Lukeba to talent z FM czy z Fify gdzie ma pace wymaxowanego i każdy małolat przez ostatni 2 lata nim rzucał tu na forum.
@spawacz te 65 m to wymysł. Pisal to srednio wiarygodny dziennikarz. Oczywiście transfer się może wypisać ale ta kwota jest z kosmosu.
Na nasze szczęście akurat w tym wypadku guehi nie powinnien być drogi nie tylko przez kontrakt, a także przez swoją grę. Mianowicie on jest bardzo solidny i bardzo równy, ale nigdy wybitny.
My jesteśmy mistrzami Anglii!!
My właśnie zgarnęliśmy największy talent Europy na pozycji 10 sprzed nosa city Bayernu czy zaraz realu.
Aktualnej masowo odrzucamy oferty 70m od najlepszych ekip za swietnego choć nie wybitnego Luisa.
Chyba po raz pierwszy za mojego kibicowskiego życia to my rozdajemy karty reszcie.
Jeśli guehi chce to damy 40 i przyjdzie bo to bardzo dobry gracz w tej cenie i swego rodzaju pewniak bo bardzo ograny, ale to żaden gamechanger.
Kupimy kogoś słabszego na dziś, ale z większym potencjałem!
Klub nie ulega szantaza i windowania cen. Szuka alternatyw. Reszta to widzi i nie szarżuje(co innego wirtz bo to perła).
Cp zresztą podpisuje diomade.
Lukebe pamiętam z poprzednich Euro U21 wyglądał tam bardo dobrze na tle rówieśników, szczególnie dobrze w rozegraniu. Jednak przez dwa lata chyba wielkiego progresu nie zaliczył
Sprawa wyglada tak że CP albo zarobi cokolwiek na Guehim (powinno ich spokojnie zadowolic te 35-45 milionów, ale zrodla klubowe CP specjalnie beda zawyzac wycene dla takich “mistrzow” zakupow jak United bo oni nawet za 65 milionow kupia) albo odejdzie za darmo za rok i dostana fige z makiem. Mysle ze on odejdzie w to okienko, ale niekoniecznie do nas.
Moje trzy wymarzone transfery do klubu to:
-skaut napastników pracujący dla Eintrachtu
-skaut pomocników pracujący dla Benfici
-skaut środkowych obrońców pracujący dla RB Lipska.
W nazwisku Mbeumo tylko dwie ostatnie litery napisałeś poprawnie, szacun. Czasem już sam nie wiem czy wy celowo te nazwiska przekręcacie czy nieświadomie.
Ja przepraszam bardzo, ale jak w sierpniu 2023 pisałem, żeby zgarniać zarówno Castello Lukebę jak i Carlosa Balebę, to mnie skrzyczano, że to są “koty w worku”, “nie ograni” i “nie gracze na Liverpool”. A już wtedy było widać, że są warci zachodu. A już na pewno tych kwot, za które byli kupieni wtedy.
Osobiście mogę powiedzieć, że czasami w pośpiechu jak ktoś nowy przyjdzie napisze komentarz na telefonie, po którym on sobie już to słówko zapisze i jak nawet w przyszłości jeszcze raz napiszesz to autokorekta robi swoje.
Wiadomo łatwe do naprawienia, no ale lenistwo.
Sam często muszę poprawiać po korekcie Writza na Wirtza.
Wcześniej Gapko na Gakpo czy w Alissonie znika jedno (s).
Ale już się nauczyłem i wolę zamiast Gakpo napisać silny, wysoki murzyn
Pamiętam jak wspomniałeś o balebie i byłem ciekaw jak sobi chłopak poradzi.
I trzeba powiedzieć że bardzo dobra decyzja że klub ich nie wziął. Tak baleba rozwinął się na świetnego dmf, ale pierwszy sezon miał słabiutki/przeciętny. Jasne nasz Graven też, ale myślę że Ryan na ten moment lepiej pasuje do Slota. Szansa na to że kupilibyśmy 2 młodziutkich dmf i że obaj się rozwiną dostając mniej minut malutka.
Jednak to jeszcze do rozważenia.
Natomiast lukeba nawet teraz nie jest graczem na lfc mimo że dostał 2 lata w Lipsku. W tym sezonie był słabiutki/koszmarny. Nawet w meczu z nami w lm zawalił przy 2 bramkach. U nas przegrałby rywalizację z konate. A gdybyśmy go kupili to taki quansah nigdy nie dostałby szansy.
Więc po prostu w takim klubie jak lfc nie ma dużo miejsca dla młodych graczy na których liczymy ze się rozwiną. Potrzebujemy graczy na już. Dla lfc finansowo bardziej opłaca się zaczekać aż taki baleba rozwinie się w B&A w 2-3 lata i kupimy go za 80 niż dawać mu się ogrywać.
Trzeba też pamiętać że nie zawsze się z talentem trafi i wtedy podwójna strata.
100 milionów za Ekitike czy 60 za Guehiego to bez sensu, przecież jest Edwards który zawsze wiedział kto kiedyś będzie gigantem tylko mu Jurgen nie pozwalał ich kupować. Teraz ma pełnię władzy to niech weźmie takiego Enzo z River tylko na atak żeby za rok był na poziomie rikitiki. Konate jeszcze będzie przez rok to prawie ogarnie stopera który przez rok będzie się uczył a później wejdzie z buta. Tylko nie jest to takie proste, jak napisanie po czasie jak już wiadomo że ktoś odpalił
No masz rację i dlatego klub nie płaci takich kwot tylko:
-negocjuje twardo
-szuka alternatyw
-potrafi wzmocnić zespół mimo potrzeby na 1 rzut oka. U Jurka w życiu nie wzięlibyśmy wirtza po tak dobrym sezonie szobo i mając eliotta.
I pamiętajmy że hughes już kogoś takiego na pozycję cb znalazł w tym okienku i nazywał się Dean huijens.
Którego kibice i eksperci na aktualnych kmś chwalą nieziemsko.
Ciężko winić sztab że Hiszpan wybrał real