Kane co ma nogę ułożoną to brak pytań
już jak się zbierał do strzału to człowiek wiedział
Tak jeszcze napiszę, że oglądając dzisiejszy mecz mam przed oczami finał LM w Paryżu… Dokładnie tak samo powinien wtedy wyglądać wynik, bo gra wyglądała podobnie, jak i nie lepiej… ehh, wciąż ten finał żyje…
Poproszę o 3 gola i mogę się przełączyć na Sporting.
Trzeba było sprzedać Gakpo a zostawić Diaza i dokupić kogoś w stylu Diogo a nie liczyć na 17 latka.
Taka to gówniana polityka H i E ![]()
I właśnie w tym elemencie, między innymi, genialny był i jest Diaz.
Haha nam to nie grozi
Wszystkie pieniądze za tego Olise.
Salah vs Olise
masakra co my mamy na skrzydłach w porównaniu do innych
Byłby samobójcą gdyby poszedł z takiego Bayernu do takiego Liverpoolu xD
Na pewno musiałby trafić na 2tyg obserwacji psychiatrycznej
Trzeba było też brać Olise i dokupić kogoś w stylu Firmino. Analiza wsteczna zawsze skuteczna.
Z czym do ludzi XD w takim tempie to my takich zawodników jak Olise to będziemy mogli sobie przez szybę pooglądać bo żaden z nich nie spojrzy w kierunku takiego bajzlu
“E” nie zajmuje się polityką transferową. Polityka transferowa Liverpoolu: Richard Hughes, Arne Slot, David Woodfine, Will Spearman, Barry Hunter, Dave Fallows (a nie, on już nie, rozpędziłem się).
Ile x ci jeszcze trzeba tłumaczyć, że Diaz chciał odejść. Ochłoń.
Rasista hahaha ![]()
Pewnie boczna siatka go obraziła ![]()
To jest hit co się u nas odwaliło, że jutro gramy 1/4 lm, rewanż za poprzedni rok i w sumie to nie czuć NIC
Neuer też mecz życia gra
Tzw. „0% chance, 0% faith” xd
Oglądamy mecze Liverpoolu, a potem taki Bayern w LM i sami odpowiadamy sobie na pytanie “z czym do ludzi?”.
Ja nie czuję nic od odejścia Kloppa. Nawet poprzedni sezon już oglądałem o wiele mniej i nim tak nie żyłem, a rewanż z PSG w połowie przespałem. Tu na ławce potrzeba kogoś kto będzie żył klubem i miastem i mam nadzieję, że to będzie Alonso, wtedy pewnie wróci moja miłość na dobre i na złe. Nie tylko ja pewnie tak mam.
Musiala i Davies z ławki. U nas Jones i Robertson(z całym szacuneczkiem do Andrzeja oczywiście)
Xddd