Premier League 2023/2024

Często namawiasz ludzi żeby się tam logować.
Ukryty redaktor na naszym forum który chce zwiększyć ilość czytelników?

To skoczyliśmy już te dziecinne argumenty?

Havertz 12 gol w sezonie, co Arteta z nim zrobił to szok.

1 polubienie

K*rwa jeśli stawiasz Liverpool 2018/19 poniżej Arsenalu to masz coś z głową gościu.

Jeszcze rozuemim Liverpool 2021/22 bo to faktycznie nie była aż tak ekscytująca drużyna jak się wydaje przez pryzmat zdobytych pkt.

Arsenal jest mistrzem w tym sezonie.

Żeby czasem nie zabrakło 1pkt…
Ale fakt, grają jak mistrzowie.

Arsenal mimo, że grają jak mistrz mają ten problem co Liverpool wcześniej, a mianowicie City który jak wygra wszystko do końca to ma 1 pkt więcej.

Nie oszukujmy się. Liverpool nigdy nie grał w piłkę tak dobrze jak Arsenal. Co zresztą pokazują wyniki. Beka będzie że Klopp po 9 latach będzie miał tyle ile Arteta po 5 latach.

Stary bądź trochę obiektywny. Byli lepsi praktycznie w każdym meczu od nas w tym roku. Bez dwóch zdań są na zasłużonym miejscu w tym momencie w tabeli. A kto wygra mistrza ? Teraz to mnie ani ziębi ani grzeje.

1 polubienie

Nie oszukujemy się bo grał.

Za tydzień każdy strzał Tottenhamu to będzie gol, a Vicario zamieni się w prime Buffona. Zakład?

1 polubienie

I wyniki w lidze mistrzów :wink:

To tyle jeśli chodzi o jakieś mega derby Londynu i mega spięcie Tottenhamu. Oni się zepną, ale na nas. Arsenal punktuje ich bardzo skutecznie. City i tak zgarnie tytuł.

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Liverpool w swoim prime to był zespół gdzie cała premier league czy Europa miała pełne portki.

Od kiedy oglądam piłke widziałem 4 takie zespoły.

Barcelona Guardioli
City Guardioli.
Liverpool Kloppa
Bayern Heynckesa.

Arsenal dobrze sobie radzi w premier league, ale brakuje jeszcze do tych zespołów.

@OrtalionTrenera Zespół Artety ma na razie jeden puchar, bardzo słaby wynik.
Jak wygrają mistrza, ligę mistrzów, dojdą do paru finałów wróć do dyskusji

2 polubienia

W sezonie 18/19 city było lepszym zespołem od Liverpoolu, wskazuje na to zarówno xG, tabela jak i po prostu sama gra, o ile ktoś pamięta tamten sezon. Z kolei w tym sezonie City jak na ich standardy jest stosunkowo słabe i Arsenal jest o wiele lepszym zespołem, jeśli Arteta nie wygraja w tym sezonie mistrzostwa to tylko przez pecha.

Arsenal zasługuje na mistrza. Czy będą - wątpię. City ma tryb mistrzowski i już nie przegrają, mimo że w mojej opinii mniej zasługują.
Gdzie są ci wszyscy spece którzy mówili że Arsenal się zesra, na Spurs na bank przegrają itd. Arsenal jest różny i mentalnie świetnie przygotowany.

My natomiast widać że mentalnie w dupie. Po United w FA cup wszystko się posypało. Sytuacja z Mo pokazuje że są spiny i to co widzimy to teatr. Prawda jest taka że są kwasy. Pewnie pojawienie się Edwardsa tylko dolało oliwy do ognia. Ja się obawiam, że możemy z 2 pkt zdobyć i skończy się 4 miejscem (oby nie 5…).

Prime Kloppa czyli 2018-2020 rozj*bały ten twój śmieszny Arsenalik :wink:

Mane z Salahem zrobiliby z Rayi swoją mała dzi**ke

Potem właściciele zrobili sobie lobotomię i pozwolili TRENEROWI decydować w kwestiach od których są inni

Teraz mamy pokrakę z 9 na plecach i pół składu grającego nie na swoich pozycjach. Cała nadziej w tym nowym trenerze, że znowu zrobi z tego klubu potwora.

1 polubienie

Arsenal po tym sezonie ma tyle samo trofeów mistrzowskich ile Klopp i po takiej samej liczbie sezonów. Arsenal jest mistrzem to już jest zaklepane. Pozostanie Artecie wygrać LM.

My mamy sezon przejściowy, na początku każdy oczekiwał top4 graliśmy dobrze do momentu nawet ponad stan, gdybyśmy wykorzystali swoje sytuacje w meczu z City, Arsenalem i United to nadal bylibyśmy pierwsi i jestem pewien że ostatnie wyniki też nie były by takie tragiczne. Niestety kolejny sezon też będzie przejściowy także też nie oczekujmy mistrzostwa, chyba że Slot okaże się cudotwórcą i wygra z Guardiolą w pierwszym sezonie

Arsenal jak ciśnie Tottenham.
2 strzały i 3 gole.
Mistrzostwo jest już dla Arsenalu pewne.

ten sezon przejściowy to może potrwać kilka lat. Do czołówki nie mamy podjazdu, odejdzie Salah to zrobi się jeszcze gorzej