Humor

To. Nunez jednak coś strzela, Richarlison to odpowiedni placek do tego zestawienia :smiley:

Micah Richards (były zawodnik City) tańczący i krzyczący stayin alivee, a w tle Carragher.
To ma jakąś głębszą historię, ale nie wiem jaką ;D
LINK ZDECHŁ pewnie ten para costam zablokowało główne łącze.

Micah jest lepszym prezenterem/ekspertem/showmanem niż był piłkarzem :joy::joy:
A wcale takim złym piłkarzem nie był. Po prostu bardzo fajnie się gościa ogląda. Tam co chwilę różne jaja odchodzą. Szczególnie właśnie pary Carra- Big Meeks :joy::joy:

1 polubienie

Fajna anegdotka o Shanklym

4 polubienia

Jest tylko dwóch gości którzy po dwa razy przeżyli potężną remontadę Barcelony:

4 polubienia

To objawienie prezenterki. Facet jest tak zabawny a jednocześnie naturalny że mistrzostwo świata. Uwielbiam go.

Jako piłkarz był chyba największym talentem na obronę w historii xd w wieku 19 lat atrybuty siły i szybkości od 18 w zwyż. Kozak

1 polubienie

Zgadzam się z Kajojojokiem 13 :).

Generalnie cała ekipa tam pięknie się uzupełnia i Henry, który jest trochę wycofany robi dobrą przeciwwagę. Prezenterka (bodajże Abby) świetnie balansuje nastrojami. Zaś Carra świetnie się dogaduje z Richardsem. Ich duet jest doskonały :D.

Mój ulubiony fragment jest, gdy “HRy” zabroniły Mice w ogóle się odzywać, gdy wchodzi temat francuskiego zespołu Stade Brest:
Micah Richards ‘BANNED’ from talking about Brest during CBS Show
“What is this nonsense?!”

A w ramach tańców coś tam obgadują w ten właśnie sposób, zawsze do innej muzy. Lewy np. wyzwał ich na podrygi w rytmach reggaetonu :).

1 polubienie

W grudniu podczas wieczoru z LM szukałem gdzie można obejrzeć ich studio zamiast tego co dają nam w C+. Na żywo nie znalazłem ale jest stronka na której na kolejny dzień można obejrzeć powtórki ich studia pomeczowego:

https://cbs-post-match.glitch.me/

Jak by ktoś chciał to łapcie :slight_smile:
EDIT: ostatnie niestety nie jest całe bo czas transmisji im się skończył i końcówka leciała na Paramount+ :confused: Akurat ucięli przed “Table time” :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Nastroje dobre jak zwykle

1 polubienie

Niech tak celnie teraz z rożnego wrzuci :sweat_smile:

3 polubienia

6 polubień

5 polubień

Ej, słuchajcie, on czyta te memy

9 polubień

ON THE LEFTE

15 polubień

2 polubienia

:flushed::x: David Coote po zwolnieniu przez PGMOL ujawnia, jak presja „macho świata” futbolu i ukrywanie orientacji seksualnej doprowadziły go do nałogu, oraz przeprasza Liverpool i Kloppa za swoje słowa.

:no_entry: Dlaczego został zwolniony? Były sędzia Premier League został odsunięty po ujawnieniu nagrania, na którym obrażał Liverpool i Jürgena Kloppa, nazywając ich „gównem” i „p*zdą”. Kolejne kompromitujące materiały, w tym wideo sugerujące używanie kokainy podczas sędziowania Euro 2024, ostatecznie zakończyły jego karierę.

:white_small_square: Życie w ukryciu: Coote w pierwszym wywiadzie po zwolnieniu przez PGMOL ujawnił, że przez lata zmagał się z presją ukrywania swojej orientacji seksualnej w „macho świecie” futbolu. Podkreślił, że obawa przed ujawnieniem prawdy o sobie była jednym z głównych źródeł jego problemów. „Jestem gejem, ale ukrywanie tego przez tyle lat zniszczyło mnie jako człowieka. W świecie, gdzie każdy ma być ‘twardym facetem’, trudno być sobą”. Przyznał również, że życie w ciągłym kłamstwie, połączone z presją zawodową, wpłynęło destrukcyjnie na jego samoocenę.

:white_small_square: Nałóg jako ucieczka: Coote wyznał, że kokaina była dla niego formą ucieczki od stresu i napięcia związanego z intensywnym grafikiem pracy. W trakcie jednego sezonu uczestniczył w ponad 90 meczach, co dodatkowo potęgowało presję. Sytuację pogorszyły osobiste tragedie – nagła śmierć matki i diagnoza poważnej choroby u wuja. „To nie było codzienne uzależnienie, ale wstydzę się, że wybrałem tę drogę. Było to jedną z niewielu rzeczy, które pozwalały mi odciąć się od stresu”.

:white_small_square: Przeprosiny dla Liverpoolu i Kloppa: W odniesieniu do nagrania, w którym obrażał Liverpool i Jürgena Kloppa, Coote wyraził głęboki żal. „Nie byłem wtedy trzeźwy i bardzo żałuję, że znalazłem się w takiej sytuacji. Chciałbym przeprosić Liverpool, Kloppa i wszystkich, których zawiodłem”. Przyznał również, że nagranie to, przechowywane przez cztery lata, uderzyło w niego w najgorszym możliwym momencie.

:white_small_square: Presja środowiska: Coote mówił także o toksycznej presji, która towarzyszy sędziom w piłce nożnej, w tym o groźbach, jakie otrzymywał przez lata: „Otrzymywaliśmy z mamą groźby śmierci, co zmusiło nas do wprowadzenia środków bezpieczeństwa w domu. Ludzie życzyli mi wypadków, a to wszystko działo się, zanim ujawniłem moją orientację seksualną. To był ‘macho świat’, w którym nie było miejsca na słabość”.

:white_small_square: Oskarżenia o zakłady: Coote zaprzeczył zarzutom dotyczącym ustawiania zakładów, przyznając jednak, że wysyłał nieodpowiednie wiadomości w czasie, gdy zmagał się z problemami osobistymi. „Byłem naiwny i ufałem ludziom, którym nie powinienem. Nigdy nie złamałem zasad, ale wiem, że popełniłem błędy, które zniszczyły moją reputację”.

:white_small_square: Nowy początek: Po terapii i zerwaniu z nałogiem Coote wyraził nadzieję, że jego historia pomoże innym. „To był bardzo trudny czas, ale udało mi się znaleźć wsparcie. Dzisiaj wiem, jak ważne jest, aby mówić o swoich problemach. Mam nadzieję, że moja historia zachęci innych do otwartości i szukania pomocy”.

9

4 polubienia

4 polubienia

XDD Ten Henry w okularach daje mi vibe Lyncha i jego słynnego cytatu

4 polubienia
3 polubienia