Parafrazując posiedzenie: nikt tyłu nie kupi co Liverpool obserwuje. Kto tu nie miał się pojawić przez ostatnie lata.
Robbie Fowler miał dobrą teorię, że VVD i Salah już podpisali, ale nie chcą tego ogłaszać bo wywarłoby to presję na Trencie który jeszcze się nie zdecydował co mogło by się przyczynić do jego słabszej formy. Co jak co, ale legenda Liverpoolu na pewno wie więcej niż jacyś tam dziennikarze, swoje źródła z klubu na pewno ma, czy to prawda to się okaże. Trzeba czekać cierpliwie, w nocy akurat miałem sen że na stronie potwierdzili podpisanie kontraktu (tylko nie wiem czemu z Luisem Suarezem ) ale może to być dobra oznaka
To może być jeszcze gorzej?
Pismaki napiszą wszystko, żeby tylko były kliknięcia. Pamiętam jak jeszcze w zeszłym roku donosili nawet jakie VvD ma oczekiwania co do nowego kontraktu. Wg nich były tak śmiesznie niskie, że własciwie dotyczyły tylko przedłużenia na aktualnych warunkach. Prasa nic nie wie, a uciekający czas tylko podsyca temat. Jesli nie pójdzie oficjalka to może spodziewać się jeszcze ze dwóch newsów o podpisanym kontrakcie do końca sezonu
Możemy dodać kolejnego z naszej listy namiętnie obserwowanych piłkarzy do grona, które na pewno nie pozyskamy, gdyż Alphonso Davies rano przedłużył kontrakt z Bayernem do 2030 roku.
Rok przed końcem kontraktu Real na pewno mógł go mieć ale przez swoją arogancję i pewność że przyjdzie do nich za darmo, Kanadyjczyk zrobił im papa.
Realowi się nie odmawia… no koń by się uśmiał
ja już czytałem na twitterze komentarze że jest przeciętny (od fanów realu oczywiście). ciekawe co gdyby (oby) trent im odmówił
Trent niech patrzy i wyciąga wnioski
Eee w sensie, że trzeba grać na grubo i wyciągnąć z macierzystego klubu jak największą kasę na kontrakcie?
Czyzby sie udalo? https://www.goal.pl/transfery/liverpool-mohamed-salah-virgil-van-dijk-zdecydowali-nowa-umowa-odejscie/
Nie, to tylko śmieciowe źródło
wszystko wskazuje na to,że odejdą
Van Dijk zaprzeczył doniesieniom, o tym ze cokokolwiek wydarzyło się w sprawie kontraktow
Ja jestem przekonany że Van Dijk zostanie, co do pozostałej dwójki coraz mniej
Taki mechanizm obronny, który u nas na stronie również wielokrotnie jest spotykany
nie no, myślę że my gdy przegrywamy o kogoś walkę, to bardziej krytykujemy nieudolność zarządu, a nie umiejętności np bellinghama. może jeśli mowa o caicedo i lavii, ale ich wejście do chelsea, umówmy się, było tragiczne
Jest dostępny na rynku pewien prawoskrzydłowy, który mógłby za 2 lata zastąpić Salaha. Obecnie 23 lata, wraca po długiej przerwie od futbolu i to w najlepszym stylu.
Wiadomo, był młody odwalił kaszanę, ale koniec końców na chwilę obecną tworzą ze swoją kobietą wspaniałą rodzinę. (Nie można oceniać nikogo jeśli nie zna się szczegółów)
Jest świetnym piłkarzem i gdyby u nas odpalił to kibice Manchesteru by chyba zeszli na zawał.
Wszyscy zawodnicy, których będziemy kupować w przyszłości będą zawodnikami wyciągniętymi z kapelusza, czyli tacy o których w ogóle się tutaj nie pisało. Ale wszystko ma swoje granice.