Okej, tutaj zgoda. Aczkolwiek Alonso nie chce go sprzedawać.
100 baniek nie, ale wymiana 1:1 za Diaza i pieniądze z Bayernu od niego
Tylko nadzieja jest taka, że jeśli nie będzie zgody na Isaka to idziemy po Ekitike i żadnego rotowania w Newcastle nie będzie. Właśnie dlatego teraz wysyłamy zapytanie o dostępność przy tej kwocie 120 mln £. Jeśli odpowiedzą, że nie, to przebijamy ich ofertę i bierzemy Francuza.
Isak niczego nie zdobędzie w obecnym Newcastle, a zanim oni wygrają LM czy tam PL to on już będzie kończył karierę w jakimś arabskim klubie. Teraz ma najlepsze lata przed sobą, 6-7, może 8 lat walki o wszystko, wyznaczenie jego całej ścieżki kariery. W Newcastle szkoda tracić czas, zrobił tam co miał zrobić, wyszedł z drużyną na prostą, stali się top 4 w lidze, to jest ich max obecnie.
Liverpool jest blisko pozyskania młodego zawodnika Salford City - Willa Wrighta.
[Ben Jacobs, Alex Crook]
Napastnik, w zeszłym sezonie 67 min. w League Two.
Transfer do rezerw albo U18.
Nie wiem czy to aż tak. Skład Newcastle z meczu z Chelsea:
Ta drużyna jest 2-3 duże transfery od realnego zakotwiczenia się w pierwszej czwórce i właczenia się do walki o tytuł
W pierwszej 4 już zakotwiczyli ale nie mają takiego powera by rywalizować z City, Chelsea, Arsenalem czy nami. Mówiąc oczywiście o zmiennej top 3
Tytulu zdobywa sie poprzez ławkę rezerwowych. Oststni sezon byl inne od poprzednich. Duza grupa zespołów walczaca o puchary spwodowala ze nie trzeba bylo dojechać powyżej 90 pkt. Wątpię ze to się powtórzy. Sroki mają słabą ławkę. Grając w lm i lidze na wiosnę ich nie będzie. Teraz grali jeden mecz czasem dwa. Byl czas na regenerację i prxygotowanie pod rywala. Potrzebuja stopera kogos na prawe skrzydlo to podstawowa jedenastka. Lawka minimum to napastnika ktos do srodka i jeszcze jedeno stoper. Moze kogoś do prawej obrony bo tripper ma swoje lata.
Jadę w piątek na kawalerski który organizuje i wracam w niedzielę, liczę że będzie co świętować podwójnie ![]()
Żebyśmy nie zostali bez Isaka i bez Ekitike bo ciężko to będzie przełknąć.
Ponoć Arsenal nas przebił w walce o jakiegoś młodziana z Salford
Całkiem prawdopodobne i dla mnie do zaakceptowania.
Ekitike nie jest wart więcej niż 60 melonów euro, a podobno już większą oferta przez Newcastle została odrzucona.
Na Isaka już można śmiało większe pieniądze dać , bo to gwarantowany Upgrade dla Diaza czy Nuneza na 9.
Osobiście to wszystko dla mnie może być zasłoną dymną i wyczarować kogoś innego od tej 2.
Orientuje sie ktos czemu Romano dal ineske rzy transerze Isaka?![]()
Arsenal dołącza do wyścigu o podpisanie kontraktu z jednym z najbardziej obiecujących młodych napastników w angielskiej piłce. Manchester City, który od dawna ma oko na talenty z rodzimego rynku, teraz musi liczyć się z konkurencją ze strony Kanonierów.
W centrum uwagi znalazł się 17-letni napastnik Salford City, Will Wright. Młody zawodnik zdobył uznanie dzięki serii znakomitych występów w meczach towarzyskich, co przyciągnęło uwagę skautów z czołowych klubów Premier League. Jego skuteczność pod bramką, pewność siebie i umiejętności techniczne sprawiły, że stał się łakomym kąskiem na rynku transferowym.
Według informacji Simona Jonesa z MailSport, Arsenal niedawno obserwował Wrighta podczas jednego z jego meczów, rozważając dołączenie do rywalizacji z Liverpoolem i Manchesterem City o jego podpis. Wright zdobył gola w meczu towarzyskim przeciwko York City, zanim spotkanie zostało przerwane z powodu incydentu rasistowskiego.
Liverpool już złożył ofertę opiewającą na około 100 tysięcy funtów, z dodatkowymi 200 tysiącami w bonusach. Choć City nie ujawniło jeszcze swoich planów, profil Wrighta idealnie wpisuje się w ich strategię pozyskiwania młodych talentów.
Jeśli Arsenal zdecyduje się na formalne działania, walka o podpis Wrighta może nabrać rumieńców. Liverpool kusi swoją historią pracy z młodymi brytyjskimi zawodnikami, podczas gdy Arsenal pod wodzą Mikela Artety zyskuje reputację klubu stawiającego na młodzież.
Na razie Manchester City bacznie obserwuje rozwój sytuacji, ale jeśli chce wyprzedzić rywali, musi działać szybko. Rywalizacja o Wrighta może przerodzić się w pełnowymiarową bitwę trzech klubów.
skopiowałem ze strony kanonierów → źrodło: tbrfootball.com
Tak samo było z Wirtzem. Ja myślę, że Isak jest już klepnięty i ogłoszenie nastąpi w piątek.
Bo teraz będzie śledził prawdziwych dziennikarzy jak Orny czy Pearce i kopiował ich tweety. Hiena z czegoś musi żyć.
ale się śmiesznie do niego przyczepiasz i pompujesz HAHAH