Tytuł chwytliwy, ale bardziej na hejt zasługuje drużyna KSZO. Jak nie chcą grać w piłkę niech idą do normalnej pracy. Obejrzyjcie video, wygląda to komicznie
Największe zaangażowanie wykazuje chłopiec od podawania piłek w tle.
Szkoda, że bramkarz się złamał i podał piłkę, ciekawe jak długo wszyscy staliby w miejscu.
Powinni brac stołki na boisko, zawsze lepiej sobie posiedzieć.
To tylko pokazuje, w jakim bagnie jest polska piłka nożna.
Polska myśl szkoleniowa jak się ktoś zapyta dlaczego w 40 mln kraju kochającym piłkę mamy taką mierną kadrę, to już wiem co mu będę pokazywał.
A na poważnie, jak im nie wstyd. Jacyś kibice przyjechali zobaczyć mecz piłki nożnej a ci robią sobie kabaret na boisku.
Bo oni myślą. że pressing to nowy utwór Rammstein a nie taktyka.
Pamiętacie memy z czarnym kotem biegającym po boisku? Z psem to chyba prawdziwe
https://www.meczyki.pl/sportbuzz/w-meczu-ii-ligi-meksykanskiej-wbiegl-pies-i-ukradl-pilke/302097
Te karty, to oczywiście bzdury, ale chłopaki wesołe, dobrze się bawią, więc wrzucam do działu humor.
Ibou jest genialny Uwielbiam te wstawki z nim jako prowadzącym
Fajny vibe jest. Wqrwia mnie jedynie nieznajomość angielskiego przez Darwina. Nie wymagam od niego żeby udzielał wywiadów w tym języku ale nawet podczas takiej luźnej gadki potrzebuje Joty jako tłumacza. Ibou TOP!
Klopp czy Pep (nie pamietam który) ostatnio chwalił go za naukę języka- miało być znacznie lepiej z tego co mówił. Może dalej się stresuje przed milionami widzów- ale rozumie co się do niego mówi prywatnie.
Mnie zastanawia jak idzie nauka Diazowi
Bo wszyscy zwracają uwagę Darwinowi, w kontekście lekcji angielskiego również się mówi o Nunezie, a Diaza się jakoś tak pomija
A z dzisiejszego filmiku widać, że chłopak na bardzo podobnym poziomie komunikacji jest co Darwin XD
ale, że z Diazem tez gadali po hiszpanski to juz ok?
Swoją drogą to pokazuje, że biorąc Konate szukalismy szybkiego obrońcy, żeby móc grać nadal wysoko w obronie. Szkoda, że ma słabe zdrowie. Z tego co mówili Doak jest szybki, to dobrze.
Koszulka za ciasna. Big c0ck gdzieś się musi pomieścić xD
Nawet brzucha do zdjęcia nie wciągnął
Tez bym się najadł na zapas jakbym się miał przeprowadzić z Mediolanu do Nottingham