Jutro kontrakt
i teraz Kerkez ![]()
kurna jacyś strasznie aktywni jesteśmy jak na nas i połowe maja XD
Są potrzeby, to są i zakupy. Sam jestem trochę w szoku, że tak sprawnie idzie. Już mamy Frimponga, a pewnie po ostatniej kolejce dołączy Kerkez do zabawy.
No balonik urósł do niebotycznych rozmiarów, żeby we wrześniu tu były chociaż 2-3 nazwiska z tych, co się przewijają non stop (nie licząc Frimponga).
Szybko zaczynają się w tym sezonie te śmieszne klubowe MŚ, więc im szybciej się zacznie działać tym lepiej i nasi zdają sobie z tego sprawę.
To okienko to może być taki masterclass jak najlepsze okienka pod wodzą Edwardsa, jeśli wierzyć temu co się pojawia w mediach.
Brac brac oddamy ![]()
Tego lata Liverpool może dołączyć do wyścigu o Nathana Zeze z francuskiego klubu Nantes.
Ale kim jest Zeze? 19-latek ma 1,90 m wzrostu i ma kontrakt na kolejne trzy sezony po tym. Do tej pory w obecnej kampanii zagrał 19 razy dla Nantes, z czego 18 razy w Ligue 1.
Zeze, lewonożny francuski młodzieżowy reprezentant, jest wysoko oceniany w swojej ojczyźnie. Jest już francuskim reprezentantem U21 i rozegrał wiele meczów na poziomie seniorskim w stosunku do swojego wieku — trochę jak Leny Yoro, który był przedmiotem zainteresowania Liverpoolu, zanim dołączył do Manchesteru United latem 2023 r.
Liverpool, z Van Dijkiem i Konate, nie potrzebuje kogoś, kto może przyjść natychmiast. Ale patrząc na dłuższą metę, przydałby się ktoś z wysokim sufitem, kto mógłby się uczyć od tej pary, zanim ostatecznie stanie się regularnym zawodnikiem pierwszego składu.
Odkryłem, że przed Arnoldem Bellingham przyjaźnił się z kimś innym
Porównanie to jest jeszcze bardziej godne uwagi, ponieważ obaj są przyjaciółmi od dzieciństwa, a Bellingham wziął Rogersa pod swoje skrzydła podczas jego pierwszych sesji treningowych z Trzema Lwami.
„Był dla mnie jak młodszy starszy brat. Byliśmy razem dość długo. Znamy się przez większość mojego życia. Jest moim przyjacielem i dzielenie się tym z nim było miłym momentem, że tu był. To bardzo ułatwiło mi sprawę”. – Morgan Rogers w 2024 r.
Więc, chociaż kibice Liverpoolu niekoniecznie przepadają za Bellinghamem, oczywiście, będąc dobrymi przyjaciółmi Trenta, z pewnością chcieliby mieć w składzie piłkarza jego pokroju.
Pewnie Photoshop #znaki
Moim zdaniem gość podsyca temat zmiany klubu, a jeśli transfer to pewnie do LFC. Pytanie czy Nasz zarząd nie puści dwójki metr przed toaletą sprzątaną codziennie Naszymi użytkownikami wydając 50 mln na LO. Jak nie zostanie ogłoszony to i ja będę w szoku, że również dbałem o porządek tego wc. Henry ogarnie , zaś Pearce potwierdzi…
Pytanie czy cena 150mln euro jest dla każdego czy dla Bayernu. Bo jest wiele sprzecznych informacji. 150mln NA PEWNO nie zapłacimy, nie ma opcji że w to uwierzę. Okolice 100-110 jeszcze.
Zapłacimy, jeśli zgodzą się na 30 rat zero procent RSSO ![]()
Zamiast wydawać 150 baniek na gracza Leverkusen ( co i tak się nie stanie!) to za tą sumę lepiej sprowadzić Kerkeza i Gyökeresa oraz jakiegoś nowego ŚO ![]()
![]()
![]()
Nikt w Europie tyle nie zapłaci. Cena jest zaporowa i z tego co wiadomo obowiązuje tylko klub z Monachium.
Pamiętaj że mamy trochę szrotu i słabych ogniw na sprzedaż…i że mamy Edwardsa, czyli mistrza negocjacji.