ,
a bo to przez to ,ze byliśmy lepsi (o zgrozo ) i nie wykorzystaliśmy sytuacji
a bo to przez to ,ze nie mieliśmy optymalnego ustawienia
a bo to przez to ze musieliśmy gonić wynik
a bo to przez to ze graliśmy pod wiatr !
a bo to przez to ,ze sędzia musiał skończyć mecz !

boże litości … wez się chłopie w końcu przyznaj do błędu nie rób ludziom wstydu w wywiadach , uderz sie w pierś i powiedz to słowo które ci tak bardzo nie chce przejsc przez gardło MOJA WINA ! przepraszam i tyle nikt do ciebie nie miał by pretensji bo i tak daleko zaszedłeś z tą padaką w tym sezonie ! a ty brniesz i brniesz w swoje fantasmagorie Uj wie po co i na co ? w życiu nie widziałem Goscia który ma tak wybujałe EGO co ten Facet powaznie … brakuje juz tylko tego by swoje porażki zamieniał na sukcesy a to juz level Hard Odklejka co nieuchronnie do tego prowadzi

Pokory troche Gosciu ! bo Haaland ci dobrze powiedział nie pultaj sie bo do mistrzów Gadasz i jestes po prostu Leszczem w porównaniu z PEPEM i najlepiej zajmij ty się hodowlą jedwabnika jesli takie masz za każdym razem wywiady udzielać i zakrzywiać rzeczywistość jak przegrasz mecz o stawkę ! WSTYD ! , naprawdę liczyłem ze wstanę rano i przeczytam ze przyznaje sie do błędu i powie cos w stylu moja wina ale nie jak zwykle nie … jak zwykle MIkel wie co robi i jest Najlepszy :slight_smile: Oraz oczywiscie liczy na wasze wsparcie w następnym sezonie ! no Geniusz ! nie mam pytań xDD

Jak widac i na pewnym portalu maja juz dosyc Mikela :crazy_face:

1 polubienie