Reprezentacja Polski

Ewka robi co może, teraz była blisko po strzale głową :blush:

Wstydu dziewczyny nie przyniosły, walczyły, robiły co mogły i to może być niezły prognostyk na kolejne 2 mecze :soccer::poland::muscle::blush:
Laski pokazały charakter a nie jak żelusie :rage:

3 polubienia

To mecz otwarcie mamy za sobą, teraz mecz o wszystko.

Nie porównuj ambitnych, walecznych choć dość mocno limitowanych naszych pań ze zmanierowanymi, w większości przypadków bezjajecznymi żelusiami.
Dla kobiecej reprezentacji jej historyczny bo pierwszy start na dużej imprezie to już jest sukces.
One przyjechały po naukę a wczorajszy test zdały na 5 :blush:
Było widać co chcą grać, jaka jest taktyka a że na tle bardzo dobrych Niemek nie wszystko wychodziło to naturalne.
Zaprezentowały się naprawdę dobrze i oby tak dalej.
A nawet jeżeli przegrają ze Szwedkami i Dunkami, co osobiście przed turniejem założyłem, to i tak nie będą to stracone ME bo nabyte doświadczenie powinno zaprocentować w przysłości.

Do boju Polki! :soccer::poland::muscle::smiley:

1 polubienie

Nie zmienia to faktu, że grę zakończą prawdopodobnie na trzech meczach. Nie moja wina że tak się dzieje.

Mateusz Borek podaje, że Roberto Mancini zgłosił się do prowadzenia polskiej kadry, ale Kulesza odmówił, bo woli Polaka. :slight_smile:

1 polubienie

Pewnie dlatego, że Mancini woli wino od wódy :slight_smile:

2 polubienia

Kulesza pytany o nowego trenera reprezentacji

4 polubienia

Dzisiaj wieczorem nasze dziewczyny zmierza sie ze Szwedkami.Jestem bardzo ciekaw tego meczu z dwoch powodow:

• czy beda potrafily postawic sie tak jak Niemkom
  • i jezeli tak to czy poprawia skutecznosc co mogloby ewentualnie dac jakas zdobycz punktowa

Do boju Polki ! :poland: :smiley: :muscle: :soccer:

Mecz o wszystko tak zwany.

Niestety dzisiaj nasze laski wyglądają zdecydowanie gorzej i Szwedki prowadzą absolutnie zasłużenie.
Ale jeszcze godzina gra więc dopóki piłka w grze …

Do boju Polki :soccer::poland::muscle::smiley:

ta sędzia swoją droga tragiczna .Pierwszy przykład z brzegu, piłka leży na lini autowej a ona gwiżdze aut.
Nasze niestety nawet maja fajne pomysly na rozgrywanie piłki, szkoda, że nie potrafią podac do siebie. W obronie też niestety szkolny błąd.

Aż chciałoby się rzec “sędzina kalosz” :rofl:

Mówiłem, mecz o wszystko, a mecz o honor wygrają bo już będzie wszystko jasne.

Ale Ty wiesz a szczególnie jako kibic LFC , że mecz trwa 90 minut a nie 45? :smiley:

Jako kibic LFC tak, jestem też Polakiem i znam możliwości naszych rodaków w tym sporcie, a oni i tak zawsze PRZEGRYWAJĄ xd

Niech mi babeczki zamkną mordę, czekam na to

no serio drugi raz praktycznie to samo.

Cytując klasyka “time to say goodbye” niestety :frowning:

No cóż to co robią Szwedki po prawej stronie to kryminał … ale nasze walczą nie można im odmówić serducha, inna rzecz że w PL ile kobiet gra trenuje piłkę nożną??? w Szwecji z całego ogółu trenujących piłkę to 45% to kobiety więc mają w czym wybierać. Szkoda mnie osobiście wkurzają te podania za plecy i to już kolejny mecz, ale może z Danią uda się coś ugrać

No właśnie ktoś u nas gra na lewej obronie?? Czy była może jakaś czerwona kartka? :joy:

Biedna Ewka robi co może ale koleżanki to zagrywają fatalne piłki :man_facepalming:t2:

Szwedki grają głową i z głową i to są te detale czyli truskawko-wisienka na torcie :grimacing: