Idealny dla Arsenalu no doubt
btw najlepszy napastnik jakiego w ostatnim czasie Arsenal kupił był Mikel Merino xD
Idealny dla Arsenalu no doubt
btw najlepszy napastnik jakiego w ostatnim czasie Arsenal kupił był Mikel Merino xD
Ostatecznie Havertz to nie jest aż tak wielki flop jak np. Nunez albo jackson. Dobrze się wpasował w stylu Arsenalu i można powiedzieć że zrobili z niego taką swoją wersję Bobby’ego Firmino. Oczywiście gdyby Florian okazał się takim sukcesem jak Havertz no to mielibyśmy kolejnych flop transferowe. Bo jednak cena generuje oczekiwania
Flop podobny do Nuneza, czyli coś tam robi, nie jest do końca takim beztalenciem, ale straszna z niego ciamajda i często partaczy.
Wlasnie Jackson to najmniejszy flop z tej trojki, bo nie kosztowal chorych pieniedzy i te minimum 10 bramek i 5 asyst w samej PL zrobi bez problemu. Dobry zawodnik, za te 37 baniek. Ale nie za 70-80 jak Havertz czy Nunez.
A może Jackson nie jest żadnym flopem?
Jeśli Wirtz miałby tu przyjsc, powtarzam JEŚLI, bo bardziej nie przyjdzie niz przyjdzie, to musi od początku grac na miare KDB żeby uznać transfer za co najmniej udany. Takie są oczekiwania wobec niego i taka otoczke wokol siebie zbudowal sam zawodnik.
Milos #Kerkez is currently the top priority for FC Liverpool at left-back. Confirmed again. The player has been analysed in detail and is ready to make a move in the summer. #LFC optimistic. Deal on.
No polubił
Podobno polubił post o Frimpongu.
Jak nie Wirtz to chciałbym tego gościa. Za kilka sezonów będzie warty ponad 100 milionów
On do Realu idzie najprawdopodobniej albo do City, my nie umiemy kupować młodych zdolnych
Jeszcze że trzeba wydać z 40-50 milionów na niego bo dość wysoką klauzulę ma jak na taki klub.
Czyli albo Liverpool, albo zostanie na kolejny sezon i będzie czekał na telefon od Alonso. Niestety mam przeczucie, że wybierze drugą opcję
Żródło w stylu “mówię ci mordo, słyszałem na własne uszy” xD
Bayern miał zaawansowane negocjacje z Werderem nt. ściągnięcia siostry Wirtza. Negocjacje przerwano.
Czekamy
Ok dzieki za info. Faktycznie
A Rayana Cherkiego , skrzydłowego Olympique 'u Lyon , zaczęła się ubiegać Aston Villa . [L’Équipe]
Tak szczerze to transfer Wirtza jest dużo bardziej realny niż Bellingham kiedykolwiek. Wszystko wynika z braku zainteresowania Realu, braku pieniędzy Barcelony, dziwnego wycofania City i agresywnej postawy Bayernu
Oraz niechęci Leverkusen do wzmacniania rywala
Wszystko wynika z tego że jesteśmy na swoim miejscu, czyli na szczycie. I tacy zawodnicy chcą u nas grać.
Tzn ja nadal nie wierzę w ten transfer. Po prostu jestem sceptyczny nauczony przeszłością. Że zaraz wleci że nagle nie jesteśmy zainteresowani i bierzemy jakiegoś Madissona z Tottenhamu
oraz z podania Henry’emu głupiego jasia, dobrze że staruszek nie jest świadomy tego co jego zarząd odpie$dala
𝗡𝗘𝗪: Darwin has given ‘The OK’ to join Atletico. The club has already spoken with the player and everything has been said, they want him this summer but Liverpool won’t just ‘give away’ the player cheaply, so his signing depends on the sale of Correa,
&
.