Humor

I tu się mylisz bo on też ich tam zagrzebał. Drugie miejsce miał to fakt ale strata to Man city była olbrzymia. Po sobie zostawił mnóstwo spalonej ziemi jak to często u Mourinho tylko wcześniej jakies trofea zostawiał teraz już tylko tej 3 kategorii.
Wspomniany pogba to zawodnik za którego wywalono olbrzymi hajs na prośbę mou więc ten argument słaby. To też Portugalczyk ściągnął taki szrot jak lindelof czy Harry maglaja.

Problemem united jest zarząd. od prezesa po dyrektora sportowego aż scoutingu.
Ilość przeciętnych trenerów i zawodników jaką za gruby hajs się tam przewinęła jest olbrzymia. Dopiero drugi raz biorą trenera który wydawaf by się mogło już jest świetny ale najlepsze ma przed sobą.

1 polubienie

luźny filmik do obiadku, przypomnijmy sobie jeszcze raz tę historię

2 polubienia
3 polubienia
3 polubienia

I to ścierwo miało wygrać ZP :face_with_symbols_over_mouth:

4 polubienia

Nazwanie go przygłupem byłoby obrazą dla takowych! :rage:

3 polubienia

Złota Piłka, hehe. Mam nadzieję, że w życiu jej nie dostanie.

5 polubień

Ordep Oten to ma wszędzie wtyki, tym razem bliskie środowisko City.

17 polubień

4 polubienia

Dlaczego zawodnik LFC komentuje na Kanonierach a nie tutaj?

@radbug to opowiedz zamiast wysyłać durne obrazki

1 polubienie

W skrócie: to żaden zawodnik LFC, tylko zwykły troll internetowy, podający się kiedyś za pracownika Liverpoolu, który ma dostęp do tajnego info o przyszłych naszych transferach. Oczywiście obowiązywała go umowa i NDA, wiec nie mógł zdradzić kim interesuje sie Liverpool i kogo kupi. Napisał jedynie tajemnicze Oten Odrep. Do dzisiaj na forum zastanawiamy się cóż to mógł być za kod. Niestety nikt z nas nigdy go nie odszyfrował i nie odgadł, kto do nas trafi.

4 polubienia

Dodam, że jak próbowałem z nim dyskutować to pisał, że ma limit chyba 3 postów na rok nałożony przez moderatorów :rofl: i nie może ich marnować na odpowiedzi.

Może ktoś z moderatorów może to zweryfikować, nie wiem .

2 polubienia

Redirecting... Chłopaki z memnited :joy:

5 polubień

Amorim w ManU

1 polubienie

Antony zawsze śmieszy xd

1 polubienie

1 polubienie

Idealne podsumowanie stanu umysłu kibiców pewnego klubu z Londynu… :smiley:

1 polubienie