Rozważania transferowe (dyskusja)

Idealny transfer. Klub, który weryfikuje piłkarza przede wszystkim pod kątem mentalnym - ruszy teraz po chłopa, który lał dziewczynę. Sebek… są granice prowokacji.

5 polubień

Kudus zagrał przeciwko nam jako środkowy napastnik i strzelił nam pięknego gola.

On ma zadatki na super piłkarza, ale ma też nierówno pod sufitem i już teraz jest bardzo drogi, 50 mln funtów za niego zostało odrzucone. Więc jestem na nie.

Ja, odkąd mamy Wirtza, nie widzę przeszkód by na 9 u Nas grał Sesko.

1 polubienie

tak średnio, nieco drewniany, brakuje spokoju, z tych 20 strzałów to połowa prosiło sie o podanie,

Na pewno byłby to bezpieczniejszy ruch, dopłata + Eliott niż wydanie 100mln za Rikitiki. Presja na piłkarzu również byłaby duuuuzo mniejsza

Być może. Ciężko pamiętać gdzie dany gracz grał. Jasno i wyraźnie napisałem że tak jest na transfmarkt.

Zgadzam się z tobą po za tym że ma zadatki na super grajka. Ma już 24 lata. Ostatni sezon to 5goli.

Silny, szybki, ale bardzo mało widzi na boisku.
Skrajny egoista boiskowy. Do tego wolno myśli.

To już ten rezerwowy Newcastle był lepszym pomysłem bo przynajmniej mógł grać na obu skrzydłach i nie było z nim problemów dyscyplinarnych.

Niby czemu? Jasno i wyraźnie napisałem że tak podaje strona. Nie rozumiem ataku w moją stronę. Dodatkowo widze że w west hamie to bowen czyli też prawoskrzydłowy został przesunięty na atak mimo że wcześniej tam nie grywał (chco radzi sobie świetnie) zamiast kudusa który gra na prawym mimo że skoro tam grał to powinno mu być łatwiej. Trochę to dziwne

Sesko? Obyyyy nie. Wielki drewniak. Musiałby za 20m być żeby ktoś o nim tu pomyślał

1 polubienie

Wezcie nawet nie gadajcie o tym szrocie

Z tego filmu wygląda jak słabsza wersja Nuneza.
Sesko nie przekonywał mnie nigdy, mocno drewniany.

Zresztą większość napastników nie wywołuje jakiegoś szybszego bicia serca. Sesko? Ekitike? Gyokeres? Osimhen? Żaden z nich nie jest topowym graczem.
Isak nie do wyjęcia, Alvarez też nie.

Każdy jest nie do wyjęcia dopóki nie wyślesz oferty.

3 polubienia

Ważne by nie był to Sesko czy Osimhen bo jak mamy Darwina sprzedać za 40 do Neapolu i kogoś z nich kupić za ponad 80 mln to już niech Darwin zostanie.

Moim zdaniem powinniśmy jak najszybciej sprzedać Diaza i iść po Rodrygo. On może grać na lewej stronie i na fałszywej dziewiątce

Nie może być tak że Darwin zostanie bo to było poniżej pasa dla nas ,tym co chcą by został powinni razem napić się szampana I przybić sobie piątkę a najlepiej razem zamieszkać ;D
Nie ma miejsca Dla takiego bez głowią

Diaz podobno dogadał się z Bayernem , czekamy na oficial

1 polubienie

Nie wiem jakie będą decyzje sztabu po śmierci Diogo,ale może na przykład oprócz Ekitike,którym mocno się ponoć interesujemy,wziąć na jeden sezon na “zastępstwo” za Jotę jakiegoś weterana,nie wiem choćby Calluma Wilsona,ale nie chcę tu nic narzucać,to są tylko takie moje przemyślenia.

Rodrygo jest fatalny

1 polubienie

A nie boisz się że mu coś odwali w głowę jak to mają Brazylijczycy??? Mnie Rodrygo nie przekonuje i boję się że chyba jemu granie na Wyspach też nie bardzo pasuje. Nie wiem czy nie poszukałbym kogoś w PL na stronę lewą bo i tak naszym pierwszym wyborem byłby Gakpo nie wiem czy np Kudus ew Semenyo Mitoma by nie byli dobrym rozwiązaniem, bo Gordona Newcastle nie puści poniżej 80 mln więc bez sensu. Może ktoś z ligii francuskiej tam nie powinno być drożej niż 40 mln?

Napastnik (nie wiem kto, bo wybór jest jaki jest) i Xavi Simmons, który by się sprawdził w naszym zespole - tak myślę

1 polubienie

Podsumowanie występów kudusa w ostatnim sezonie w ajaxie

Fatalny bo stary w Realu wystawiał go na pozycji, której nie chciał grać. Gdyby grał naturalnie na lewej stronie to miałby pewnie liczby jak Vini, ale z przymusu grał na prawej stronie.

1 polubienie

Może Evanilson, pod koniec sezonu sie rozkręcił, dobry w pressingu

1 polubienie

Chłopie, co Ty masz z tym Kudusem? Jesteś jego wielbicielem, płaci Ci czy jak?
ŻADNE rzetelne źródło nie wspominało naszym zainteresowaniu jego osobą.
Ogólnie może jest efektowny, ale bardzo nieefektywny. Ma problem z głową, moim zdaniem na pewno brakuje mu też inteligencji boiskowej. Nadaje się do takiego Tottenhamu, który właśnie jest nim zainteresowany.
Dodatkowo jestem przekonany, że nie weźmiemy zmiennika dla Salaha mając Frimponga.

1 polubienie