Jakbym czytał o Nunezie ![]()
Chociaż tutaj bardziej do opisuje pasuje Haaland.
Jakbym czytał o Nunezie ![]()
Chociaż tutaj bardziej do opisuje pasuje Haaland.
Takiego za 100 baniek na pewno
Obawiam się, że tak może właśnie być, bo de facto (przynajmniej póki co) nie ma żadnych wiarygodnych plotek łączących nas z jakimś napastnikiem. Te o Isaku kompletnie ucichły, tych o Gyokeresie nigdy nie było, te o Ekitike od początku były niewiarygodne. No nic, obyśmy się doczekali nowej dziewiątki z prawdziwego zdarzenia.
Liverpool have serious interest in Benjamin Sesko, interest that has been maintained since last year. Sesko would be interested in signing for Liverpool.
@DaveOCKOP
Benjamin Sesko jest zainteresowany przenosinami do Liverpoolu, a rozmowy toczyły się już w zeszłym roku. Liverpool wciąż jest w kontakcie i uważa się, że opłata w wysokości 100 milionów euro może zostać obniżona. Jest kilka klubów zainteresowanych,
Nunez v.2.0
Za co te 100 milionów? Przecież ten Sesko to placek
Ale tego Pana tutaj nie wstawiamy, źródło niczym Indykalia
Sesko to przecież słowiański Nunez. Za darmo bym go nie chciał, to już lepiej tego drewnianego Delapa ściągnąć
Wygląda trochę jak kombinacja najgorszych cech Havertza i Nuneza. Żeby nie było, że oglądam najgorsze momenty to tutaj macie jego ostatnie strzały. Straszny ogór
Idealny napastnik dla Arsenalu. Chujowy i do tego drogi xD
Jakbym oglądał Piaseckiego w Rakowie.
Żadnego Sesko. Nunez to przynajmniej wyglądał na kozaka, Sesko natomiast wygląda jakby miał się zaraz popłakać
Martwię się o jedno, Real pójdzie po kogoś mocnego jeszcze do środka pola. Oby zgarnęli Enzo, a nie Mac Alistera.
Idealny dla West Hamu, lubią takich wysokich sztywniaków
Panowie to plotka w stylu Liverpool szuka napastnika, w no szuka. Sesko strzela, a no coś strzela. No to cyk
Bardzo uboga wersja haalanda.
Mysle że jeśli weźmiemy wirtz to może okazać się że zostaniemy z diazem na szpicy i poczekamy rok na kozaka. Albo spróbujemy dogadać się na jakąś normalna kwotę za ekitike.
@Spectre Piasecki. To samo pomyślałem jak zobaczyłem sesko
Wierzysz w to, że po chamskim podebraniu trenta, niepewności co do ich rozmów z Konate są w stanie WYKUPIĆ od nas Alexisa? Przecież w razie co, to Liverpool doliczy sobie ,podatek od trenta, czyli zawołamy jakieś min 150mln funtów. A czy Alexis byłby w te okienko chętny na gierki abyśmy go puścili? Nie sądzę.
Te ich pieprzenie o dobrych relacjach z nami mogą sobie w zadek wsadzić, bo takowych nie ma w tym momencie
przecież w kwestii Maca to my mamy wszystkie karty. Długi kontrakt, sporo hajsu. Nic nie musimy.
Z ciekawości wbiłem na kanonierów i cyk akurat temat Sesko xD
i cytuje komentarz sprzed kilkunastu minut:
Myślę, że Sesko to ten kto kupi Sesko to wygra na tym. Ryzyko trochę podobne jak do kupna Isaka przez Newcastle z RS, choć Słoweniec wydaje się znacznie lepszym piłkarzem z wyższym sufitem niż Szwed wtedy.
Z drugiej strony Gyokeres jest tańszy i już raczej w pełni ukształtowany, choć z prawdopodobnie z mniejszym sufitem.
Rozum mówi, że lepiej iść po Gyokeresa, ale emocjonalnie bardziej jarałby mnie transfer Sesko, z tym, że ryzyko kompromitacji jest tu duże.
Ale to są jajcarze ![]()
Przecież w ciągu ostatnich 10 lat Liverpool nie sprzedał żadnego podstawowego zawodnika w kwiecie wieku. Jedyny wyjątek to Coutinho, ale wszyscy wiemy czemu i jak to się skończyło. Mac Alister nie ma problemu z plecami ![]()
Żadnych Sesko i Etikite czy jak mu tam dla mnie może być Gyokeres tańszy lepszy na pewno na nim nie stracimy, szkoda że nie poszliśmy po Cunhe z Wilków Isak czy Alvarez to chyba opcja jak nic nie wyjdzie z Wirtzem
Czyli czekamy na decyzję Wirtza. Finansowo jesteśmy gotowi.
A Wirtz czeka na Real Madryt. Obawiam się, że marnujemy tylko czas. Powinni wyłożyć kasę na stół i powiedzieć teraz, albo nigdy