Rozważania transferowe (dyskusja)

Ale co ma wybierać, jak oferty od Nas nie ma, bo Gravenberch wybuchnął formą i kadra idealna?

Nie wierzę w nasze sensowne działania do końca okienka, bo nie wierzę w nasze ciche działania, a skoro plotek większych lub mniejszych brak, to pewnie skończymy na tym “super uber greskim leonidasie” talencie z Krety czy innych Aten, bo to będzie nasz zbawca za Darwina i to koniec.

To jest kurvva nieśmieszne, to jest wręcz niesmaczne jak ten klub działa… przed sezonem target nr1, ale że nagle wybuchł formą zawodnik, to nie szukamy kolejnego wzmocnienia, jak jakiś Everton czy inne Stoke. Czy my kurvva jesteśmy klubem aspirującym o wygrywanie PL/LM czy do bycia dojną krową, którą w końcu kiedyś te stare berety z USA sprzedadzą? No ja nie mam sił do tego i nie chce mi się nawet myśleć, by w konstruktywny sposób ich cisnąć (pierdoli mnie to @Radbug ale jedać soczyście FSG, możesz mi już w ich temacie nie odpisywać, bo konwenanse się skończyły i jebie mnie, jeśli nawet wygrają i LM i PL, bo to będzie POMIMO tych świetnych działań, a nie dzięki nim - super, fajnie że mamy zadbane finanse, otoczenie wokoło piłkarskie w klubie jak akademia, ale jak widać nie mamy scoutingu lub jeśli mamy, to nie korzystamy z jego raportów i nie mamy wizji, by zaryzykować za garnkami).

Ustalić zawodnika mianem right playera, pierdolić parę tygodni jak się o niego staramy. Nie obrażać się, jak zawodnik sam jednak zrezygnuje, by potem olać go pomimo faktu, że pasuje do Nas prawdopodobnie jak ulał i pozwolić Arsenalowi go przejąć, by zrobili sobie duo Rice-Zubi, kiedy ja chciałbym zobaczyć u Nas Ryan-Zubi. Ehh…

To forum jebnie, jeśli /odpukać/ Gravenberch złapie kontuzję i będziemy się ratować Endo na DMie lub nie daj boże marnować Maccę na tej pozycji ponownie.Obyśmy jednak mimo wszystko utrzymali Holendra (-drów, wszystkich) w zdrowiu, a on sam dał radę dociągnąć do czerwca na obecnym, światowym poziomie. Oby!
Bo pomimo tego, że przejebanie sezonu byłoby najlepszym, co mogłoby spotkać bezkrytycznych fanów FSG, to nie życzę im tego, bo to dalej nasz ukochany klub.

No ale sami w klubie uznali, że na 6tkę chcą Zubimendiego, a Ryan to ratunek po ich fiasku. Szczęście w nieszczęściu, że świetnie się odnalazł, jednak to jest wg mnie casus Alexisa, że na DMie daje radę (Ryan wręcz 2x lepiej nawet), ale to trochę wyżej będzie dawał jeszcze więcej, jeszcze lepiej. Ogólnie widzę w Zubim nieco uboższą wersję Rodriego, TYLKO ŻE to wcale nie uwłacza zawodnikowi RSSS, bo każdy ustępuje Rodriemu, a on jednak niewiele.
Jak pisałem wyżej, para Rice-Zubi w środku Arsenalu to może być niemały game-changer, do tego przecież jest Ode, a z Parteyem sprawa się ma tak, że jak odejdzie, to Zubi będzie zastępstwem, a jak nie, to będą się świetnie uzupełniać i rotować. Nie sądzę, by ten transfer był dla nich kiepski. Ponadto oni raczej nie będą oszczędzać jak my, więc zapewne znajdą fundusze na potrzebne wzmocnienia, a najważniejsze to jest jednak na napadzie i wcale mnie nie zdziwi, jak podbiorą za darmo Davida. Ojj… wkurwiłbym się wtedy niemiłosiernie oglądając Greka gorszego od Dannsa podpisującego kontrakt z nami :joy:

Panie, czemu pan kurw@ lecisz do tego Londynu, co?

Ty tak serio czy po prostu słoneczko za mocno od śniegu się odbija?

Obaj duo do środka i Macca przed nich? Szobo, Jones, Endo do rotacji. Harvey żeby się nie marnował… niestety bym pożegnał, bo u Nas odpowiedniej szansy nie dostanie, a i najwyraźniej splot zdarzeń i forma nie pozwalają na to.

Łóżka szpitalne chyba. Tak w formie żartu, bo wierzę we Włocha, niekoniecznie na już.

3 polubienia