No i domino ruszyło #znaki
Kojarzę go z nazwiska ale nie pamiętam na ile rzetelny był.
@Czerwoniak Aaaa no ta to już mi przypomniałeś xd Także usuwam go. Jednak dalej uważam ze Sesko dogadany bo to Delo to podobno bardzo dobra rzetelna gazeta ze Słowenii (tak przynajmniej na Angielskim forum fanów Newcastle piszą)
Zle przeczutałem i myslalem ze Manchester United a to Newcastle uff. Jesli to prawda to z Isakiem bedzie szybciej niz sadzilem.
Znowu mi sie cos przewidzialo. Niby ze walczylismy o te slowenskie drewno?
@Drzewiec na tyle:
Ten Jernej Sujadolnik to słoweński Włodarczyk czy bardziej słoweński Kołtoń?
Wgl czemu odklejeni fani Newcastle świętują teraz? Oni dalej wierzą w to 442 z Isakiem i Sesko? Jprld
Ten chłop to dno. Okey, cytujcie sobie, ale to żadne źródło. Wszystko co pisze co bajki i zero wiarygodności. Zresztą czy Klopp by się angażował w takie coś? Jego to nic nie obchodzi.
Dokładnie. Z perspektywy Kloppa jako dyrektora RB najważniejsza jest wysokość transferu, a nie późniejszy rozwój Sesko.
Sesko ponoć wybrał Newcastle , wiec jesli to prawda to transfer Isaka coraz bardziej realny
Jakieś konkretne źródło czy walisz z dupy komentarz w stylu The Sun czy Daily Mail. Póki Sroki kogoś nie kupią na 9 to nie ma co liczyć na Isaka. Na szczęście saga ze Szwedem trochę stanie w miejscu i może skupią się na środkowym obrońcy, gdzie jest ważniejszy od kolejnego napastnika.
@Czerwoniak Nie zajmią się bo Ty tak powiedziałeś xD
Nie zajma sie obrońcą poki nie przyjdzie Isak. Sytuacja jest dynamiczna, bo ponoć Sesko wybrał Newcastle.
Panowie nie ma co analizować jakichkolwiek plotek s średnich źródeł. Sprawa jest prosta. Isak zrobił wszystko zeby już w Newcastle nie zagrać. Wszystko! Oni powiedzieli że nie może trenować a on sobie do Hiszpanii poleciał. Jeśli on w tej ekipie zostanie to oni się ośmiesza.
Moim zdaniem temat jest już skończony. Isak do nas dołączyć. Pamiętajmy że hughes i howe to przyjaciele i jasne jeden drugiemu nie puści nic za free ale oni spokojnie mogą dogadać się tak żeby obie ekipy straciły jak najmniej.
Deal pewnej już dogadany a my dajemy tylko czas Newcastle żeby kogoś kupili i wyszli z tego z jakąś twarzą. Gdyby było inaczej niż dawno szukalibyśmy kogoś do ofensywy bo mamy aktualnie 3 graczy i juniora. Eliott nie odgrywa roli w planach słota a chiesa nawet jeśli to marginalne i pewnej też odejdzie.
Bardziej ciekawi mnie jakiego stopera kupimy. Po ostatnich wypowiedziach jestem skłonny uwierzyć że albo cp mega zlizuje z kwota i pod koniec okienka ruszymy, albo kupimy młodego do rozwoju, a guehi za rok za free
Podobno Barcelona chce sprzedać Marca Cassado. Za 30 milionów naprawde dobry grajek do środka pola i jako zmiennik Gravena.
Liverpool musiał mu szepnąć na ucho jaki mają plan na ten transfer, bo nie wierzę, że piłkarz mający jeszcze 3 lata kontraktu robiłby takie cyrki bez wcześniejszych gwarancji transferu przez The reds.
Jakby miał rok kontraktu to co innego, bo mógłby w najgorszym przypadku przeczekać rok i przyjść za darmo jak TAA.
No chyba , że w multiwersum premier league Slot przeczytał artykuł jak to Nunez w końcu prezentuje się na treningach jak napastnik za 80 baniek i nie chce mieć bólu głowy który z 3 przepłaconych 9 ma grać
Co do obrońcy to mam wrażenie że być może jest porozumienie dżentelmeńskie z Palace że wrócimy do rozmów o Guehim ale po meczu o Tarcze. Zapewne nie chcą oddać swojego kapitana rywalowi w meczu o trofeum. Więc spodziewam się że gdy już zagramy ten mecz to usiada do stołu i zostanie wypracowane jakieś porozumienie i Guehi przyjdzie pod koniec okienka.
My generalnie po stracie Joty, Diaza + za chwilę oczywistym odejściu Nuneza i Chiesy, znajdziemy się w sytuacji następującej- bardzo często będziemy grali w ataku Gakpo-Isak-Salah a za ich plecami Wirtz.
Z opcji do wejścia z ławki, ale nie jakichś zapchajdziur, że ktoś może fajnie zagrać bo kiedyś zagrał w reprezentacji, tylko realne opcje z ławki w postaci grajka dynamicznego i przystosowanego do gry na skrzydle lub na 9 zostajemy z Ekitike. To jest 1 zawodnik. Polecam zobaczyć jak ma się sytuacja z opcjami z ławki w innych czołowych ekipach PL.
Obrońca swoją drogą, oczywiste że musi przyjść. Ale twierdzę, że my nawet po transferze Isaka, jesteśmy na musiku jeśli chodzi o kogoś jeszcze do grania na każdej pozycji w ataku. Salah pojedzie na PNA, niech chociaż jeden z podstawowych złapie dłuższą kontuzję i będziemy grali na skrzydłach SZOBO/Jonesem i Elliottem. O ile ten ostatni też nie zostanie sprzedany
No ale dajmy szansę Rio, ogarnie w razie gdyby nie daj coś się stało z Gakpo (kontuzja, strata formy). Mam nadzieję, że rekordowe okienko skończy się odpowiednim uzupełnieniem kadry (Guehi to minimum, ale ktoś wchodzący powoli w buty Gomeza, na którego trzeba chuchać i dmuchać, bo jest problem z jego dostępnością też by się przydał), a zostało nam właśnie pozycja CB i LW (Rodrygo pasuje idealnie, bo przyszedłby do Nas grać na lewym skrzydle, ale “przeboleje” miesiąc nieobecności Salaha na prawym plus jest Frimpong awaryjnie, ale tu też trzeba liczyć na zdrowie Bradleya i jego dostępność wtedy).
Lecimy z tematem, panie Hughes. Jeszcze trochę zostało do ugotowania