Rozważania transferowe (dyskusja)

Podpisali nowe kontrakty po długich negocjacjach wiec coś mieli obiecane i zdradził miedzy wierszami że w lato nie będziemy się nudzić. I się nie nudzimy :slight_smile:

Jeżeli faktycznie w miejsce Nuneza i Diaza przyjdzie Isak z Rodrygo to złoto

1 polubienie

Jeżeli Isak zostanie w Newcastle to my jakoś to przeżyjemy. Gorzej ze Szwedem będzie, bo Newcastle generalnie nie rozwija się tak jak zakładano jeszcze dwa lata temu. Walka o awans do ligi mistrzów i Carabao cup to nie jest szczyt marzeń. Patrząc jak wzmocnił się Arsenal, Man City i jak wygląda Chelsea na KMŚ to nie widzę dobrej przyszłości dla Isaka w Newcastle.

2 polubienia

Myślę, że Isak też to widzi, pytanie jak bardzo Newcastle będzie uparte by go trzymać.

Jakby w gre wchodziła Chelsea to byłbym skłonny w to uwierzyć, natomiast nie Newcastle. Żaden rozsądnie dzialający klub nie pozwoli sobie na taki drogi transfer do rotowania (nie wierze, że zaczną grać na 2óch napastników).
Obstawiam, że Ekitike pójdzie do Newcastle jeśli Isak odejdzie, a skoro już rzucili oficjalna ofertą -badają grunt- to musi się tam dziać :slight_smile:

Swoją drogą, bardziej chyba kręci mnie to co się wydarzy po lewej stronie. Jeśli te zapewnia Diaza o tym, że chce odejść są prawdziwe to nie widzę szans na jego pozostanie… Co raczej mnie cieszy…
Wierze w ten zarząd, wierze, że za taką kase sprowadzą nam kogoś lepszego i młodszego (Rodrygo/Gordon/niespodzianka).

Konate… starałbym się go wypchnąć do RM już teraz, niech nowy ŚO gra jak najdłużej przy VVD i się buduje, bo za 2lata znowu poszukiwania nowego obrońcy przed nami.

Scenariusz idealny na chwile obecną wg mnie:

• Diaz sponsoruje nam transfer Rodrygo,
  • Konate sponsoruje nam transfer Guehiego
  • Nunez opłaca nam 50% Isaka :smiley:

Chieza/Szobo jako backup na 9tke, Pewnie pasowałoby jeszcze wzmocnić ŚO, no chyba, że serio tam awaryjnie zostanie Roberston, albo ktoś z akademii w pre sezonie się wybije.

Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Wszyscy fachowcy Twitterowi w akcji

ZARAZ MI STANIE! #isak

Przepraszam ze tak brzydko napisalem

28 polubień

Ponoć jego agenci nas zachęcili, w każdym razie dla nich to sytuacja win-win.
Bo albo przejdzie do nas i zgarną prowizję , albo dostanie nowy spory kontrakt i zgarną prowizję…

:rotating_light:| @Plettigoal: BREAKING: Liverpool are preparing an open bid for Alexander Isak.

2 polubienia

No wszystko pięknie. Atak sie szykuje kozacki. Niestety martwi mnie nadal ten srodek obrony. Póki co ani widu ani słychu co z Konate a nawet jeśli Guehi przyjdzie to jeszcze jeden ŚO gotowy wejść do gry to jest must have. Jesli załatamy dziure na środku i sprowadzimy Isaka to nie wiem czym Slot z Edwardsem upili Henrego że sie na to zgadza ale chwilo trwaj

Było info, że nie mogą mu dać dużej tygodniówki.

Rozbawiło mnie to, ale jak zobaczyłem że @agatka13 polajkowała wpis Sebziego że zaraz mu stanie to pękłem śmiechem xdd

6 polubień

@agatka13 dawaj na priv

36 polubień

Po wielu średnich okienkach forum we wakacje odpina wrotki, chodż tu opalony szwedzie!

Już widzę te wspólne składy tworzone razem! Najlepszego @sebzie

4 polubienia

Ornstein podał informacje o Isaku i już hieny typu Plettenberg czy Jacobs, którzy nie mają pojęcia co się dzieje rzucają informacjami na lewo i prawo. :joy:

Jeśli Guehi przyjdzie a Konate zostanie na ten sezon to do następnego lata nie trzeba dodatkowego SO

Posrało ten rynek transferowy już do reszty 150mln € za Isaka. Kosztował Sroki 3 lata temu 70mln, a teraz drugie tyle wołają. Nunez przyszedł w tym samym czasie za 85mln.

Nie jesteście na to gotowi…

8 polubień