Do dzisiaj nie mogę odżałować, że nie obejrzałem tego gola na żywo. West Brom się tak mocno broniło, że nie zanosiło się na bramkę, a leciała akurat multiliga Ekstraklasy i przełączyłem żeby zobaczyć, co tam się dzieje
. Wracam, a tu Twarowski drze się jak opętany, drużyna skacze na Alissona z radości. Od razu zdałem sobie sprawę ze skali popełnionego błędu.
Reakcja komentatorów na gola Benfici bezcenna, mega super.
Real musi się bić w barażach. To jest kompromitacja.
Jeśli dobrze rozumiem, to Real może zagrać właśnie z Benficą. I w pierwszym meczu bez dwóch wykartkowanych graczy. Będzie ciekawie.
![]()
![]()
Lewy ![]()
![]()
![]()
![]()
Dla tych co lubia rozkminiac co bedzie ![]()
Najlepsze jest to, że jeszcze dwie minuty wcześniej bramkarz łapiąc piłkę, kładł się na ziemię, żeby ukraść czas, bo pewnie nie miał pojęcia, że ta jedna bramka więcej jest im potrzebna. I ten rzut kamery na zarząd i ich miny i niezadowolenie z tego powodu…
Eh, zgadzam się, taką LM chce się oglądać ![]()
Nieźle to wygląda. Oby tylko uniknąć autobusu z Madrytu
Salah ![]()
Nota za nazwisko, bo to był koszmarny mecz Mo. Po za bramką nic nie wniósł do gry. Dla mnie maks 5.
Aktualnie Anglia z ponad 5-cio punktowa przewaga za ten sezon nad 3 krajem ( Hiszpania) w Rankingu UEFA
Takiej straty nie da sie praktycznie odrobic a wiec 5 miejsce w lidze daje LM w kampanii 26/27 czyli chlopaki i Arne MUSICIE !!!
![]()
To jest wasze zdanie a już pisanie takich rzeczy:
To już wgl przesada. Strzeli taką bramkę Szobo, genialny niesamowity Gerrard regen. Strzeli Salah eee tak to strzelają w akademii
Courtois to jeszcze stara szkoła piłkarska:
Gratulacje bramkarzowi druzyny przeciwnej, i opierdzielenie swoich aby wracali i podziekowali swoim.
Każdy kolejny mecz prześcieradeł potwierdza, że (poza kilkoma wyjątkami) to zbieranina przygłupów z wywalonym w kosmos ego, których jedyną umiejętnością jest nienajgorsze kopanie skórzanego worka.
A najbardziej zastanawiające, że ktokolwiek tam trafia to dopasowuje się memtalnie do poziomu reszty.
Nic dziwnego, że Alonso dał sobie spokój. Zdrowie psychiczne jest najważniejsze.
Mam nadzieję, że wiesz, że to był mocny sarkazm z mojej strony ![]()
nie wyczułem, dużo tu ludzi szalonych
Niektórzy piszą, że zagrał beznadziejnie także rozumiem Twoje zmieszanie.
No i nieźle, będzie trylogia Mourinho z Realem Madryt
A my lepiej żebyśmy wylosowali później Juventus
“Oboma ryncoma i palcoma u nug”
za Mou i jego druzyna w starciu z Realem-wywalic ich z tej rywalizacji !
Dlaczego lepiej Juve, a nie parę Brugia - Atleti ?