Coś mi tu zaczyna śmierdzieć okienkiem w stylu: Frimpong, Kerkez, Gyokeres + sprzedaż Nuneza, Diaza i kasa na plus…
Jeszcze zapomniałeś dodać, że będzie to rozwleczone do sierpnia.
Ta. Jak Lavie ![]()
Coś mi tu zaczyna śmierdzieć okienkiem w stylu: Frimpong, Kerkez, Gyokeres + sprzedaż Nuneza, Diaza i kasa na plus…
Jeszcze zapomniałeś dodać, że będzie to rozwleczone do sierpnia.
Ta. Jak Lavie ![]()
Ja bym ich opchnął bez zastanowienia.
Nikt poważny nie pisze o włączeniu zawodników do dealu, zwykły wymysł pismaków
Jeśli ten transfer upadnie przez pryzmat 20 milionów euro, to ten zarząd równie dobrze pasuje do impotentów dekady.
Już nie mówiąc o tym, że wyceny NASZYCH zawodników są nierealne i nie ma chętnych. Kelleher miał kosztować 25 milionów, jest 21 ale euro. Teraz mowa o Diazie, że klub zaakceptuje cenę 50 milionów funtów o ile taka sie pojawi. Chyba zaczyna się desperacja bo kasy uzbierać na Wirtza nie mogą ![]()
Quansah 50
Widzę już te tłumy chętnych klubów, żeby go nam podebrać.
Media w Niemczech donosza,ze Leverkusen chce sprzedac Wirtza do LFC tylko jeszcze nie doszlo do porozumienia w kwestii finansowej lecz juz w tym tygodniu powino to nastapic.
Oby! ![]()
Tak, ale chcą nam go sprzedać za pieniądze, których nie mamy xD I to może być lekkim problemem.
Nie no jak mają 130 mln to i 150 znajdą, spokojnie w tygodniu dadzą 3 ofertę i w weekend świętowanie.
Jak to jest pewnie tak rozłożone na miliony bonusów i rat że pełną kwotę za niego pozyskają za 5 lat.
A Chelsea jak wydaje te setki milionów? Też na raty i bonusy rozłożone wszystko.
Ale oni je naprawdę wydają.
No tak, oni też tak działają.
Wszędzie piszą ze mamy pieniądze, więc nie wiem skąd przekonanie, że nie mamy.
Po prostu chcemy jak najlepsze warunki wyciągnąć i Bayer.
+1
I dlatego zajmują takie miejsce jakie zajmują a my niestety nie, ale czekaj to chyba jest na odwrót.
Nasz zarząd już tyle razy udowodnił że wie co robi. Dajmy pracować. Jest 2 czerwca.
Straszono na że zarządowi nie opłaca się przedłużać staruchow. No coś nie pyklo.
Straszono że po odejściu taa to już napewno Gomez i Bradley skoro podpisał kontrakt. Noooo nie od końca?
Teraz nas się straszy że za długo negocjują i powinni jak Chelsea wpłacać i nie pytać.
Nie traktujmy plotek dziennikarskich jako pewnik. Strony debatują nad największym transferem w historii obu lig. Ocenimy po zakończeniu negocjacji!!
Czy tylko mnie irytuje ten ciągły defetyzm u niektórych? Z każdą godziną przybywa komentarzy typu ‘i tak się nie uda’. Serio, dla niektórych nawet jak szklanka jest pełna w 90%, to i tak powiedzą, że jest pusta. Jasne, może się nie uda — i co z tego? To nie będzie koniec świata. Po co się jednak nakręcać negatywnie, skoro na ten moment nic na to nie wskazuje?
Trochę wiary! Rok temu też wszyscy się spinali o Zubimendiego. Nie pykło… i co? Świat się nie zawalił, a i tak dobrze na tym wyszliśmy.
Na marudy tego swiata nie wymyslono jeszcze lekarstwa ![]()
A o cierpliwosci to chyba juz dzisiaj w szkolach nie ucza ![]()
Ogolnie: spoko,spoko Wirtz sie pojawi u nas a osobiscie mam nadzieje na oficjalke juz w ten piatek ![]()
Może to, że znowu nikogo nie kupimy, a było gadanie o wielkim okienku, pieniądze nie są problemem. Ale jak je trzeba wydać to nie potrafimy?
Ale my już kupiliśmy Jeremiego?
“Po owocach ich poznacie”
Krótko mówiąc trzeba czekać. Do końca okna prawie 3 miesiące. Wtedy się oceni.
tempo działania jest tak szybkie że jest olbrzymi margines czasowy na korekty czy wpadki.
jak co roku sami eksperci,”wy nie znata się” ”to je wielki transfer dlatego tyle czasu trzeba czekać” wiadomo,wy to siedzicie tam razem z nimi i wiecie najlepiej
Bayerowi ponoc zalezy na Harveyu, albo hajsie wiekszym. HArveya moze przekonuja w klubie, że Niemcy to nieglupi wybor. w Końcu Sancho, Bellingham sie tam wybili i teraz ten Gittens prawdopodobnie też ruszy dalej.
Moze tez sa takie detale dogadywane jak klauzula Harveya, juz w kontrakcie z Bayerem. Tu jest duzo zmiennych i duzo hajsu w grze, wiec nie ma co sie podniecac, poczekajmy na jakieś solidne info.
Nie ma co przezywac kazdego pierdniecia dziennikarzy i rozkladac na czynniki pierwsze ![]()