Real Madryt - Liverpool

Nie tego się spodziewałem.
Arnold to jest parodia piłkarza. Jest dzisiaj robiony jak dzieciątko. Gracze powinni dać z siebie więcej, Jurgen powinien dać z siebie więcej, bo gra leży i chuja gramy. Przykre pożegnanie z ligą mistrzów i potraktowanie kibiców.

1 polubienie

Dokładnie, Arnold od jakiegoś czasu jest parodia, tutaj w lato PO i ŚP to jest tzw must have.

Konate XD

Najlepsze, ze ludzie uwieszaja sie jakiegos Bellinghama, a tu 3 na 4 obroncow jest do wymiany juz.

2 polubienia

Ależ my jesteśmy waleczni, niczym Francja w 39’

3 polubienia

Co za wspaniały sezon dla syndromu

Tak grają piłkarze którzy chcą się pozbyć trenera, no chyba że im Klopp kazał się oszczędzać.

Konate za to dreptanie 5 metrów za Benzema przy golu powinien dostać ostrą suszarke od Kloppa… Ta akcja to podsumowanie całego Liverpoolu dzisiaj. Przykre to.

1 polubienie

Oszczędzać my biegamy dużo więcej niż oni. Tu nie ma środka tu nie ma pomysłu ani taktyki. Porażka w każdym aspekcie.

Jesteśmy totalnie rozsypani. To będzie długa i żmudna przemiana pokoleniowa. Jeden piłkarzyk z Brazylii zniszczył psychike Trenta już w pierwszej połowie, potem splunął w twarz naszemu radarowi. Po czymś takim ciężko im się będzie podnieść zważywszy, że chuja grają cały sezon i nie widać przebłysku na resztę sezonu. Jedna drużyna niszczy ich psychicznie w każdej edycji ligi mistrzów. Jurgen kompletnie nie ogarnia tego co się dzieje. Oj będzie ciężko.

1 polubienie

Konate to trochę lepsza wersja Gomeza

Elliott jest tak kreatywny, że po zdjęciu Nuneza nie oddalismy nawet strzału

W sumie to chociaż tyle że można łatwo zarobić na buku. Stawiać ciągle na Real i może dodać do tego Napoli w LM.

Będę się śmiał jak trafia na jakąś Benfice i ta ich wyeliminuję bez problemu i do zera.

Jakby mnie Klopp wystawil w takim meczu na 2 min, to bym sie poczuł jakbym dostał w pysk. On ludźmy to nie potrafi jednak za bardzo zarządzać. Chyba, że swoimi pupilkami

Dziękuje naszym właścicielom ze cały czas musimy oglądać Arnolda w 1 skladzie, ze każdy nawet słaby zespół dominuje nasz środek pola a Jurgenowi za to, ze kupując prawie 2 metrowego ŚP ustawia go na lewej stronie licząc ze wejdzie w buty Sadio Mane. Jestem fanem LFC od kilkunastu lat ale takich cudów jeszcze nie widziałem, czeka nas długi proces transformacji pod warunkiem, ze w/w Panowie pójdą po rozum do głowy.

Eeeeh vzy nasza drużyna wróci w ogóle na szczyt, kiedy to może być? Za 3, 4 lata? Pewnie znowu zdominujemy Europę żeby w 2 kolejne sezony wszystko zaprzepaścić

Nie mam już siły naprawdę jest mi strasznie przykro jak patrzę na tę drużynę i sukces, który został tak szybko stłumiony i zmarnowany

1 polubienie

Jak to jest, że 8 godzin przed meczem skład już hula po internetach? Gdzie tu jakiś element zaskoczenia, skoro wszystko rywalowi podane na tacy z odpowiednim wyprzedzeniem?
Nie żebyśmy nagle mieli wygrać z Realem, grając z ludźmi od kopania chrzanu w środku pola, no ale to już jest bezczelne. Ktoś z klubu powinien zostać dyscyplinarnie wypie*dolony.

1 polubienie

Mam wrażenie, że mecz z United spaczył ludziom obraz tego w jakim miejscu jest teraz Liverpool (zwłaszcza Radbugowi). Jesteśmy w ciężkim położeniu. Potrzebujemy przebudowy składu… obawiam się, że x podejściem FSG to dluuuugo potrwa

5 polubień

I jednak sie nie myliłem oddalismy bez walki, może coś tam próbowaliśmy w pierwszej połowie.

taki chciałbym przekaz od Jurka dla Fabsa i nie wiem czy powoli Virgil coraz bardziej sobie nie zasłużył. Do tego Trent powinien sobie posiedzieć najlepiej z Mo do towarzystwa ogólnie ten skład co @kuczq pisał parę dni temu, to powinien wyjść na City. Dziękuje za uwagę, teraz 2 tygodnie czytania jak to się skupiają na City, potem kolejne lanie i można kończyć powoli sezon.

2 polubienia

No w tym siedzą ludzie którzy poświęcają temu życie -przewidywania obserwacja analiza i finalnie wychodzi takie coś