Pamiętam jak wiele narzekało na Nike. Ale to co robi Adidas to recykling swoich projektów. XD literalnie wzięli koszulkę sprzed 30 lat. I wywalone. Biała to pod szablon. A czarna brzydka.
Może mam małe wymagania ale mi większość koszulek nike się podobało z pojedynczymi wyjątkami . Adidas ma w sobie coś więcej niż nike i może jestem stronniczy ale zwykła biała/czarna koszulka nike wygląda średnio ale ta sama koszulka z logiem adika i 3 paskami na rękawach już mi się podoba do tego dochodzi nostalgia z której adidas lubi korzystać w strojach dla największych klubów. Moim zdaniem najlepsze projekty robił New Balance ale niestety liverpool za duże buty dla nich.Obecnie najładniejsze koszulki moim zdaniem robi Kappa , ale niestety to za mała marka na liverpool.
Ale syf. Haha zdobili jeden wzór i wywalone pora na CS’a
Nie no, u nas wstawili zamek błyskawiczny
Przecież wiadomo bylo, że adaś robi po linii najmniejszego oporu. Jeden wzór do którego podstawiają kolorki i wklejają logo.
Jakie macie odczucia jeśli chodzi o rozmiar koszulek Adidasa w stosunku do Nike? Dość sporo jest opinii, że są większe. Zamierzam dokonać zakupu, zawsze z Nike brałem M. Kombinować coś czy mogę tutaj też śmiało brać M?
mam ten sam rozmiar domowej z poprzedniego i 3 komplet z obecnego i moim zdaniem krój jest troche luźniejszy ale nie jest to jakas gigantyczna różnica
Mogę coś napisać jutro,kolega wiezie mi z Anglii 2 koszulki rozmiar L .Mam nadzieję że będą ok.
Tak, Adidas jest nieco większy od Nike, o ile oba zamawiałem L, tak Nike opina trochę w klacie i plecach, tj po prostu na wysokości klatki, a Adidas jest dużo luźniejszy i pozwala na większą swobodę ruchów. Oczywiście to w zakresie jednego rozmiaru nie jest AŻ taka różnica, ale jeśli np. w Nike wybierałeś między dwoma rozmiarami, to w Adidasie wybierz ten mniejszy. Tak bym to najlepiej ujął, bo myślę że i sam rozmiar jest ciutkę inny i możliwe, że krój/materiał po prostu nieco bardziej rozciągliwy/mniej sztywny(?).