Preston North End - Liverpool (presezon, 13.07.2025)

U mnie jakość bardzo dobra i nic nie zacina

U mnie żyleta ale jestem na szwedzkim VPN co może mieć wpływ.

Macie jakiś inny link ?

jak ngumoha nabierze doświadczenia, i zacznie podejmować lepsze decyzje to może być world class

1 polubienie

Oglądam tutaj: Ovo Sports: Live Sports Streams for Soccer, NBA, NFL, MMA, F1, and Boxing

Ogólnie, wpisujesz w google “soccer streams” i coś zawsze się znajdzie. Polecam też zapamiętać skrót CTRL+W bo zanim uda się kliknąć “play” otwiera się pełno nowych kart z reklamami po kliknięciu :slight_smile:

Potem nie wejdzie na minutę w podstawie, chyba że na mecz z 3/4 ligowym rywalem w pucharach. Nie róbcie sobie nadziei po takich meczach, gdzie zarówno nasza podstawa, jak i przeciwnik grają na pół gwizdka, a młodzi występujący w takich meczach zawsze dużo bardziej się starają ;d

1-0 Live Bradley

2-0 Nunez + cieszynka Diogo

11 polubień

oby określenie nuneza wspoczesnym samsonem się sprawdziło

7 polubień

chyba odwrotnym Samsonem

2 polubienia

Gakpo jest strasznie jednowymiarowy, mógłby czasem rozciągnąć grę szeroko albo schodzić jak Doak a on cały czas na rogu karnego i z tego tysiąc strzałów.

a tak na serio wydaje mi się, że Wirtz nie gra z uwagi na stare koszulki Nike. Od 1 sierpnia wchodzą koszulki adasia, którego ambasadorem jest Florek

Tak, nie gra i nie przygotowuje się z zespolem do sezonu ze względu na koszulki xD
Potem zanim wpasuje sie w zespol to mina miesiace.

a kto powiedział, że się nie przygotowuje?

Bo treningi nie wystarczą, od tego są mecze pre-seasonowe. Chyba nie grają z Preston tylko po to by zebrać parę groszy z biletów.

Gakpo 3-1

1 polubienie

Jeśli coś wydaje się głupie, a działa to nie jest głupie

Miał sporo razy wejścia ze skrzydła do środka w poprzednim sezonie, może po prostu musi złapać dobrą formę i być na fali.

ale ty czaisz, że ten transfer załatwił Liverpoolowi addidas?

Poważnie? A nie Darek Mioduski?

4 polubienia