Humor

4 polubienia

3 polubienia

Czy bramkarz to już obrońca? :slight_smile: Kto wtedy stał na bramce

Gwarantuję Ci, że jak wyślesz do Liverpoolu tego screenshota, to od następnego meczu Alisson będzie grał jako ofensywny środkowy obrońca, albo playmaker.

Bo na to że będziemy dostawać w dupę to gwarancji już dawać nie trzeba, więc na bank będzie potrzebny dodatkowy gracz ofensywny w polu.

W United nie ma nic za darmo

1 polubienie

a ludzie tutaj i tak wieszali na TAA, że on zostawił rasiste wolnego. Przeciez ten centrostrzał Valverde to powinien byc skasowany, zanim się za niego zabrał. Bo jeszcze sobie od linii bocznej zdazyl do środka podbiec.

1 polubienie

Tak wygląda Stiller, którym rzekomo interesuje się Liverpool

3 polubienia

Ciekawe czy tobie byłoby miło gdybyś był wyśmiewany za jakieś nieproporcjonalne wady wyglądu przekraczające normy w “standardach” społeczeństwa.

Zachowanie słabe piłkarza po najmniejszej linii oporu, ale pewnie Niemiec mógł już spotkać się z takimi sytuacjami w życiu prywatnym, nie wiem.

Nie pochwalam zachowania piłkarza rywali.

3 polubienia

Ten to miał przynajmniej nosa do bramek :slight_smile:
Kolego Sherwood, piłkarza stać na operacje

jeśli za rasizm są zawieszenia to taka sama kara powinna być za wyśmiewanie się z wyglądu wynikającego z chorób i kwestii wrodzonych

w uja słaby komentarz.. życzę ci, żebyś nigdy nie musiał rozważać operacji plastycznej z powodu choroby :neutral_face:

2 polubienia

Bez żartów :sweat_smile: Bardziej by mnie śmieszyło, że inny dorosły facet śmieje się z mojego nosa i tym chce mnie zranić (a sam mam duży nos). Takie coś to może zadziałać w podstawówce :joy:

1 polubienie

Tak sie koledze dinezadowi napisało jemu chodziło tak jak z Ribery, ludzie pytali czemu operacji sobie nie zrobi a on mówił „Blizny to nic hańbiącego”, nie miał złych intencji, Ribery jak i Stiller to wspaniali ludzie i to jest prawdziwe body positive, Dinezad jest dobrym człowiekiem płyty panelowe mi przywoził i mówił jakie to szczęscie, że taki klub wspieramy i jakich fantastycznych ludzi mamy.

1 polubienie

6 polubień

5 polubień

Rodrygo z Realu i wszystkie jego bramki z 2025 roku w 26 sekundowym skrócie:

Lepszy niż Gakpo? Nie mnie oceniać :stuck_out_tongue:

Mało grał pod Carlo w ostatnim sezonie, pod Xabim gra jeszcze mniej. Ciekawe co poszło nie tak, w każdym razie przy takiej sytuacji, to może Real zgodzi się na jakieś wypożycznie, to by byla nieglupia opcja, wiele nie ryzykujemy, a zyskujemy dodatkowa opcję z przodu

Drużyna Liverpoolu 1987 i Josif

ps John Barnes to ten biały duszek

9 polubień