Liga Mistrzów 2025/2026

Ciekawe czy szczuras zagra na anfield

2 polubienia

Ale kurde nawydziwiane i średnie drużyny :smiley:

Dobre losowanie wyszło, nie ma co narzekać.

1 polubienie

Real i Atleti na Anfield, do tego PSV i szczęśliwie Qarabag (bo tu mógł być daleki wyjazd).

Wyjazdy będą bardzo ciekawe, ale zdecydowanie nie najtrudniejsze, więc potencjalnie nawet nam się poszczęściło.

Cieszy również to, że nie gramy z nikim z Premier League.

3 polubienia

Miałem narzekać, ale zobaczyłem co PSG dostało i mina mi zbladła :joy:

11 polubień

Dobre losowanie dla nas! Brak dalekich wyjazdów! No i Real w domu!

1 polubienie

Dobre losowanie, najbardziej jestem ciekawy Realu u siebie i powrotu taa na anfield, ale pewnie nawet nie zagra :sweat_smile: Najgorzej trafiło PSG, a potem City

1 polubienie

Czy mi sie wydaje czy City jest zawsze uprzywilejowane w tych losowaniach?

ojjj będzie to ciezki wieczór na Anfield…

Atletico, Marsylia, PSV - identycznie jak w grupie w sezonie 2008/2009. Wtedy udało się bez porażki, a następnie był wygrany dwumecz z Realem, w tym demolka na Anfield 4:0 :slight_smile:

Jeżeli Carva nie dostanie kontuzji to szczuras z nami nie zagra. Jestem tego pewny na 99%

1 polubienie

Mogło być lepiej, ale gorzej też

Dobre losowanie. Real znowu dostanie oklep. Cieszy brak wyjazdu do Azerbejdżanu.

Ja bym na Trencika wystawił Ngumohe :flexed_biceps:Kręciłby się jak gówno w przeręblu

7 polubień

Jestem z tego losowania zadwolony.

Najcięższy mecz moim zdaniem to Inter na wyjeździe, dobrze że Hiszpanie u siebie.

Typuję 7 wygranych + remis we Włoszech :red_circle::flexed_biceps::smiley:

mnie to zastanawia na jakiej to zasadzie losują, bo taki Pafos ma łatwiejszych przeciwników niż my. w zeszlym sezonie też chyba mielismy najgorszych

Wszystkie koszyki, tego Kairata to się wszyscy bardziej boją niż PSG :rofl:

1 polubienie

Niewiele krócej Real będzie podróżował :slight_smile:

Czemu nie ma wymogu, że europejska LM jest grana TYLKO w Europie? Niech wynajmują stadiony, tak jak np kluby Ukraińskie czy Izraelskie (te zresztą powinny być wykluczone, ale whathever).

Chore, że mnie bardziej interesuje czy wylosujemy azjatyckie gówno na wyjeździe od tego, kogo dostaniem z 1/2 koszyka.

Juz dawno powinni zrobić porządek. Kazachstan Izrael kto dopuszcza takie federację. Nie mają nic wspólnego z Europą nie wnoszą nic do rywalizacji. Generują koszty pożytku brak

3 polubienia