Eyo jeżeli faktycznie mu się uda sporo zarobić, a następnie przeznaczy pieniądze na psychiatrię dziecięca to będzie TAK świetne
Psychiatria, a dziecięca to już szczególnie, ma się tragicznie w Polsce więc każde dofinansowanie jest jak tlen (nawet jeżeli to mało znaczące kwoty będą to i tak szacuneczek dla pana za inicjatywę), a jak z takiego źródła to w ogóle dodatkowy pozytywny i zabawny plusik:)
No tak to sobie właśnie wyobraziłem, ale to taka głupia myśl totalnie z d*py mi przyszła zaraz po twojej odpowiedzi
Takie coś by było interesujące właśnie z jednej strony, choć totalnie popieprzone
Za to zwiększenie ilości do 5-6 drużyn spadających/awansujących, mogłoby być naprawdę ciekawe.
Większa konkurencyjność, większa rotacja. Napewno liga by zyskała na kolorycie. Ciekawe, czy były kiedyś takie plany/rozmowy.
Panie teraz to monopole na wszystkie rozgrywki przez największych, najbogatszych co mnie osobiście bardzo boli i liga mistrzów się temu też przysłużyła a superliga by już w ogóle “zamknęła” football. Dlatego ja osobiście byłem na nie dla superligi w przedstawionym wariancie - zamknięcie na najbogatsze, najbardziej wpływowe kluby i walić to że akurat tu była drużyna którą wspieram bo football ponad to jednak dla mnie Jako konkurencja uefy spoko. Ale i tak najbogatszym udało się osiągnąć swój cel. Już taki Celtic, Crvena czy Feyenoord raczej nigdy nie wygrają “Pucharu Europy” co mnie smuci bardzo, bo kiedyś ta różnorodność była większa a teraz to trofeum jest “zamknięte” do wymiany TYLKO dla 10 klubów. Pozwolę sobie wymienić: Real, Barca, LIVERPOOL, United, City, Chelsea, Juve, PSG, Bayern - dobra w superlidze arsenal tottenham milan, inter i atletico. Gdzie Ajax? (4 puchary europy) Porto? Czy inne mniejsze kluby? Rangers Roma Borussia Benfica? Eh…
To samo z Premier League, mistrz dla 6 max klubów a ostatnio to się zanosi że tylko dla jednego, choć taka chelsea czy lfc spinające dupe by nie polecieć w polowie sezonu no ciekawe ciekawe
Dobra to post trochę nie do tego tematu więc moderacja może przenieść jak coś Sorry
Przepraszam Was bardzo, ale trafiłem na niezwykłego kwiatka ze strony kibica United xD
Kto tu mówi o ośmieszaniu się i to w dodatku kwestii transferów, boki zrywać.