Diogo umarł a ci się k*rwa kłócą o jakieś gowno. Weźcie Panowie dajcie na wstrzymanie. Trochę przyzwoitości
Nie wiedziałem, że tylu socjopatów tu mamy.
Wypadałoby, choćby na 24 godziny symbolicznie, z szacunku. Skoro część z Was nie umie się zachować.
Ja osobiście i tak o niczym innym związanym z klubem nie umiem teraz myśleć, niż o Jocie. Smutno w ch*j.
Dokładnie, szkoda gadać bratku ![]()
Przestańcie się kłócić i licytować nad czyimś grobem w takim dniu. Ten temat powinien być symbolicznie zamknięty na trzy dni. To nie jest moment na dyskusję o napastniku.
Nico Williams odwalił Barcelonie Mbappe. Chociaż w sumie podobno Barca poległa na tym, że nie wiadomo czy by go zarejestrowali, co nie podobało się zawodnikowi. Ciekawe kto następny się złapie na haczyk zwany Barceloną. Wrócą po Diaza?
Nie pozbędziemy się Diaza, nie po tragedii z Diogo. Może nawet Fede zostanie. Zobaczymy.
Może po prostu pozwólmy każdemu radzić sobie z taką sytuacją na swój sposób?
Jeden będzie wylewał żal i smutek w internecie, inny zamknie się w sobie i przetrawi to w ciszy, ktoś inny spróbuje jak najszybciej przejść nad tym do porządku dziennego, żeby nie rozdrapywać ran. I wszystkie te reakcje są normalne, bo każdy z nas inaczej radzi sobie ze stresem, stratą czy szokiem.
Dlatego warto mieć do siebie trochę więcej wyrozumiałości i nie wmawiać komuś, że jest socjopatą tylko dlatego, że reaguje inaczej niż my byśmy zareagowali.
Szacunek do cudzych emocji, albo ich braku w danej chwili też jest ważny.
Prawda jest taka,ze mimo calej tradegii jaka sie wydarzyla to zycie toczy sie dalej i “show must go on”.
Klub bedzie musial z duza doza prawdopodobienstwa zareagowac na to co sie stalo transferem napastnika nawet jezeli zostalby u nas Darwin,przynajmniej taka jest moja opinia.
A co do tego jak kto sobie radzi z takimi sytuacjami jak obecna: z racji wieku i utraty juz niestety wielu najblizszych doskonale wiem i rozumiem,ze kazdy reaguje w inny sposob i tutaj trzeba wykazac sie wyrozumialoscia.
Oczywiscie nie mam na mysli jakis ekstremalnych zachowan ale jedni beda przezywac to np w milczeniu,zamknieci w sobie a inni bardziej otwarcie.
Najwazniejsze aby na koncu pozostala pamiec o tym kims,to powinno nas jezeli chodzi o Diogo spajac.
Niekoniecznie. Diaz, Gakpo mogą grać na centralnej pozycji w przypadku kontuzji nowego napastnika (po wczoraj jest to już pewne). Nuneza można spokojnie sprzedać do Napoli, on nie grał nawet kiedy Jota miał kontuzję w zeszłym sezonie.
@FabrizioRomano - Barcelona are planning new approach for Luis Diaz in the next days/weeks after Nico deal off.
Liverpool already closed doors to both Barça and FC Bayern in the recent weeks; not an easy one.
Marcus Rashford also remains still keen on Barça move.
Romano piszę że Barca będzie robić pod Diaza podchody po nieudanej próbie ściągnięcia Nico Williamsa. Co prawda Liverpool odrzucił już wcześniejsze oferty Barcy oraz Bayernu a w obecnej sytuacji tym bardziej wątpię ze go sprzedamy chyba że Katalończycy dadzą jakieś chory pieniądze (tylko pytanie w sumie skąd jak u nich dalej jest ciężko finansowo).
Z transferem Diaza do Barcelony jest jak z transferem Nuneza do Napoli - w obu przypadkach nie ma szans na ofertę, która zadowoliłaby Liverpool. Jedyny realny kierunek na ten moment to Araby.
Niestety na dzień dzisiejszy po tym co się wczoraj stało, nie ma co przywiązywać wagi do jakiejkolwiek plotki. Wczorajszy dzień wywrócił wszystko do góry nogami, nawet tymi transferami. Obstawiam, że skończy się na transferze napastnika i Nunez i Diaz zostana na kolejny sezon
Sprawdzałem newsy co 3 minuty, przysięgam, jarałem się jak małe dziecko, bardzo ekscytujący czas, po odejściu Joty nic mnie nie cieszy, nic nie sprawdzam, to już nie jest to samo ![]()
Mam podobnie, zupełnie straciłem zainteresowanie okienkiem, ale na sezon nadal czekam i mam wrażenie, że nasi chłopcy wyplują płuca dla Diogo i czuję , że wygramy mistrza po czym będzie on mu zadedykowany.
Tragedia ogromna, ale też nie możemy stać w miejscu. Na pewno Diogo patrząc z góry nam kibicuje, i on też pewnie by chciał transferów i tego żebyśmy cisneli i zdobywali wszelkie możliwe tytuły. Diogo na zawsze zostanie w naszych sercach, i my jako kibice będziemy go zawsze pamiętać, ale po pogrzebie trzeba wziąc ręce do roboty, bo sezon tuż tuż, i grać trzeba.
Według serwisu CaughtOffSide, menadżer Liverpoolu Slot uznał Ekitike za „priorytetowy cel” na letnie okno transferowe.
Liverpool jest obecnie w żałobie po śmierci napastnika Diogo Joty, który zginął tragicznie w wypadku samochodowym w Hiszpanii.
W związku z tym, że klub opłakuje druzgocącą stratę Joty, Liverpool raczej nie rozpocznie aktywnych rozmów z potencjalnymi celami transferowymi przez kilka dni, zanim oswoi się z druzgocącą nowiną.
Ekitike zdaje sobie sprawę, że Liverpool może najpierw musieć pozbyć się zawodników, aby ułatwić przeprowadzkę i jest „gotowy cierpliwie poczekać, aż The Reds zwolnią miejsce w składzie, zanim zaczną się rozmowy”.
Mam nadzieję że żadnego Rikitiki nie kupimy. To będą utopione pieniędze. Gość po jednym przyzwoitym sezonie za takie pieniądze - absurd. To już Hojlund w United lepiej prosperował…
Ciekawe, że masz wiedzę większa niż cały sztab analityków dysponujących materiałami z kilku lat. Ja wręcz przeciwnie, trzymam mocno kciuki, żeby Ekitki tu trafił. Chłopak oczaruje Anglię.
Po prostu obserwuje rynek od wielu lat i kojarzę sporo takich napastników którzy w jednym sezonie coś pokazali a potem po transferze do większego klubu kompletnie zawiedli… Rikitiki pasuje do tego profilu. Niech go kupi Arsenal albo United, oni lubią topić pieniądze…