Rozważania transferowe (dyskusja)

Chciałbym wierzyć, że tak nie jest. JEdnak wiele naszych działań na rynku transferowym wydaje się robionych pod publiczkę i żeby karmić zwolenników FSG teoriami, kogo prawie tu mieliśmy :smiley:
Tylko nie ma Jurka, a nadal pozostaje teoria o legendarnym “right playerze”, może jeszcze taki się nie urodził czy coś :smiley:

1 polubienie

XD

Przegrywamy walkę o talent wielkiego kalibru z… Manu xD brawo FSG, super wykorzystaliście sukces z 2019/2020 roku :person_with_crown::person_with_crown::person_with_crown::person_with_crown:

4 polubienia

Czyli przegralismy walke o Yoro z United. A media klubowe wmawialy nam ze to mial byc tylko Real. Jestesmy dziadami xD

2 polubienia

CZyli nie szukamy “right playera”, tylko “good price” :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Sralismy sie o tego Yoro od dobrych wielu miesiecy, a narobilismy w spodnie gdy trzeba bylo zaplacic tyle ile sie placi za zdolnego srodkowego, mlodego obronce. Real go chcial, to jest wystarczajaca wizytowka by brac tego mlodego szczyla. Teraz pojdzie do United i albo tam przepadnie albo bedzie nam solą w oku.

Porazka. Na calej linii. Z jednej strony potrafimy przeplacic za takiego Gravenbercha i starego Endo a doplacic te 15-20 milionow za Yoro juz bylo szkoda. Absurd totalny.

6 polubień

Czyli Real go chciał, on chciał Real i trafił do United? :joy: Na pewno tak było, przecież to brzmi tak logicznie.

Jeśli Real kogoś na prawdę chce, to on tam trafia.

To nie jest cała historia, to jest coś co sobie właśnie wymyśliłeś. Jeśli chłop był tak nakręcony na Real, to pewnie nie byłoby dla niego problemem poczekać rok, żeby tam trafić.

Realia są takie, że Real może i był zainteresowany, ale z jakiegoś powodu zrezygnował z tego transferu, ale co to było, pewnie się nie dowiemy.

Mamy 2 młodych obrońców, 1 doświadczonego i jednego w kwiecie wieku, wolałbym kogoś z doświadczeniem, z głową na karku w miejsce Matipa, niż dzieciaka po jednym dobrym sezonie w Ligue 1.

Czy tylko ja mam deja vu? :thinking::thinking:

6 polubień

Real go może chciał za darmo, ale Lille chciało zarobić i młodego nakręciło na MAnu. Do tego pewnie dobry kontrakt dostał i obietnice powrotu na szczyt.

Real go chcial ale Lille postawilo zaporowa cene z ktorej Real nie skorzystal. Widocznie liczyli na to ze sam zawodnik wolalby zostac rok w Lille i odejsc do Realu za darmo ale ze chlopak sie niecierpliwy to wolal United na juz niz Real za rok. Ot cala historia.

Perez jest cwany lis, ale nie jest na tyle zdesperowany zeby wyrywac zawodnika pazurami. Ale to Real. Jeden nie skorzysta to inny przyjdzie, jednak dla nas to byla konkretna szansa. Zamiast zdolnego Yoro bedzie jakis wynalazek z Lipska.

Albo Edwards wyszedl z formy albo tutaj sie nic nie zmienilo na “+” i dalej bedziemy januszyc tam gdzie sie powinno stanowczo pojsc all in, a przeplacamy tam gdzie moglo byc taniej.

nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Uspokojcie sie XD. Gdyby to byl az tak wielki talent to on juz od tygodni bylby piłkarzem Realu Madryt, jak widac Real nie chcial go az tak mocno.

1 polubienie

Yoro ma otrzymać pensję wysokości 9M euro rocznie. Myślę zatem, że to jest przyczyna naszego “odpuszczenia”. Czy słusznie? Nie mi to oceniać ale na pewno słusznie wobec polityki i strategii LFC.

Panowie co do tematu TAA, mężowie też kochają swoje żony a chodzą na kurtyzany :sweat_smile:

Klauzula Frimponga wygasa pod koniec tygodnia, cisza w eterze, może klub idzie w tym kierunku?

https://x.com/FarbizioRomanio/status/1813324096127516851?t=nHgMLzwLe_JewgTjJOgv-g&s=19

Fabrizio Romanio donosi, że Liverpool jest blisko zakontraktowania Gordona za 50 mln funtów.

3 polubienia

Mnie to nawet nie chce się tego ani tego. Chce mi się rzygać. Dlatego ten klub nie idzie w kierunku ścisłego topu, tylko poszedł w stagnację. Trener trzeciorzędny (trzeba liczyć na to że Arne pociągnie to i będzie dobry, ake fakt jest taki że przyszedł bo z innymi się nie udało), trzeciorzędny obrońca, trzeciorzędny pomocnik. Trzeciorzędny lewy skrzydłowy? Tak może działać Tottenham, a nie my.

To niezły Fabrizio Africano

13 polubień

8xb65i

1 polubienie

Czy ta strategia ma coś innego na celu niż spadek poziomu sportowego z sezonu na sezon?

@Tomaslfc14 tak masz racje, świetnie że odpuszczamy wielki talent. Caicedo 105 mln £, Yoro 50 mln £, ciekawe w kogo zainwestujemy te piniądze!

Celowo tego nie komentowałem, bo po co :smiley:

Boże Chłopie, usuń to. Zweryfikowanie tego konta na twitterze pod kątem fejka zajmuje dosłownie kilka sekund, a Tobie się nawet tego nie chciało zrobić… :man_facepalming: Dobrze pamiętam, że Ty jesteś tutaj adminem? :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia