Ogólnie skład wygląda bardzo realnie, ale czuję swoim nosem, że do rotacji z Gravenem pójdziemy jeszcze po pewnego Niemca.
Możemy sobie marzyć o chorej propozycji za Diaza i jakimś dotyku Boga przy transferach Isaka i Barcoli, ale Osimhen na ławie to już dla mnie za dużo, nawet w kategorii marzeń
szanuję ![]()
Czyżby Stiller?
heh
Teraz to przegiąłeś pałę SEB
A on nie do Realu idzie?
I koniecznie Barella do rotacji
Tak szczerze to mega realistyczne transfery.
Chodza plotki, ze Tchoumeni ma jeszcze przyjsc i transfer zamknie sie w 90 mln i imho. klub jest gotowy na takie ruchy. Lacznie da to 654 mln wydatkow czyli takie średnie/dobre okienko.
A nie będziemy próbowali odkupić z realu Kyliana? Wiesz, jego mama jest fanką Liverpoolu. Tylko, że wylądowałby na lawce jako zmiennik Barcoli.
To chyba rozjebało mnie najbardziej, dobrze że jest się z czego jeszcze na forum pośmiać
Tchouameni to deser, na przystawkę będzie Doue.
Ten lukeba to jakis flop.
90 milionow to mozna dac za regen Ramosa a nie regen…Upamecano.
Ma za sobą koszmarny sezon, z resztą jak cala defensywa Lipska, błędy popelniane taśmowo, nawet Guehi to pan profesor przy nim. Z resztą te kwoty z dupy za obrońców Lipska to pochodna ich wcześniejszych transferów defensorów.
Ja bym powiedzial ze Guehi to niezly kocur i najlepsze lata ma dopiero przed sobą oraz mam nadzieje ze bedzie to w Liverpoolu. Zawodnik mega utalentowany, doswiadczony i relatywnie tani.
CP chce już 65 milionów funtów, a Liverpool nie chce przepłacać. Transfer raczej się wysypie.
I płakać nie będę .
Tak jak w przypadku przepłacenia za Wirtza, chociaż to się jeszcze okaże było dla mnie zrozumiałe, ale nie za zawodnika który nie odmieni oblicza Liverpoolu kiedy the reds ma 2 bardzo dobrych obrońców ( oczywiście jeżeli nie wysypią się w sezonie).
Do 50 bani w klubie na spokojnie znajdą alternatywę.
@spawacz a dlaczego niby mam to zakładać?
To nie TAA, że kontrakt skończył mu się na początku czerwca.
Czy Francuzowi się podoba czy nie , zostanie z nami dopóki w klubie nie znajdą zastępstwa, szczególnie jak nadal nie załatwiliśmy zastępstwa za Quansaha.
Nie wiadomo co z Konate. Na razie trzeba zakładać, że przyszły sezon mamy van Dijka i Gomeza.
Ciekawe ile w tym prawdy, że jak nie teraz to za rok po wygaśnięciu umowy z Crystal do nas dołączy. Myślę, że się dogadamy co do ceny i w te okienko przyjdzie. Ja uważam, że Isak oraz Guehi to mogą być sagi co najmniej do połowy sierpnia.
Co to za źródło białorusek? Znasz je?
To jakies zrodko z dupy. Nikt tyle nie da.