Humor

XDDDDDDDDDD

11 polubień

Bruno pokazuje ile trzeba dodać do 10, żeby sprawdzić jakie miejsce w tabeli zajmuje United.

13 polubień

5 polubień

Anglia to Arsenal narodów.

6 polubień

Jezus Maria!
Jak sobie człowiek przypomni ten horror to aż dreszcze przechodzą :face_with_peeking_eye:

Ja się dopiero po chwili zorientowałem, że to wyjściowa jedenastka Liverpoolu. Brrr!! :cold_face:

Ja niestety od razu sobie przypomniałem mroczne czasy :rofl:

1 polubienie

O dziena! szukałem tego

Szacunek dla Woja że nas wtedy utrzymał:)

Wróć! To przecież Kenny nas utrzymał :joy:

Meireles byl spoko, szkoda ze Chelsea okutnie wykorzystala swoja pozycje i go kupila przy okazji niszczac mu kariere.

Meireles był przeciętnym piłkarzem. Nie było żadnej pozycji Chelsea w tym transferze chcieliśmy go sprzedać. U nas odszedł po roku i w Chelsea też. W Chelsea zagrał w 48 meczach XD

44 mecze, 5 bramek, 7 asyst i tytul: PFA Fans’ Player of the Year 2011
I chcielismy sie go pozbyc dlatego kupila go Chelsea ktora w tym czasie zdobyla v-ce mistrza a wczesniej mistrza.

No chyba cos tu nie gra :rofl:

2 polubienia

Z tego składu to Johnson jeszcze miał swoje 5 minut. Ogolnie często dobrze wyglądał w pierwszych sezonach u nas, taki ofensywny prawy obrońca, mocny w ataku. Jednak zawsze miałem wrażenie, że spory przeciąg ma między uszami :joy:

Meirelesa właśnie wspominam dobrze, wyróżniał się w tym tartaku. Poza tym barwny gościu.

Gdy stadion bawi się razem z kibicami:

Meireles to był zawodnik momentów. Zupełne przeciwieństwo szobo czy Hendo, czyli potrafił słabo grać 60 min a potem odpalił rakietę albo jakieś podanie które nikt inny na boisku nie zrobił. Nie było z nim nudno, ale zbyt mało konsekwentny na topowe ekipypogrubiony tekst

11 polubień

8 polubień

Admin tego konta to jest totalny szef.

10 polubień

Zobaczcie na “ekspertów” :laughing: