Zasługują na spadek

Ach te piekne czasy zanim jaja stracili…ech.
Nienawidzę Realu. Zniszczyli tą piękną drużynę.
Co to za gostki? Jakaś reklama?
Reklama przyszłorocznej Championship
To zestawienie pilkarzy Evertonu ( Davies, Gordon, Calvert-Levin) w swoich ulubionych ciuszkach, mają chlopaki niezlą stylówe, trzeba przyznac.
Calverta prawie rozpoznałem, z Gordonem i przede wszystkim Daviesem już poległem.
Może minęli się z powołaniem?
@Lucass
w nagrodę ma kilka miesięcy urlopu płatnego. Raczej już nic z niego nie będzie, ale mogę się mylić.
no niby tak, ale po ludzku jest mi go szkoda. Chciał, starał się, a tu jak nie kontuzja to jeszcze zawieszenie.
@Loku64 od początku transferu do nas. Przecież nawet zrezygnował z urlopu, żeby dalej trenować. A później ta feralna kontuzja i brak możliwości gry. Ja tam w Artura dalej wierze. Pewnie wróci do Juventusu, ale niech chociaż zagra pół dobrego sezonu dla The Reds.
Już mamy połowę sezonu a gość nadal niegotowy do gry. Za kilka lat będzie tylko ciekawostką typu: nie uwierzysz że tam grał.
A za parę miesięcy pojawi się info:
Arthur Melu - sukcesy: UCL 2022/23 z Liverpool FC.
Kiedyś taki artykuł ktoś u nas wrzucił na główna, ze zdaniem mówiącym o tym, że Keita nie jest flopem, bo zdobył kilka medali u nas😅
Ja go czytałem właśnie wcześniej i zastanawiałem się czy tłumaczyć, do momentu jak zobaczyłem to zdanie😁
Tak poza tym, to oczywiście mam nadzieje, że tak będzie można o nim pisać
edit. w ogóle z tego kadru widać jaką dobrą robote robił Nunez kryjąc Jonesa, a Konate starał się przeszkodzić Fabinho w większym sabotażu
Gdyby to kur…a(sorry ale nie da sie przy tym nie przeklinac!) nie bylo tragiczne to moze byloby i smieszne
Jednym slowem to jest totalny burdel!
Konate powstrzymywał Fabinho przed interwencją mówiąc:
‘‘Stój stary, i tak nie dobiegniesz!’’
Pewnie obawiał się, że Fabs kogoś dojedzie od tyłu w polu karnym i sprokuruje jedenastkę.
Z kolei w górze po lewej Henderson jak zwykle udaje, że trzyma przeciwnika za jaja. Bo swoich na boisko od dawna nie wynosi.
W sumie to zdjęcie, to parodia naszej gry. Z tym, że… this shit is real!
ej, ale szczerze się przy tym uśmiałem