Ja tam sądzę, że nazwa za mało chwytliwa. Lepiej onanizacje transferowe
A tak serio serio noo to fakt, robi się tu mały śmietnik i ciężko wyłapać coś wartościowego czasem. Natomiast ja bym poszedł w drugą stronę i zaproponował po prostu ‘informacje transferowe’, wątek który na 100% był na starym forum.
Generalnie można narzekać, ale chociaż forum żyje i ciągle prowadzone są tu jakiej mniej lub bardziej wartościowe dyskusje. Lepsze to niż wymieranie. A tak btw: #wolnośćdlaAbesa xDDDDDD
Generalnie fora internetowe wymarły już lata temu kiedy ludzie zaczęli uważać opinie w internecie za #seriousbusiness, zatem nie probujcie odkrywać koła na nowo i organizować dyskusji w tej dawno zdechłej formie bo to po prostu nie działa
W obecnej chwili ten dział jest trochę jałowy bo w sumie całe transfery sprowadzają się do pytania - kupimy pomocnika czy nie? Ale doniesienia medialne sugerują, że raczej nie. Poza tym wiadomo, że nikogo innego nie sprowadzimy
Kiedyś można było pogadać na tym forum i każdy w miarę trzymał się tematu, a teraz jakieś rozmowy bez sensu nie na temat. Na dodatek nawalone rozprawki jak na język polski na zaliczenie. Człowiek stara się olewać to i szukać konkretnych informacji, ale to jest bez sensu, bo takowych i tak nie znajdzie na tym forum tylko dalej wypociny na X stron.
Coś wiadomo o dalszych transferach czy okienko dla LFC raczej zakończone?
Z drugiej strony na każdej innej pozycji nie mamy pilnej potrzeby wzmocnienia. Pamiętaj także, że istotne są przedłużenia kontraktów obecnych zawodników drużyny i przedłużenie Salaha jest tak samo ważne jak transfer do środka pola.
Koledzy, siedzę sobie w biurze i tak sobie to napisałem na kartce. po co te złośliwości…
Osobiście wątpię ze ktoś jeszcze do nas dołączy no i to jest na chwilę obecną wybór dla trenera. Poszczególne pozycje sa rozpisane zawodnikami którzy tam mogą grać, nikt nie jest nad nikim. @uzytkownik
Firo jest po środku, bo uwazam ze ma specialne miejsce w składzie, na pewno nie na podstawie tego co ostatnio pokazywał na boisku.
Mou to jest fonetycznie Mo.
Czy Darwin jest/będzie lepszym od Joty? Nie wiem, ale życzę nam wszystkim aby był jeden lepszy od drugiego. @kuczq
W sumie to temat transferowych spekulacji w obszarze naszego ukochanego LFC praktycznie umarl smiercia naturalna.
Nic sensownego,z wiarygodnych zrodel,od paru juz ladnych dni sie nie pokazuje wiec mamy taka letnia pauze.
Choc moze Julian nas jeszcze zaskoczy i “wyczaruje z kapelusza”,po cichu,nowego pomocnika.
Chyba bardziej mozemy sie skupic na tym co tam u konkurencji(szeroko rozumianej) w trawie piszczy.
Ktos cos? o ruchach kadrowych w City,Chelsea,Spurs czy Arsenalu albo jezeli juz koniecznie jakas osoba musi to w “memnited”
W sumie ja również dlatego tą kartkę wrzuciłem, wizualnie zobaczyć co mamy i jak to można w dowolny sposób ustawiać.
Z konkurencji, to ja bym nie chciał by city kupilo cucurelle, bo gość jest kotem. Sprzedali bissoume to moze hiszpana nie puszczą.
Myślę, że na ten moment takie rozpiski są o tyle bez sensu, że nikt z nas nie siedzi w głowie Kloppa. Podam przykład. Firmimo może grać, zarówno na szpicy, jak i na pozycji cofniętego napastnika. Jota może grać, zarówno na szpicy, jak i na lewym ataku. Carvalho może grać, zarówno na środku pomocy, jak i na pozycji bocznego atakującego. Elliott nominalnie powinien grać na prawym ataku, a z reguły u nas był wystawiany w pomocy. Z kolei, Milner może grać wszędzie. Moim zdaniem, takie analizy będą miał sens dopiero po zakończeniu okienka i obejrzeniu kilku meczów, bo na razie ilu kibiców, tyle ustawień, a znając życie, Klopp może mieć jeszcze inną koncepcję
Ale ta kartka to nie jest wzorzec z Sevres ustawienia LFC. To tylko kartka kibica, jak on to widzi (zdając sobie przy tym sprawę z uproszczeń tego zestawienia - o czym sam pisze).
Więcej luzu, panowie.