Rozważania transferowe (dyskusja)

11 polubień

Według transfermarkt 72% na transfer do nas. Ja wierzę w ten transfer.

Ale z tym Lijndersem to dajta spokój. Chłop spędził tyle lat w Liverpoolu, a teraz dołącza do największego wroga w lidze angielskiej. Jak Trend jest szczurem to jak nazwać tego gościa.

Byłym pracownikiem kluby tylko tak i aż tak.

Jeszcze Kerkez wirtz, i można dopiero zaczynać okienko transferowe :wink: a pomyśleć że jeszcze nie tak dawno graliśmy hendo fabsem oxem i połamanym thiago

No cwel, no. Szanowałem go, a potem wydał książkę jak byłby jakimś guru trenerki XD a był asystentem. A jak prowadził dwa razy kluby sam to wywalił się na ryj i jeszcze jechał na tym ryju zdzierając go przez 10 km. A teraz z podkulonym ogonem idzie klękać przed Guardiolą XD

3 polubienia

Kiedyś gadał (o ile się nie myle), że tylko Klopp’owi będzie asystował…

1 polubienie

:rat::rat::rat:

4 polubienia

Czyli Diaz odchodzi…

3 polubienia

Widziałem to na necie, ale to mogą być też zwykłe podziękowania za sezon. Nie mniej jednak można by go spieniężyć jak znajdzie się chętny.

1 polubienie

Czy Jurgen Klopp już udzielił wywiadu w którym mówi jak mają kibice zachować się w stosunku do Lijndersa czy jeszcze nie?

11 polubień

Co do Wirtza to są plotki, że kwota zaakceptowana i negocjowana jest struktura płatności, więc #znakiznakiznaki

1 polubienie

Po Rafie trenującego Everton nic mnie nie zaskoczy

2 polubienia

Miejmy nadzieję, że po 2/3 latach z Guardiolą zastąpi Artetę w Arsenalu :thinking: lubią odpady z City przecież.

6 polubień

Może robi to w dobrej wierze, będzie sabotować City od wewnątrz Xd

4 polubienia

Tak, ewidentnie pożegnanie. Szczególnie ostatnie zdania. Poza tym nie miałby zwyczajnie potrzeby tego pisać po takim czasie, pewnie Araby wykładają hajsiwo a Diaz nie jest wypychany, ale nie może się oprzeć zajebistej tygodniówce. Jak dla mnie to ok, Diaz lepszy nie będzie, a zarobimy dobry hajs i kupimy kogo trzeba.

1 polubienie

Oby nie zabrakło jego pracy w defensywie. Przychodzi Kerkez, ale na połowie przeciwnika też trzeba pracować. Gakpo IMO mimo wszystko nie ma tak świetnego doskoku (poza tym o nim też się pisze w kwestii odejścia, jeśli przyjdzie odpowiednia oferta - wymiana niemal całego przodu? Diaz 80-90, Gakpo 70-80 i możemy brać Rodrygo np., który w Realu się strasznie marnuje grając na prawej stronie - najlepse oceny występów ma na lewej stronie / Barcola raczej nieosiągalny, a tak to ciężko mi kogoś wymyślić, Gordon raczej nie odejdzie z Newcastle i nie byłby to na ten moment upgrade).

Soon

10 polubień

No cóż - robimy duże transfery do klubu więc też trzeba będzie sprzedać. Wszyscy wiemy że FSG od jest rozrzutne. Wirtz, Frimpong i Kerkez to łącznie blisko 200 mln. Jeśli do tego miałby dość napastnik - to robi się ogromna suma. Trzeba to czymś pokryć. Dlatego Darwin, Diaz, Kelleher, Tsimikas i być może Quansah będą sprzedani.

Ty tak serio z tym Rodrygo? Rozkapryszeni Brazylijczycy to zmora. Ronaldinho - moim zdaniem największy talent w dziejach - lepszy od Messiego - zmarnował karierę przez imprezy i używki. Neymar - panienki i imprezy. Vinicious - zryty beret. Adriano - wybitny talent też zmarnowany przez alkohol. Można tak długo wymieniać. Lepszy solidny Gakpo niż gość który sobie złote zęby wstawia i ściga się z Viniciousem na głupotę

5 polubień