z City się nie walczy na rynku transferowym. My 70 mln, oni by dali 80. My 90 oni 100. My 110, oni 120. Daj pan spokój.
Uuu chyba trafiłem w czuły punkt. Czyżby użytkownik Lucass?
A to co wrzuciłeś i jeszcze tekst 300 k i najlepszy lewy obrońca świata to aż żal komentować.
@Nero no Kratos to jest. Lucass to trochę inaczej pisał, bardziej w stylu tego darwiziego15, ale to pewnie nie on, choć poziom podobny.
To nie on Uzytkownik Hmmm/Lucas/Hanys ma już nowy nick Nie było mnie troche na forum ale te jego bzdety od razu idzie wyhaczyć…
Co do Diaza i Gordona nigdy nie rozumiałem tej dyskusji. Poziom zbliżony. Być może Gordon ma większy sufit, ale kto wie. Diaz wygląda cały czas lepiej i mam nadzieje, że będzie z nim tak jak z Raphinia w Barcelonie - choć tamten przypadek to już cud. Kvara miał dobre ME ale sezon średni. Teraz jak gra? Kot nad kotami dostępny to Wiliams - on rzeczywiście jest już wyraznie lepszy od Diaza czy Gordnona. Szybkość, inteligencja, kreatywność, podanie, drybling…
Szanuję za szczerość. Oczywiście i w okienku i teraz się z tym nie zgadzam, ale zobaczymy po sezonie.
@darwizzy15 z całym szacunkiem i bez szydery, ale czy twoja wiedza o jego grze kończy się na wygraniu lm 4 lata temu czy na grach typu FM FIFA gdzie ma pace pewnie z 95.
Davies od dwóch lat gra totalna padake w obronie. Tylko dlatego że Bayern nie ma za bardzo z kim rywalizować to nie jest o tym aż tak głośno, ale w takiej Anglii to Kanadyjczyk byłby zajechany. Dodatkowo z przodu też obnizyl loty( choć dalej jest ponadprzeciętny). Warto też się zastanowić nad jego psychika gdzie parokrotnie w internecie krążyły różne filmiki o tym że średnio sobie radzi (nie będę tu posła słowa na d I oczywiście mu tego nie życzę ale jeśli mówimy o olbrzymich pieniądzach to ważne aby o tym wiedzieć)
@Nero
Antony Gordon w premier league rozegrał 3 pełne sezony 1 w EVE i 2 w Newcastle i tak obrazują się jego statystki :
EVE - 40m 4g 3a
NEW - 34m 4g 0a
NEW - 48m 12g 11a
I aktualny 10m 2g 0a
Panowie przecież to są statystyki tragiczne. Powtórzę tragiczne. Raptem 1 solidny sezon. I to mówimy o gościu który wykonuje w Newcastle karne ( nie wiem jak długo).
Stewart downing się na dywanie przewraca.
Jeśli ktoś teraz mi napisze że dużo biega i presuje to odsyłam do wątku szoboszlaia ile według kibiców jest warte bieganie
Takim gracza mówię stanowcze nie. Dla mnie Anglik jest szybki i pracowity. Solidny zawodnik jak bowen czy inny kudus. My jesteśmy Liverpool!! Potrzebujemy elity. Takimi graczami są kvara który dal np mistrzostwo Napoli czy Williams się na takiego zapowiada. Mistrz Europy. Wirtz musiala też świetne nazwiska. Wiek że o takich ciężko, zdazaja się perełki jak manę i wierzę że takich nam znajdą scouci, ale nie jest nim napewno Gordon.
on to w ‘ogórkowej’ la liga ma w 8 meczech 1g1a - powalające statystyki. Wiec ciekawe jaki bylby odbiór Nico tutaj
To mogłoby być rozwiązanie tematu 10, jeśli Szobo się nie ogarnie. Dobrze też czuje się na prawym skrzydle, bo jest lewonożny.
18 milionów klauzuli
W poprzednim sezonie już wyglądał na prawdę dobrze w BL, w tym jest genialny, ale nie chcę złowróżyć czy nie byłby nam po prostu zbędny. W napadzie mamy Jota/Nunez, a jeśli skrzydłowy to kolejny do kolekcji prawonożny zawodnik.
No chyba, że przestajemy się cackać z Nunezem i czekać, aż Jota będzie cały sezon zdrowy (pomijam fakt, że ostatnie kontuzje do wina przeciwnika jak to kolano i teraz upadek obrońcy Chelsea, bo fakt jest dalej taki, że znowu niedostępny) i to będzie nasz nowy, docelowy napadzior, który miałby pograć razem z Salahem przez te kolejne 2 lata. Nie chcę tylko wspominać o bólu i rozpaczy rozgrywania tego durnego pucharu szamana, jak były zapowiedzi o letniej grze, tak znowu grali zimą i nie wiem co z kolejnymi.
Marmoush to ktoś na wzór Firmino niż Zastepstwo dla Salaha. Jota młodszy nie będzie, dużo razy wypada i jest nierówny. Nunez narazie nie pokazuje dużo, ale może dają mu szansę a w zamian pozbędą się Joty i wpadnie Omar.
Jota ma dopiero w grudniu będzie miał dopiero 28 lat kolego Marmoush na dzień dzisiejszy może mu torbę nosić.
Po 8 meczach to sobie możesz wyciągać wnioski, ja tam wolę po sezonie czy chociaż rundzie. Swoją drogą idąc twoją logiką mam nadzieję że Liverpool w zimie pójdzie po Crisa Wooda, po ośmiu kolejkach drugi najlepszy strzelec PL no nie ma lepszego. Pomyśl najpierw a później coś napisz
Jeśli ten gościu jest takim magikiem , to jeszcze nic nie znaczy w naszym przypadku. Właściciele muszą chcieć wydawać na transfery a jak wiadomo, u nas kiepsko z tym wydawaniem jest.
Portal Meczyki, niedziela, matematykę zostawiam wam…
Świetny ruch klubu. Gdyby ktoś nie kojarzył, to chłop odpowiada między innymi za Haalanda, Bellinghama czy Sancho. Topowe nazwisko w świecie skautingu. A do tego jest bez pracy od końca września. Brać.
Jak jest taki dobry to dlaczego nie pracuje
Klopp też jest wybitnym trenerem, a nie pracuje jako trener - to znaczy że aż taki dobry to wcale nie jest?
Źródło Anfield Watch. Po co ta jałowa dyskusja? Czy na tym forum pracuje jakikolwiek admin?
(post usunięty przez autora)