Ale przecież Brighton przyjęło ofertę Liverpoolu, więc pieniądze były w tamtej transakcji. Tylko weszliśmy za późno skuszeni przez agentów, a sam zawodnik był już po słowie z Chelsea. To inna sytuacja niż Wirtzem.
To wygląda dosyć podobnie, bo Wirtz też NIBY był ugadany z Bayernem.
I dlatego poleciał do Anglii, to ma sens. Tak czy siak, pewnie wybierze Bayern. Liverpool w 9/10 przypadkach przegrywa gdy w szranki staje inny potentant Europejski.
Może to będzie ten 1/10
wedlug mnie sprawa się rozbije o to, czy chce zostac w niemczech czy chce sprobowac sił w PL. on jest w takim wieku, że za te 4 lata moze sobie wrocic do Bayernu.
Oby. Imo jak chodzi o te porażki transferowe to:
Touchameni<Zubimendi<Caicedo<Bellingham<Wirtz
Bundeslige zawsze moze podbijać, tak jak Sane czy Kane. Ale w pewnym momencie już nie będzie miał możliwosci pograć w PL.
Rotacja im tez potrzebna
Raphinha podpisał nowy kontrakt to po co im Diaz?
żeby miec na lewym skrzydle prawonożnego?
Koneksje agenta Diaza i dyrektora sportowego Barcelony. Za dobry pieniądz sprzedałbym Diaza nawet dzisiaj. Dobry piłkarz, ale nie wybitny, za niego mógłby przyjść ktoś młodszy i lepszy np. Nico, czy nawet ten Rodrygo.
Ahhh Hopium żywiłem się tym przez ostatnie 3 lata, niestety wraz z wiekiem tolerancja mi spadła jak na laktozę.
Widziałem mecz Bilbao MU Nico na tle MU łków bezradny jak dziecko koszt pewnie 60 Rodrygo jeszcze droźszy więc ja osobiście wolę już zostawić Diaza jak mamy zmienić przód to Darwin i Jota out i za Jotę widziałbym Cunhe ale on już przymierzany do MU ale jakbyśmy dali Wilkom 65 mln ew kogoś w rozliczeniu Doak Tsimikas bo MU daje 85 ale w 5 ratach plus bonusy. Za Darwina temat wałkowany od dawna
Liverpool are now getting serious about Wirtz. The bosses around football chief Michael Edwards are said to be flying to Boston this week. Reason for the visit: The English side want to get the figures for the Wirtz transfer approved by the club owners FSG. [
]
Coś się chyba dzieje, bo bez chęci przejścia zawodnika takie ruchy by były wykonywane?
https://x.com/LFCTransferRoom/status/1924897592313290989?t=LDLLPmk43Hz2HeXv-WfzIw&s=19
Absolutnie genialny zawodnik. I bardzo mocne źródło francuskie.