Nie tego się spodziewałem.
Arnold to jest parodia piłkarza. Jest dzisiaj robiony jak dzieciątko. Gracze powinni dać z siebie więcej, Jurgen powinien dać z siebie więcej, bo gra leży i chuja gramy. Przykre pożegnanie z ligą mistrzów i potraktowanie kibiców.
Dokładnie, Arnold od jakiegoś czasu jest parodia, tutaj w lato PO i ŚP to jest tzw must have.
Konate XD
Najlepsze, ze ludzie uwieszaja sie jakiegos Bellinghama, a tu 3 na 4 obroncow jest do wymiany juz.
Ależ my jesteśmy waleczni, niczym Francja w 39’
Co za wspaniały sezon dla syndromu
Tak grają piłkarze którzy chcą się pozbyć trenera, no chyba że im Klopp kazał się oszczędzać.
Konate za to dreptanie 5 metrów za Benzema przy golu powinien dostać ostrą suszarke od Kloppa… Ta akcja to podsumowanie całego Liverpoolu dzisiaj. Przykre to.
Oszczędzać my biegamy dużo więcej niż oni. Tu nie ma środka tu nie ma pomysłu ani taktyki. Porażka w każdym aspekcie.
Jesteśmy totalnie rozsypani. To będzie długa i żmudna przemiana pokoleniowa. Jeden piłkarzyk z Brazylii zniszczył psychike Trenta już w pierwszej połowie, potem splunął w twarz naszemu radarowi. Po czymś takim ciężko im się będzie podnieść zważywszy, że chuja grają cały sezon i nie widać przebłysku na resztę sezonu. Jedna drużyna niszczy ich psychicznie w każdej edycji ligi mistrzów. Jurgen kompletnie nie ogarnia tego co się dzieje. Oj będzie ciężko.
Konate to trochę lepsza wersja Gomeza
Elliott jest tak kreatywny, że po zdjęciu Nuneza nie oddalismy nawet strzału
W sumie to chociaż tyle że można łatwo zarobić na buku. Stawiać ciągle na Real i może dodać do tego Napoli w LM.
Będę się śmiał jak trafia na jakąś Benfice i ta ich wyeliminuję bez problemu i do zera.
Jakby mnie Klopp wystawil w takim meczu na 2 min, to bym sie poczuł jakbym dostał w pysk. On ludźmy to nie potrafi jednak za bardzo zarządzać. Chyba, że swoimi pupilkami
Dziękuje naszym właścicielom ze cały czas musimy oglądać Arnolda w 1 skladzie, ze każdy nawet słaby zespół dominuje nasz środek pola a Jurgenowi za to, ze kupując prawie 2 metrowego ŚP ustawia go na lewej stronie licząc ze wejdzie w buty Sadio Mane. Jestem fanem LFC od kilkunastu lat ale takich cudów jeszcze nie widziałem, czeka nas długi proces transformacji pod warunkiem, ze w/w Panowie pójdą po rozum do głowy.
Eeeeh vzy nasza drużyna wróci w ogóle na szczyt, kiedy to może być? Za 3, 4 lata? Pewnie znowu zdominujemy Europę żeby w 2 kolejne sezony wszystko zaprzepaścić
Nie mam już siły naprawdę jest mi strasznie przykro jak patrzę na tę drużynę i sukces, który został tak szybko stłumiony i zmarnowany
Jak to jest, że 8 godzin przed meczem skład już hula po internetach? Gdzie tu jakiś element zaskoczenia, skoro wszystko rywalowi podane na tacy z odpowiednim wyprzedzeniem?
Nie żebyśmy nagle mieli wygrać z Realem, grając z ludźmi od kopania chrzanu w środku pola, no ale to już jest bezczelne. Ktoś z klubu powinien zostać dyscyplinarnie wypie*dolony.
Mam wrażenie, że mecz z United spaczył ludziom obraz tego w jakim miejscu jest teraz Liverpool (zwłaszcza Radbugowi). Jesteśmy w ciężkim położeniu. Potrzebujemy przebudowy składu… obawiam się, że x podejściem FSG to dluuuugo potrwa
I jednak sie nie myliłem oddalismy bez walki, może coś tam próbowaliśmy w pierwszej połowie.
taki chciałbym przekaz od Jurka dla Fabsa i nie wiem czy powoli Virgil coraz bardziej sobie nie zasłużył. Do tego Trent powinien sobie posiedzieć najlepiej z Mo do towarzystwa ogólnie ten skład co @kuczq pisał parę dni temu, to powinien wyjść na City. Dziękuje za uwagę, teraz 2 tygodnie czytania jak to się skupiają na City, potem kolejne lanie i można kończyć powoli sezon.
No w tym siedzą ludzie którzy poświęcają temu życie -przewidywania obserwacja analiza i finalnie wychodzi takie coś