Przepowiednia się spełnia
Generalnie JEŚLI ściągnęlibyśmy Isaka i sprzedali Diaza to teoretycznie Darwin mógłby zostać jako backup dla Szweda i Gakpo. Kierunku Arabskiego mu nie życzę bo lubię chłopa, szkoda, że nie wypaliło z Napoli. Miło byłoby im kibicować z doskoku ze względu na tą pozytywną, nierozgarniętą mordkę.
Nie życzysz mu kierunku arabskiego? Za takie pieniądze? Gdyby mi zaoferowali takie pieniądze to od razu bym wyjechał ![]()
Bardzo dobrze że Sky tak pisze. Info pewnie od jakiegoś randomowego łebka od nich.
Mylą się.
6 godzin temu dodane… na pewno mają rzetelniejsze info od wszystkich dziennikarzy typu Ornstein, czy Dominic King ![]()
Ja im wierzę xd
Źródło kiepskie, więc z przymrużeniem oka
Rodrygo, Isak IN
Diaz, Nunez OUT
To byłby majstersztyk. Do tego Guehi, Konate jak ma odejść za 20-25mln, to wolę by został na rok jako rezerwowy, chociaż pewnie na dzień dobry dalej pełniłby rolę partnera dla VvD, ale Guehi mógłby spokojnieć być wdrażany.
O rany, myślałem że Wirtz to już grubo i sądziłem że jednak na Ekitike się skupimy, ale jak rekord klubowy/ligowy pobijemy 2x w ciągu jednego okienka, to się złapię za głowę, a do tego 1:1 wymiana Diaz/Rodrygo to w ogóle byłby orgazm. Problemem może być rezerwowy dla Isaka, ale kto wie co by chcieli jeszcze nasi włodarze ugotować, poza tym Chiesa mi się podobał na szpicy w tym bodaj JEDNYM
meczu po wejściu z Newcastle i dalej zostaje opcja z Szobo i/lub Wirtz, a i Rodrygo może tam grać (Gakpo prawdopodobnie w klubie zostanie, więc LW byłby w składzie).
Najlepsze, że jak dobrze spieniężymy Diaza, Nuneza, Elliota, Doaka, Mortona itd to wcale na wielkim minusie nie będziemy, a przypominam, że dużo lepiej wliczają się w różnego rodzaju restrykcje sprzedaże wychowanków (Kelleher, Quansah, Doak, Morton). Co pozwoli w razie potrzeby też działać zapewne w styczniu i zaplanować w trakcie sezonu zależnie od sytuacji kontraktowych kolejne ruchy.
W transfer Isaka jestem w stanie uwierzyć. Ale w Rodrygo nie. Liverpool stara się dobierać piłkarzy odpowiednich pod względem charakteru. Wątpię żebyśmy chcieli gwiazdkę z Realu. Brazylijczycy bywają rozkapryszeni. Złotozęby Rodrygo nie wróży dobrej aklimatyzacji w zespole
On jest z Bangladeszu
Poczytaj sobie jaki z charakteru jest Rodrygo. To totalne przeciwieństwo Viniciusa.
Zresztą, my przy okazji obserwowania/skautingu sprawdzamy wszystko (być może wyjątkiem jest Darwin). Nie bez powodu nie trafiają do Liverpoolu zmanierowane gwiazdeczki, tylko goście, którzy nie boją się ciężkiej pracy, aby być lepszym.
Swoją drogą podobno jako młody chłopak nam odmówił i wybrał Real. Tak więc obserwujemy go od dawna, podobnie jak Wirtza.
Nie, nie, nie. Żadnego Rodrygo. W zasadzie to ze składu Realu - zabrzmi śmiesznie, ale nie chciałbym ani też nie widział nikogo w naszym składzie. To jest zlepek odklejonych idiotow nadających się do równie ziebanego klubu jakim jest Real.
Bez szans, Liverpool to nie miejsce dla takich ludzi, bo to jest jeszcze kilka leveli niżej jak Balotelli.
Fabrizio znowu nabija posty pisząc w kółko to samo innymi słowami… myślę, że na konkrety poczekamy kilka dni.
Przecież to samo pisał o 12 w południe wczoraj
Ktoś to zdementował na początku okienka twierdząc że Luis zarabia 140k/week. Nie wiadomo co jest prawdą.
Nie wiadomo, czy to dementi jest prawdziwe. Większość źródeł podaje zarobki rzędu 50-70k tygodniowo / 2,5-2,8mln rocznie.
Umowa Diaza nie była przedłużana do tej pory, więc niewykluczone, że cały czas ma relatywnie niską tygodniówkę wynegocjowaną przy przejściu do Liverpoolu. Tym bardziej nie dziwi chęć zmiany klubu, skoro w LFC nie może liczyć na większe pieniądze.