Humor

4 polubienia

Ale znasz to że tak mówisz? Czy opierasz się na tym co się grzeją media bo się czyta. Przypomnę że mlody Cristiano Ronaldo też wymieniał dziewczyny jak rękawiczki

Cristiano Ronaldo był przy tym wszystkim powściągliwy, a Yamal kupuje kiete za ponad milion złotych którą lansuje się na prawo i lewo, a później organizuje imprezę z “Imprezowymi karłami” w wieku 18 lat. Różnie ludzie zapatrują się na zachowanie młodzieży, ale moim zdaniem Hiszpan wygrał życie zbyt szybko. Podobnie jak Czerwoniak obstawiam, że chłopak prędzej niż później straci ambicje do gry na najwyższym poziomie :wink:

Chłopie, on na jakiejkolwiek imprezie obracał się z dziwkami…Ma ledwo 18 lat i już sobie zażyczył wykonywanie wszystkich karnych, wolnych i numeru 10. Wiesz co jest najlepsze? To że jego ojciec jest sam niedorozwinięty, a synek postanowił pożartować sobie z karłów. Więc tym oto sposobem uważam że we łbie już teraz ma nierówno.

1 polubienie

xD, ale tam tylko wiadomo ze byli jacyś niskorośli, czy whatever na imprezie :smiley: w ogóle przypomina się “Wilk z Wall Street”, może rzucali nimi do celu :smiley:
Może się skończy szybko, a może na złośc przez 15 lat będzie na topie, co mnie to, nie nasz zawodnik :smiley:

1 polubienie

Dziwnie się czyta spekulacje fanów Bayernu, którzy się cieszą na perspektywę sprowadzenia np. Mitomy czy innych graczy, na których nawet nie spojrzelibyśmy na Anfield.
Jednak Bundesliga to co najmniej poziom niżej jeśli chodzi o możliwości transferowe i nie tylko w porównaniu do Premier League, nawet jeśli chodzi o takiego giganta BL jak Bayern. Stąd takie komentarze na ich forum, chociaż widać też, że generalnie Diaz za ponad 60 mln funtów to nie jest wymarzony transfer kibiców FCB.
Chociaż jeśli chodzi o Olise to zazdroszczę im tego transferu.

1 polubienie

Nie, ale na jednej imprezie zgwałcił dziewczynę. Wystarczy?

Ja po prostu nie uważam że wszystko co przeczytam w mediach musi być prawda. Przecież tą imprezę to najprawdopodobniej nie yamal organizował.

Ja tam yamala nie bronie bo trochę za dużo na SB uwagi ściąga, ale każdy pisze swoją historię i on narazie gra potwornie.

Jak tak łatwo przychodzi ci przewidywanie przyszłości to może w totka trzeba zagrac

5 polubień

It’s not party like a Lamine party

Lamine robi najlepszy impry

Nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego w życiu

Przebraliśmy karła za Tyriona, żeby robić escjanizacje gry o tron

Party in L.A to przy tym pikuś - Kanye West zapytany po trzech dniach

“Wszystko było na legalu” - Odpowiada ojciec Yamala

1 polubienie
1 polubienie

:rotating_light:Oficjalnie:

W związku z tragiczną i zupełnie kompromitującą postawą tenisistki Amanda Anisimova , zarząd FA podjął jednogłośną decyzję:

Z przykrością informujemy, że Everton FC zostanie ukarany odebraniem 10 punktów w tabeli, obowiązujących od najbliższego poniedziałku (14.07.2025).

Decyzja ta ma na celu wyrazić nasz stanowczy sprzeciw wobec tego sportowego skandalu o wymiarze wstydliwym dla całego świata sportowego.