Według transfermarkt 72% na transfer do nas. Ja wierzę w ten transfer.
Ale z tym Lijndersem to dajta spokój. Chłop spędził tyle lat w Liverpoolu, a teraz dołącza do największego wroga w lidze angielskiej. Jak Trend jest szczurem to jak nazwać tego gościa.
Byłym pracownikiem kluby tylko tak i aż tak.
Jeszcze Kerkez wirtz, i można dopiero zaczynać okienko transferowe a pomyśleć że jeszcze nie tak dawno graliśmy hendo fabsem oxem i połamanym thiago
No cwel, no. Szanowałem go, a potem wydał książkę jak byłby jakimś guru trenerki XD a był asystentem. A jak prowadził dwa razy kluby sam to wywalił się na ryj i jeszcze jechał na tym ryju zdzierając go przez 10 km. A teraz z podkulonym ogonem idzie klękać przed Guardiolą XD
Kiedyś gadał (o ile się nie myle), że tylko Klopp’owi będzie asystował…
Widziałem to na necie, ale to mogą być też zwykłe podziękowania za sezon. Nie mniej jednak można by go spieniężyć jak znajdzie się chętny.
Czy Jurgen Klopp już udzielił wywiadu w którym mówi jak mają kibice zachować się w stosunku do Lijndersa czy jeszcze nie?
Co do Wirtza to są plotki, że kwota zaakceptowana i negocjowana jest struktura płatności, więc #znakiznakiznaki
Po Rafie trenującego Everton nic mnie nie zaskoczy
Miejmy nadzieję, że po 2/3 latach z Guardiolą zastąpi Artetę w Arsenalu lubią odpady z City przecież.
Może robi to w dobrej wierze, będzie sabotować City od wewnątrz Xd
Tak, ewidentnie pożegnanie. Szczególnie ostatnie zdania. Poza tym nie miałby zwyczajnie potrzeby tego pisać po takim czasie, pewnie Araby wykładają hajsiwo a Diaz nie jest wypychany, ale nie może się oprzeć zajebistej tygodniówce. Jak dla mnie to ok, Diaz lepszy nie będzie, a zarobimy dobry hajs i kupimy kogo trzeba.
Oby nie zabrakło jego pracy w defensywie. Przychodzi Kerkez, ale na połowie przeciwnika też trzeba pracować. Gakpo IMO mimo wszystko nie ma tak świetnego doskoku (poza tym o nim też się pisze w kwestii odejścia, jeśli przyjdzie odpowiednia oferta - wymiana niemal całego przodu? Diaz 80-90, Gakpo 70-80 i możemy brać Rodrygo np., który w Realu się strasznie marnuje grając na prawej stronie - najlepse oceny występów ma na lewej stronie / Barcola raczej nieosiągalny, a tak to ciężko mi kogoś wymyślić, Gordon raczej nie odejdzie z Newcastle i nie byłby to na ten moment upgrade).
No cóż - robimy duże transfery do klubu więc też trzeba będzie sprzedać. Wszyscy wiemy że FSG od jest rozrzutne. Wirtz, Frimpong i Kerkez to łącznie blisko 200 mln. Jeśli do tego miałby dość napastnik - to robi się ogromna suma. Trzeba to czymś pokryć. Dlatego Darwin, Diaz, Kelleher, Tsimikas i być może Quansah będą sprzedani.
Ty tak serio z tym Rodrygo? Rozkapryszeni Brazylijczycy to zmora. Ronaldinho - moim zdaniem największy talent w dziejach - lepszy od Messiego - zmarnował karierę przez imprezy i używki. Neymar - panienki i imprezy. Vinicious - zryty beret. Adriano - wybitny talent też zmarnowany przez alkohol. Można tak długo wymieniać. Lepszy solidny Gakpo niż gość który sobie złote zęby wstawia i ściga się z Viniciousem na głupotę